Creativeworld 2024

Creativeworld 2024

Handicraft Arts & Crafts Decorations
Frankfurt am Main, Germany
27-30 Jan 2024
Организатор:
Messe Frankfurt GmbH
Място на провеждане:
Messe Frankfurt
Честота:
1 year
Уебсайт:
Creativeworld

Водещото събитие за хоби, художествени и занаятчийски стоки

Creativeworld 2024

Creativeworld 2024 ще се проведе в Messe Frankfurt във Франкфурт, Германия. Събитието ще се състои паралелно с Ambiente Germany и Christmasworld 2024 между 27.01.2024 и 30.01.2024. Мястото на провеждане няма да разполага с най-новите мерки за безопасност и здраве. Това се дължи на премахването на националните ограничения в Германия, свързани с пандемията. Участниците, пристигащи от Китай, трябва да имат предвид, че поради ограниченията за пътуване от тях ще се изисква да покажат отрицателен резултат от тест, направен не повече от 48 часа преди пристигането.

Въведение

Ако искате да се позиционирате на нови пазари в секторите на изкуството и хобито, тогава трябва да присъствате на Creativeworld. Тази международна изложба е голяма сила в оформянето на световните тенденции за всичко - от текстилния дизайн до декоративните занаяти.

Изложението е насочена към правене на бизнес, независимо дали маркирате себе си, генерирате потенциални клиенти за продажби, проучвате конкурентите си или правите директни продажби. Една от големите му силни страни е обширното портфолио, което включва реквизити на графични художници и художници, ръчна работа, перли, ръкоделие, текстилен дизайн и декорации.

Акценти

  • Не можем да подчертаем колко доходоносен е Creativeworld за изложителите, тъй като размерът на аудиторията се насочва към 10 000 марки.
  • Можете да изпреварвате вкусовете и да видите накъде е насочена индустрията благодарение на изключително популярните тенденции Creativeworld Trends.
  • Изложителите могат да привлекат вниманието на купувачите чрез наградата Creative Impulse.

Логистиката

Годишното изложение е електроцентрала във Франкфурт, Германия в началото на януари и програмата продължава пет дни. Messe Frankfurt GmbH е едновременно домакин и официален организатор. По отношение на работното време гостите са добре дошли от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Последният ден вижда по-ранно време за затваряне в 17:00 следобед.

Аудитория и статистика

Creativeworld се радва на звездна репутация и значително присъствие в немалка част благодарение на съвместното си местоположение с други подобни събития като Christmasworld и Paperworld. Заедно те отварят врати за потенциал за кръстосани продажби. Ето защо има толкова много възможности за изложителите да диверсифицират своите потоци от приходи.

Просто се срещате с всякакъв вид купувачи - търговия на дребно, верига магазини на дребно, специализирани пазари, универсални магазини, пазари с отстъпки, търговия на едро и външна търговия, фирми за поръчки по пощата и електронна търговия.

Евтино настаняване в хотел близо до Messe Frankfurt

Избягвайте бързането с хотелските стаи и ни накарайте да търсим конкурентни цени, които отговарят на вашите нужди. Trade Fair Trips ltd работи в тясно сътрудничество с апартаменти, къщи за гости и хотели из целия Франкфурт. Това ни позволява бързо да стесним най-добрите оферти и да ви изпратим най-добрите хотелски цени за Creativeworld във вашия ценови диапазон.

Вашата резервация също така ви поставя близо до обществения транспорт за лесно пътуване до работното място. Други услуги в нашия списък включват инсталация на търговски щанд и резервиране на съоръжения за срещи.

Минали издания

Creativeworld 2021

Изданието на Creativeworld за 2021 беше организирано като част от събитието Consumer Goods Digital Day. Това беше дигитално събитие, в което участваха и изданията на Ambiente Germany и Christmasworld 2021. Форматът беше необходим заради пандемията от Ковид-19. В Consumer Goods Digital Day участваха 3658 участници от 93 държави.

Creativeworld 2023

Creativeworld, Ambiente Germany и Christmasworld 2023 отбелязаха забележителното завръщане на трите търговски изложения за потребителски стоки. Те се проведоха като изложения на живо между 03/04.02.2023  и 07.02.2023 в Messe Frankfurt. Поради отмяната на вътрешните ограничения в страната, свързани с пандемията, мястото на провеждане не включваше мерки за защита от Ковид-19. Общо 170 нации, представени от 154 000 посетители и над 4 560 изложители, присъстваха на събитията, които обхващаха 352 950 м2 брутна площ за събития. 94 % от участниците смятат, че събитията са били задоволителни.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

5 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

25 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

map

Хотели около Creativeworld

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Creativeworld 2024 Frankfurt am Main Novotel Frankfurt City 1.2 Frankfurt am Main от € 335.00 EUR Запази сега
Creativeworld 2024 Frankfurt am Main Maritim Hotel Frankfurt 0.75 Frankfurt am Main от € 341.00 EUR Запази сега
Creativeworld 2024 Frankfurt am Main mk hotel frankfurt 1.1 Frankfurt am Main от € 193.00 EUR Запази сега
Creativeworld 2024 Frankfurt am Main NH Frankfurt Niederrad 5.4 Frankfurt am Main от € 277.00 EUR Запази сега
Creativeworld 2024 Frankfurt am Main 25hours Hotel The Goldman 5.5 Frankfurt am Main от € 174.00 EUR Запази сега
Creativeworld 2024 Frankfurt am Main Fleming's Express Hotel Frankfurt 1.9 Frankfurt am Main от € 357.00 EUR Запази сега
Creativeworld 2024 Frankfurt am Main H4 Hotel Frankfurt Messe 3.3 Frankfurt am Main от € 186.00 EUR Запази сега
Creativeworld 2024 Frankfurt am Main Best Western Plus Welcome Hotel Frankfurt 1.6 Frankfurt am Main от € 337.00 EUR Запази сега
Creativeworld 2024 Frankfurt am Main Steigenberger Airport Hotel Frankfurt 12 Frankfurt am Main от € 271.00 EUR Запази сега
Creativeworld 2024 Frankfurt am Main relexa Hotel Frankfurt am Main 8.5 Frankfurt am Main от € 272.00 EUR Запази сега

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Creativeworld 2024 Изпрати

Creativeworld акценти

Отзиви

Jennifer Bücek / CNSystems Medizintechnik AG - ESC CONGRESS 2017 - SM Hotel Teatre Auditori
Dear Tom, thanks your very much! Everything has been fine with ESC Hotel I'll surely get back to you if I need hotels for congresses in fu...

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.