Your free enquiry
DUBAI AIRSHOW

DUBAI AIRSHOW

Dubai, UAE
Индустрия
Индустрия:
Aerospace, Airport Technology
Organizer
Organizer:
F&E Aerospace
Event website
Event website:
DUBAI AIRSHOW
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация на събитието

Между 13-ти и 17-ти ноември 2023 ще се проведе Dubai Airshow. Събитието ще се проведе в Дубай, Обединени арабски емирства, в Dubai Airshow Site. Събитието ще се осъществи като изложение на живо и на мястото на провеждане ще бъдат приложени строги мерки за предотвратяване на Ковид-19. Наред с другите мерки за безопасност, на мястото на авиационното изложение ще бъдат въведени правила за социално дистанциране, задължително носене на медицински маски и 3G политика за влизане. Участниците в затворените помещения, като например изложбените зали, трябва да носят предпазни маски. Преди да влязат на мястото на събитието, те трябва да представят и документи като отрицателни резултати от тестове. Те трябва да спазват социална дистанция от 2 метра през цялото време.

Представяне на събитието

Dubai Air Show е международно изложение – едно от най-големите – за авиация и авиотехнологии. В него участват специалисти и експерти от всички области, свързани с въздушен транспорт, въздушен трафик и въздухоплавателни средства: производители на самолети, самолетно и летищно оборудване, авиационна електроника, двигатели; инженери. Представят се нови решения, свързани със самолетни услуги и поддръжка, планиране на полети, комуникационни, защитни и оръжейни системи, логистика, безопасност и животоспасяващо оборудване, радарни системи. Правят се презентации, провеждат се дискусии и семинари. Очаква се тази година гостите да са около 60 700, а изложителите – 1 046.

Dubai Air Show се провежда в Дубай, Обединени Арабски Емирства и се организира веднъж на две години. Поверете грижата за вашите хотелски резервации за Dubai Air Show на нас. Резервирайте хотел или апартамент онлайн бързо и лесно, като кажете какви са изискванията ви и оставите вашия личен асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване да се погрижи за останалото. Той ще ви предложи подходящите хотели в Дубай, ще ви осигури кола под наем, летищен трансфер, конферентна зала. Доверете се на нас, за да бъде пътуването ви комфортно, изгодно, ползотворно.

Full list of
hotels for
DUBAI AIRSHOW

Book Now
How to get to DUBAI AIRSHOW
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai International Airport (Международно Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Al Ghubaiba Bus Station (Автогара Ал Губайба)

By car
By car:

45 минути при пътуване от Dubai International Airport (Международно Летище Дубай)

55 минути при пътуване от Al Ghubaiba Bus Station (Автогара Ал Губайба)

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai International Airport (Международно Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Al Ghubaiba Bus Station (Автогара Ал Губайба)

Similar trade shows