Creativeworld
Creativeworld

Creativeworld

New Dates
30 яну 2021 - 2 фев 2021
Germany , Frankfurt

General Information

Organizer

Messe Frankfurt GmbH

Event website

Creativeworld

Основанo:

2011

Creativeworld Map

Past Editions

31 Jan - 3 Feb CREATIVEWORLD 2015

30 Jan - 2 Feb CREATIVEWORLD 2016

28 - 31 Jan CREATIVEWORLD 2017

27 - 30 Jan CREATIVEWORLD 2018

26 - 29 Jan Creativeworld 2019

25 - 28 Jan Creativeworld 2020

Creativeworld е международен търговски панаир – един от най-интересните и известните в Европа – който представя различни творчески занаяти, производители на комплекти тип „направи си сам” и различни артикули и аксесоари за всякакви хобита. Огромен брой изложители представят своите нови продукти на посетителите. В съпътстващата програма са включени много дискусии и работни срещи с експерти в сферата. Няма хоби, за което да не можете да намерите нови и интересни джаджи на панаира, както и декоративни предмети за дома.

Creativeworld се провежда във Франкфурт, Германия. Ако работите в тази област или имате други бизнес интереси, свързани с творческите професии и занаяти, то непременно посетете панаира.

Екипът на „Трейд Феър Трипс” ЕООД ще се заеме да организира пътуването ви. Услугите ни са безплатни за вас. (Комисионната ни се изплаща от фирмите, чиито услуги ползвате по време на престоя си.) Имаме отлична база хотели във Франкфурт. Бързо ще ви помогнем да изберете най-подходящото място за настаняване – което отговаря и на желанията и на бюджета ви. Ще ви предложим наистина най-изгодните хотели за Creativeworld. Освен с хотелски резервации за групови и индивидуални бизнес пътувания ще ви помогнем и с организиране на превоз от летището до хотела и обратно, както и удобен за вас начин за придвижване в самия град.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА