Your free enquiry
Arab Health

Arab Health

Dubai ,UAE
индустрия
индустрия:
Здравни специалисти, Медицинско оборудване и технологии
Organizer
Organizer :
Informa Exhibitions Middle East
Event website
Event website :
Arab Health
Frequency
Frequency:
1 year

Изданието на Arab Health за 2021 г. ще има онлайн събитие с продължителност от 23 май до 22 юли и физическо събитие от 21 юни до 24 юни. Личното събитие ще се проведе в Световния търговски център на Дубай в Дубай, ОАЕ. Ще бъдат дадени обширни протоколи за превенция на COVID-19.

Въведение

Arab Health се позиционира като ключовото международно изложение за Близкия изток, насочено към тенденциите, иновациите и представянето на продукти във фармацевтичния, болничния и лабораторния сектор. Arab Health предлага разнообразни бизнес възможности, да не говорим за достъпа до лидери на пазара, експерти и най-новите инструменти, оборудване и лекарства.

Акценти

  • Провеждат се 11 конференции.
  • Аудитория, която е достигнала до 84 000 професионалисти в областта на здравеопазването и търговията.
  • Програма за поддръжка, която включва 250 местни и международни говорители.
  • Високоспециализирани събития и области като MEDLAB, Лична здравна технологична зона и 3D Медицинска печатна зона.

Логистиката

Събитието се провежда в Дубай, ОАЕ всяка година около началото на януари, за да се определи финансовата година за всички изложители и посетители и се провежда за общо четири дни. Международният конгресен и изложбен център на Дубай приветства посетителите от 10:00 сутринта до 06:00 следобед, с изключение на четвъртия ден, където времето за затваряне е определено за 17:00. Официален организатор е базираната в САЩ Informa Life Sciences.

Аудитория и статистика

Това, което отличава Arab Health от другите изложения в медицинската индустрия като цяло, е свързано с калибъра на неговата програма за подкрепа. Общо можете да присъствате на 11 CME конференции. Иновацията е в ДНК на шоуто с Innovation Hub More, който осветява прожекторите над 50 стартиращи здравни организации и МСП. Да не говорим за това как организаторите възприемат нови технологии като чрез популярната зона за 3D печат. Не е чудно, че големи марки като Siemens и Philips имат за цел да присъстват.

Резервирайте евтина хотелска стая в близост до Дубайския международен конгресен и изложбен център

Намерете хотели близо до Arab Health на разумни цени още утре с Trade Fair Trips ltd. Ние сме специализирани в настаняване по време на панаири и работим, за да гарантираме, че резервирате стаи, които намаляват разходите и ви поставят близо до действието. Резервирайте хотели в близост до Международния конгресен и изложбен център в Дубай за нула време. 

Ние ви подкрепяме и по други начини. Можете да резервирате съоръжения за срещи по всяко време по време на посещението си чрез нас. Друга услуга, в която сме висококвалифицирани, е инсталирането на изложбени щандове!

Full list of
hotels for
Arab Health

Book Now
How to get to Arab Health

Similar trade shows