Your free enquiry
Batibouw

Batibouw

Brussels, Belgium
Индустрия
Индустрия:
Декорация, Дизайн за дома и офиса, Мебели, Осветление
Organizer
Organizer:
FISA SA
Event website
Event website:
Batibouw
Frequency
Frequency:
1 year

Batibouw и Ковид-19

Изданието на Batibouw за 2023 ще се проведе като изложение на живо между 14.03.2023 и 19.03.2023. Събитието ще се проведе в Brussels Expo в Брюксел, Белгия. Понастоящем в страната не са въведени национални Ковид-19 ограничения поради подобрената епидемиологична обстановка. Участниците трябва да имат предвид, че ако страната на отпътуване се намира във високорискова зона, при пристигането си те ще трябва да представят 3G документи за влизане. Понастоящем няма държави с подобно обозначение.

Въведение

Batibouw се позиционира на ценно кръстовище между строителния сектор и индустрията за интериорен дизайн, където можете да откриете всичко за декорацията, мебелите и осветлението. Batibouw отива по-дълбоко от всяко друго събитие по отношение на продуктовите категории, които показва - архитектурни услуги, строителни материали, строителство, интериори, кухни, планиране, електроинструменти, санитарни продукти, печки и вентилационни системи.

Акценти

  • Те са в състояние да достигнат до най-голямата аудитория, тъй като присъствието постоянно остава около 285 000 посетители.
  • Изложението включва по-малки, по-специализирани събития като Build-IT за информационни и телекомуникационни технологии.
  • Белгийските награди за сграда (BBA) са идеалната възможност да спечелите международна слава и признание на най-високо ниво.

Логистиката

Международното търговско изложение се появява всяка година в Брюксел, Белгия в началото на пролетта точно между февруари и март. Изданията често са дълги, като програмирането трябва да продължи общо девет дни. Всичко това се провежда в Брюксел Експо, организирано от Fisa nv / sa. Посетителите получават достъп до залата в 10:00 сутринта, докато часовете на затваряне се различават от ден на ден, като най-много се повтаря в 06:30 следобед.

Аудитория и статистика

Причината, поради която това международно търговско изложение успява да се развива всяка година, е фактът, че обхваща бъдещето и новите концепции за дома и офиса. В основата на настоящите издания са движенията към Свързания дом и Интелигентната сграда. Тези теми са движещите двигатели, които свързват всяко съпътстващо събитие и привличат толкова много към архитекти, изпълнители, интериорни дизайнери, проектанти и квалифицирана търговия.

Достъпни хотелски стаи в близост до Брюксел Експо

Ако сте закупили изложбени площи, следващото място е да планирате работното си пътуване и тук идва Trade Fair Trips ltd. Ние сме също толкова удобни при резервирането на хотели близо до Batibouw, колкото инсталираме вашата щанд преди деня на откриването. Настаняването за търговски изложения е там, където превъзхождаме и сме запознати с имоти в Брюксел. Ние поемаме всички бюджети и даваме възможност да поддържаме ниски разходи, докато резервираме хотели в близост до Брюксел Експо. Не знаете къде да търсите място за домакин на презентация? Trade Fair Trips ltd е тук, за да резервира съоръжения за срещи, съобразени с вашите нужди.

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на Batibouw за 2022 отбеляза успешното рестартиране на събитието. То се проведе между 21-ви и 29-ти май 2022. За място на провеждане на събитието на живо, което привлече 116 273 търговски посетители, послужи Brussels Expo, Белгия.

Full list of
hotels for
Batibouw

Book Now
How to get to Batibouw

Similar trade shows