Arab Health 2024

Arab Health 2024

Здраве Медицина и Фармация
Dubai, UAE
29 Jan-01 Feb 2024
Организатор:
Informa Exhibitions Middle East
Място на провеждане:
Dubai World Trade Centre
Честота:
1 year
Уебсайт:
Arab Health

Водещото събитие за здравния сектор в Близкия изток

Актуализация за Arab Health

Изданието на Arab Health за 2024 ще се проведе като събитие на живо между 29.01.2024 и 01.02.2024. Събитието на живо ще се проведе в Dubai World Trade Centre в Дубай, ОАЕ. Ще бъдат представени обширни протоколи за превенция на Ковид-19. Те ще включват мерки за безопасност, като например честото почистване на пространствата за провеждане на събитието. Поради въведените ограничения за пътуване пътниците, пристигащи от Китай, ще трябва да представят отрицателен резултат от тест, който не е по-стар от 48 часа, и здравна декларация при пристигането си в ОАЕ.

Въведение

Arab Health се позиционира като ключовото международно изложение за Близкия изток, насочено към тенденциите, иновациите и представянето на продукти във фармацевтичния, болничния и лабораторния сектор. Arab Health предлага разнообразни бизнес възможности, да не говорим за достъпа до лидери на пазара, експерти и най-новите инструменти, оборудване и лекарства.

Акценти

  • Провеждат се 11 конференции.
  • Аудитория, която е достигнала до 84 000 професионалисти в областта на здравеопазването и търговията.
  • Програма за поддръжка, която включва 250 местни и международни говорители.
  • Високоспециализирани събития и области като MEDLAB, Лична здравна технологична зона и 3D Медицинска печатна зона.

Логистиката

Събитието се провежда в Дубай, ОАЕ всяка година около началото на януари, за да се определи финансовата година за всички изложители и посетители и се провежда за общо четири дни. Международният конгресен и изложбен център на Дубай приветства посетителите от 10:00 сутринта до 06:00 следобед, с изключение на четвъртия ден, където времето за затваряне е определено за 17:00. Официален организатор е базираната в САЩ Informa Life Sciences.

Аудитория и статистика

Това, което отличава Arab Health от другите изложения в медицинската индустрия като цяло, е свързано с калибъра на неговата програма за подкрепа. Общо можете да присъствате на 11 CME конференции. Иновацията е в ДНК на шоуто с Innovation Hub More, който осветява прожекторите над 50 стартиращи здравни организации и МСП. Да не говорим за това как организаторите възприемат нови технологии като чрез популярната зона за 3D печат. Не е чудно, че големи марки като Siemens и Philips имат за цел да присъстват.

Резервирайте хотелска стая в близост до DWTC

Намерете хотели близо до Arab Health на разумни цени още утре с Trade Fair Trips ltd. Ние сме специализирани в настаняване по време на панаири и работим, за да гарантираме, че резервирате стаи, които намаляват разходите и ви поставят близо до действието. Резервирайте хотели в близост до DWTC за нула време. 

Ние ви подкрепяме и по други начини. Можете да резервирате съоръжения за срещи по всяко време по време на посещението си чрез нас. Друга услуга, в която сме висококвалифицирани, е инсталирането на изложбени щандове!

Arab Health - минали издания

Arab Health 2021

Домакин на изданието Arab Health за 2021 беше Световният търговски център в Дубай. Датите на провеждане на изданието бяха 21.06.2021 г. - 24.06.2021. Събитието беше хибридно, и представляваше комбинация от изложение на живо и виртуална платформа. За търговското изложение "лице в лице" бяха въведени строги мерки за превенция на Ковид-19. Превантивните мерки за безопасност, приложени в мястото на провеждане, включваха указание за социална дистанция и 3G регламент за влизане. Преди да бъдат допуснати, от участниците се изискваше да представят 3G документи, като например отрицателни резултати от тестове. Изложението Arab Health 2021 привлече представители от 158 държави. Това включваше общо 3 014 делегати, 1 768 изложители, 20 275 посетители на живо и 12 719 онлайн търговски посетители. 

Arab Health 2022 

Изданието Arab Health 2022 също се проведе като хибридно събитие, състоящо се от търговско изложение "лице в лице" и прудружаваща онлайн платформа. Световният търговски център в Дубай, ОАЕ, послужи като място за провеждане на изложението на живо и включваше строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране. На събитието присъстваха общо 400 оратори, 40 254 посетители на живо, 2 874 онлайн посетители, 2 618 делегати и 2 828 изложители от 70 държави. На изложението Arab Health 2022 бяха представени 184 държави. 

Arab Health 2023

Изданието за 2023 също беше хибридно мероприятие, състоящо се от събитие на живо в DWTC с въведени мерки за защита от Ковид-19 и допълваща електронна платформа. Изданието привлече над 3000 изложители от 73 държави, като бяха представени над 45 национални павилиона. Около 300 международни лектори участваха в деветте СМЕ конференции.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

20 минути при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

15 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай)

map

Хотели около Arab Health

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Arab Health 2024 Dubai Ibis Deira City Centre 7.8 Dubai при поискване Заявка
Arab Health 2024 Dubai Aloft Dubai South Dubai при поискване Заявка
Arab Health 2024 Dubai Gevora Hotel 1.9 Dubai при поискване Заявка
Arab Health 2024 Dubai Holiday Inn & Suites - Dubai Festival City Mall, an IHG Hotel 13.6 Dubai при поискване Заявка
Arab Health 2024 Dubai Ramada Plaza Deira 7.7 Dubai при поискване Заявка
Arab Health 2024 Dubai Rove City Centre 7.7 Dubai при поискване Заявка
Arab Health 2024 Dubai Flora Park Deluxe Hotel Apartments 7.2 Dubai при поискване Заявка
Arab Health 2024 Dubai DoubleTree by Hilton Dubai - Business Bay 6.6 Dubai при поискване Заявка
Arab Health 2024 Dubai Rose Park Hotel Al Barsha 20 Dubai при поискване Заявка
Arab Health 2024 Dubai Roda Links Al Nasr 4.4 Dubai при поискване Заявка

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Arab Health 2024 Изпрати

Arab Health акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.