Most booked hotels
Your free enquiry
Creativeworld

Creativeworld

Frankfurt am Main ,Germany
индустрия
индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer :
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website :
Creativeworld
Frequency
Frequency:
1 year

Creativeworld 2021 премина към Consumer Goods Digital Day, насрочен за 20 април, на фона на опасенията относно коронавирусната ситуация в Германия. Панаирът ще се завърне на 29 януари до 1 февруари 2022 г. в Messe Frankfurt в Германия с очакваните мерки за здраве и безопасност.

Въведение

Ако искате да се позиционирате на нови пазари в секторите на изкуството и хобито, тогава трябва да присъствате на Creativeworld. Тази международна изложба е голяма сила в оформянето на световните тенденции за всичко - от текстилния дизайн до декоративните занаяти.

Изложението е насочена към правене на бизнес, независимо дали маркирате себе си, генерирате потенциални клиенти за продажби, проучвате конкурентите си или правите директни продажби. Една от големите му силни страни е обширното портфолио, което включва реквизити на графични художници и художници, ръчна работа, перли, ръкоделие, текстилен дизайн и декорации.

Акценти

  • Не можем да подчертаем колко доходоносен е Creativeworld за изложителите, тъй като размерът на аудиторията се насочва към 10 000 марки.
  • Можете да изпреварвате вкусовете и да видите накъде е насочена индустрията благодарение на изключително популярните тенденции Creativeworld Trends.
  • Изложителите могат да привлекат вниманието на купувачите чрез наградата Creative Impulse.

Логистиката

Годишното изложение е електроцентрала във Франкфурт, Германия в началото на януари и програмата продължава пет дни. Messe Frankfurt GmbH е едновременно домакин и официален организатор. По отношение на работното време гостите са добре дошли от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Последният ден вижда по-ранно време за затваряне в 17:00 следобед.

Аудитория и статистика

Creativeworld се радва на звездна репутация и значително присъствие в немалка част благодарение на съвместното си местоположение с други подобни събития като Christmasworld и Paperworld. Заедно те отварят врати за потенциал за кръстосани продажби. Ето защо има толкова много възможности за изложителите да диверсифицират своите потоци от приходи.

Просто се срещате с всякакъв вид купувачи - търговия на дребно, верига магазини на дребно, специализирани пазари, универсални магазини, пазари с отстъпки, търговия на едро и външна търговия, фирми за поръчки по пощата и електронна търговия.

Евтино настаняване в хотел близо до Messe Frankfurt

Избягвайте бързането с хотелските стаи и ни накарайте да търсим конкурентни цени, които отговарят на вашите нужди. Trade Fair Trips ltd работи в тясно сътрудничество с апартаменти, къщи за гости и хотели из целия Франкфурт. Това ни позволява бързо да стесним най-добрите оферти и да ви изпратим най-добрите хотелски цени за Creativeworld във вашия ценови диапазон.

Вашата резервация също така ви поставя близо до обществения транспорт за лесно пътуване до работното място. Други услуги в нашия списък включват инсталация на търговски щанд и резервиране на съоръжения за срещи.

Full list of
hotels for
Creativeworld

Book Now
How to get to Creativeworld

Similar trade shows