Your free enquiry
Batibouw

Batibouw

Brussels ,Belgium
индустрия
индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer :
FISA SA
Event website
Event website :
Batibouw
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

Batibouw се позиционира на ценно кръстовище между строителния сектор и индустрията за интериорен дизайн, където можете да откриете всичко за декорацията, мебелите и осветлението. Batibouw отива по-дълбоко от всяко друго събитие по отношение на продуктовите категории, които показва - архитектурни услуги, строителни материали, строителство, интериори, кухни, планиране, електроинструменти, санитарни продукти, печки и вентилационни системи.

Акценти

  • Те са в състояние да достигнат до най-голямата аудитория, тъй като присъствието постоянно остава около 285 000 посетители.
  • Изложението включва по-малки, по-специализирани събития като Build-IT за информационни и телекомуникационни технологии.
  • Белгийските награди за сграда (BBA) са идеалната възможност да спечелите международна слава и признание на най-високо ниво.

Логистиката

Международното търговско изложение се появява всяка година в Брюксел, Белгия в началото на пролетта точно между февруари и март. Изданията често са дълги, като програмирането трябва да продължи общо девет дни. Всичко това се провежда в Брюксел Експо, организирано от Fisa nv / sa. Посетителите получават достъп до залата в 10:00 сутринта, докато часовете на затваряне се различават от ден на ден, като най-много се повтаря в 06:30 следобед.

Аудитория и статистика

Причината, поради която това международно търговско изложение успява да се развива всяка година, е фактът, че обхваща бъдещето и новите концепции за дома и офиса. В основата на настоящите издания са движенията към Свързания дом и Интелигентната сграда. Тези теми са движещите двигатели, които свързват всяко съпътстващо събитие и привличат толкова много към архитекти, изпълнители, интериорни дизайнери, проектанти и квалифицирана търговия.

Достъпни хотелски стаи в близост до Брюксел Експо

Ако сте закупили изложбени площи, следващото място е да планирате работното си пътуване и тук идва Trade Fair Trips ltd. Ние сме също толкова удобни при резервирането на хотели близо до Batibouw, колкото инсталираме вашата щанд преди деня на откриването. Настаняването за търговски изложения е там, където превъзхождаме и сме запознати с имоти в Брюксел. Ние поемаме всички бюджети и даваме възможност да поддържаме ниски разходи, докато резервираме хотели в близост до Брюксел Експо. Не знаете къде да търсите място за домакин на презентация? Trade Fair Trips ltd е тук, за да резервира съоръжения за срещи, съобразени с вашите нужди.

Full list of
hotels for
Batibouw

Book Now
How to get to Batibouw

Similar trade shows