Your free enquiry
Creativeworld

Creativeworld

Frankfurt am Main, Germany
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
Creativeworld
Frequency
Frequency:
1 year

Creativeworld и Ковид-19

Организаторите се подготвят за Creativeworld 2023. което ще се проведе на живо в Messe Frankfurt във Франкфурт, Германия. Събитието ще се проведе заедно с Ambiente и Christmasworld 2023 между датите 04.02.2023 - 07.02.2023. Мястото на провеждане ще разполага с най-новите предпазни мерки срещу Ковид-19. Сред въведените предпазни мерки ще бъдат следните протоколи:

 • В Messe Frankfurt ще бъде въведена политика за проверка на здравния статус на входа. Съгласно тази политика посетителите трябва да представят един от посочените документи преди да влязат на територията на изложението:
  1. Свидетелство за имунизация, което удостоверява поставянето на поне две дози от разрешена ваксина срещу Ковид-19.
  2. Пакет с документи за възстановяване, с  три  задължителни документа. Това включва един положителен и един отрицателен резултат от тест, издаден от специализирана лаборатория. Трябва да се включи и заповед за карантина, която е издадена преди издаването на отрицателния резултат от теста. Документите не трябва да са по-стари от 6 месеца.
  3. Отрицателни резултати от бързи антигенни или PCR тестове, които са с давност между 24 и 48 часа.
 • От участниците ще се очаква да поддържат определена социална дистанция. Messe Frankfurt ще окаже съдействие, като въведе няколко промени. Всички зони, свързани със събитието, като коридори и изложбени пространства, ще бъдат разширени с цел избягване на струпвания. Конферентните зали също ще бъдат преустроени така, че участниците да могат да поддържат социална дистанция. Ако коридорите не могат да бъдат разширени, те ще бъдат превърнати в еднопосочни ленти. Ще бъдат обособени отделни входни и изходни зони, а всички врати ще остават отворени по всяко време, с изключение на аварийните или противопожарните изходи. На местата, където персоналът и участниците взаимодействат, като например информационните гишета, ще бъдат монтирани защитни екрани. Служителите на Messe Frankfurt ще носят и лични предпазни средства (ЛПС), като например хирургически маски.
 • Билетите за изданието ще се предлагат само онлайн. Тази мярка е необходима, за да се избегнат струпвания на хора. Предварителната регистрация е задължително условие за закупуване на билети. Тя ще включва предоставяне на пълна информация за контакт, както и потвърждаване на здравословното състояние. Всички еднодневни билети/пропуски са валидни само за посочения върху тях ден.
 • Messe Frankfurt ще разполага с дезинфектанти на места като входовете, като част от действащите санитарни протоколи. Санитарният график на мястото на събитието също ще бъде променен. Той ще включва по-редовни сесии за дезинфекция на изложбените площи. Специални екипи ще извършват редовна дезинфекция на често използваните зони, като например входовете. Във всички зони за хранене ще бъдат въведени нови конфигурации и други мерки за предотвратяване на инфекции. Участниците трябва да знаят, че в затворени пространства като изложбените зали се изискват маски за лице.

Въведение

Ако искате да се позиционирате на нови пазари в секторите на изкуството и хобито, тогава трябва да присъствате на Creativeworld. Тази международна изложба е голяма сила в оформянето на световните тенденции за всичко - от текстилния дизайн до декоративните занаяти.

Изложението е насочена към правене на бизнес, независимо дали маркирате себе си, генерирате потенциални клиенти за продажби, проучвате конкурентите си или правите директни продажби. Една от големите му силни страни е обширното портфолио, което включва реквизити на графични художници и художници, ръчна работа, перли, ръкоделие, текстилен дизайн и декорации.

Акценти

 • Не можем да подчертаем колко доходоносен е Creativeworld за изложителите, тъй като размерът на аудиторията се насочва към 10 000 марки.
 • Можете да изпреварвате вкусовете и да видите накъде е насочена индустрията благодарение на изключително популярните тенденции Creativeworld Trends.
 • Изложителите могат да привлекат вниманието на купувачите чрез наградата Creative Impulse.

Логистиката

Годишното изложение е електроцентрала във Франкфурт, Германия в началото на януари и програмата продължава пет дни. Messe Frankfurt GmbH е едновременно домакин и официален организатор. По отношение на работното време гостите са добре дошли от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Последният ден вижда по-ранно време за затваряне в 17:00 следобед.

Аудитория и статистика

Creativeworld се радва на звездна репутация и значително присъствие в немалка част благодарение на съвместното си местоположение с други подобни събития като Christmasworld и Paperworld. Заедно те отварят врати за потенциал за кръстосани продажби. Ето защо има толкова много възможности за изложителите да диверсифицират своите потоци от приходи.

Просто се срещате с всякакъв вид купувачи - търговия на дребно, верига магазини на дребно, специализирани пазари, универсални магазини, пазари с отстъпки, търговия на едро и външна търговия, фирми за поръчки по пощата и електронна търговия.

Евтино настаняване в хотел близо до Messe Frankfurt

Избягвайте бързането с хотелските стаи и ни накарайте да търсим конкурентни цени, които отговарят на вашите нужди. Trade Fair Trips ltd работи в тясно сътрудничество с апартаменти, къщи за гости и хотели из целия Франкфурт. Това ни позволява бързо да стесним най-добрите оферти и да ви изпратим най-добрите хотелски цени за Creativeworld във вашия ценови диапазон.

Вашата резервация също така ви поставя близо до обществения транспорт за лесно пътуване до работното място. Други услуги в нашия списък включват инсталация на търговски щанд и резервиране на съоръжения за срещи.

Full list of
hotels for
Creativeworld

Book Now
How to get to Creativeworld

Similar trade shows