Batibouw

Batibouw

Строителство и конструкция Архитектура Градско оборудване
Организатор:
FISA SA
Честота:
1 year
Уебсайт:
Batibouw

Най-мащабното събитие за строителната индустрия в Белгия

Batibouw се позиционира на ценно кръстовище между строителния сектор и индустрията за интериорен дизайн, където можете да откриете всичко за декорацията, мебелите и осветлението. Batibouw отива по-дълбоко от всяко друго събитие по отношение на продуктовите категории, които показва - архитектурни услуги, строителни материали, строителство, интериори, кухни, планиране, електроинструменти, санитарни продукти, печки и вентилационни системи.

Batibouw 2024

Изданието на Batibouw за 2024 ще се проведе като изложение на живо между 17.02.2024 и 25.02.2024. Събитието ще се проведе в Brussels Expo в Брюксел, Белгия. Понастоящем в страната не са въведени Ковид-19 ограничения поради подобрената епидемиологична обстановка. 

Достъпни хотелски стаи в близост до Брюксел Експо

Ако сте закупили изложбени площи, следващото място е да планирате работното си пътуване и тук идва Trade Fair Trips ltd. Ние сме също толкова удобни при резервирането на хотели близо до Batibouw, колкото инсталираме вашата щанд преди деня на откриването. Настаняването за търговски изложения е там, където превъзхождаме и сме запознати с имоти в Брюксел. Ние поемаме всички бюджети и даваме възможност да поддържаме ниски разходи, докато резервираме хотели в близост до Брюксел Експо. Не знаете къде да търсите място за домакин на презентация? Trade Fair Trips ltd е тук, за да резервира съоръжения за срещи, съобразени с вашите нужди!

  • Те са в състояние да достигнат до най-голямата аудитория, тъй като присъствието постоянно остава около 285 000 посетители;
  • Изложението включва по-малки, по-специализирани събития като Build-IT за информационни и телекомуникационни технологии;
  • Белгийските награди за сграда (BBA) са идеалната възможност да спечелите международна слава и признание на най-високо ниво.

Международното търговско изложение се появява всяка година в Брюксел, Белгия в началото на пролетта точно между февруари и март. Изданията често са дълги, като програмирането трябва да продължи общо девет дни. Всичко това се провежда в Брюксел Експо, организирано от Fisa nv / sa. Посетителите получават достъп до залата в 10:00 сутринта, докато часовете на затваряне се различават от ден на ден, като най-много се повтаря в 06:30 следобед.

Причината, поради която това международно търговско изложение успява да се развива всяка година, е фактът, че обхваща бъдещето и новите концепции за дома и офиса. В основата на настоящите издания са движенията към Свързания дом и Интелигентната сграда. Тези теми са движещите двигатели, които свързват всяко съпътстващо събитие и привличат толкова много към архитекти, изпълнители, интериорни дизайнери, проектанти и квалифицирана търговия.

Batibouw 2022

Изданието на Batibouw за 2022 отбеляза успешното рестартиране на събитието. То се проведе между 21-ви и 29-ти май 2022. За място на провеждане на събитието на живо, което привлече 116 273 търговски посетители, послужи Brussels Expo, Белгия.

Batibouw 2023

Изданието на Batibouw за 2023 подобри посещаемостта на събитието. По време на провеждането му между 14.03.2023 и 19.03.2023 то беше посетено от около 158 000 посетители. Това отбелязва увеличение от 36 %.

Batibouw 2024

Изданието на Batibouw през 2024 се проведе като търговско изложение на живо в Brussels Expo. То се проведе между 17.02.2024 и 25.02.2024. В събитието участваха над 300 изложители и 175 000 посетители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Batibouw Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.