Creativeworld
Creativeworld

Creativeworld

New Date
29 яну 2022 - 1 фев 2022
Germany , Frankfurt am Main

General Information

Organizer

Messe Frankfurt GmbH

Event website

Creativeworld

Frequency

1 year

Creativeworld Map

Past Editions

25 - 28 Jan Creativeworld 2020

26 - 29 Jan Creativeworld 2019

27 - 30 Jan CREATIVEWORLD 2018

28 - 31 Jan CREATIVEWORLD 2017

30 Jan - 2 Feb CREATIVEWORLD 2016

Creativeworld е международен търговски панаир – един от най-интересните и известните в Европа – който представя различни творчески занаяти, производители на комплекти тип „направи си сам” и различни артикули и аксесоари за всякакви хобита. Огромен брой изложители представят своите нови продукти на посетителите. В съпътстващата програма са включени много дискусии и работни срещи с експерти в сферата. Няма хоби, за което да не можете да намерите нови и интересни джаджи на панаира, както и декоративни предмети за дома.

Creativeworld се провежда във Франкфурт, Германия. Ако работите в тази област или имате други бизнес интереси, свързани с творческите професии и занаяти, то непременно посетете панаира.

Екипът на „Трейд Феър Трипс” ЕООД ще се заеме да организира пътуването ви. Услугите ни са безплатни за вас. (Комисионната ни се изплаща от фирмите, чиито услуги ползвате по време на престоя си.) Имаме отлична база хотели във Франкфурт. Бързо ще ви помогнем да изберете най-подходящото място за настаняване – което отговаря и на желанията и на бюджета ви. Ще ви предложим наистина най-изгодните хотели за Creativeworld. Освен с хотелски резервации за групови и индивидуални бизнес пътувания ще ви помогнем и с организиране на превоз от летището до хотела и обратно, както и удобен за вас начин за придвижване в самия град.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА