Your free enquiry
Arab Health

Arab Health

Dubai, UAE
Индустрия
Индустрия:
Здравни специалисти, Медицинско оборудване и технологии
Organizer
Organizer:
Informa Exhibitions Middle East
Event website
Event website:
Arab Health
Frequency
Frequency:
1 year

Ковид-19 и Arab Health

Изданието на Arab Health за 2023 ще се проведе на живо от 30.01.2023 до 02.02.2023. Събитието ще се състои в Световния търговски център на Дубай в Дубай, ОАЕ. Ще бъдат въведени мащабни протоколи за превенция на Ковид-19. Те ще включват мерки за безопасност, като например изискването за носене на предпазни маски, както и 3G регламент за влизане. Преди да влязат на мястото на събитието, участниците трябва да покажат документи като отрицателни резултати от тестове. Поради въведените ограничения за пътуване такива документи трябва да бъдат представени и при пристигането в ОАЕ.

Въведение

Arab Health се позиционира като ключовото международно изложение за Близкия изток, насочено към тенденциите, иновациите и представянето на продукти във фармацевтичния, болничния и лабораторния сектор. Arab Health предлага разнообразни бизнес възможности, да не говорим за достъпа до лидери на пазара, експерти и най-новите инструменти, оборудване и лекарства.

Акценти

  • Провеждат се 11 конференции.
  • Аудитория, която е достигнала до 84 000 професионалисти в областта на здравеопазването и търговията.
  • Програма за поддръжка, която включва 250 местни и международни говорители.
  • Високоспециализирани събития и области като MEDLAB, Лична здравна технологична зона и 3D Медицинска печатна зона.

Логистиката

Събитието се провежда в Дубай, ОАЕ всяка година около началото на януари, за да се определи финансовата година за всички изложители и посетители и се провежда за общо четири дни. Международният конгресен и изложбен център на Дубай приветства посетителите от 10:00 сутринта до 06:00 следобед, с изключение на четвъртия ден, където времето за затваряне е определено за 17:00. Официален организатор е базираната в САЩ Informa Life Sciences.

Аудитория и статистика

Това, което отличава Arab Health от другите изложения в медицинската индустрия като цяло, е свързано с калибъра на неговата програма за подкрепа. Общо можете да присъствате на 11 CME конференции. Иновацията е в ДНК на шоуто с Innovation Hub More, който осветява прожекторите над 50 стартиращи здравни организации и МСП. Да не говорим за това как организаторите възприемат нови технологии като чрез популярната зона за 3D печат. Не е чудно, че големи марки като Siemens и Philips имат за цел да присъстват.

Резервирайте евтина хотелска стая в близост до Дубайския международен конгресен и изложбен център

Намерете хотели близо до Arab Health на разумни цени още утре с Trade Fair Trips ltd. Ние сме специализирани в настаняване по време на панаири и работим, за да гарантираме, че резервирате стаи, които намаляват разходите и ви поставят близо до действието. Резервирайте хотели в близост до Международния конгресен и изложбен център в Дубай за нула време. 

Ние ви подкрепяме и по други начини. Можете да резервирате съоръжения за срещи по всяко време по време на посещението си чрез нас. Друга услуга, в която сме висококвалифицирани, е инсталирането на изложбени щандове!

Arab Health - минали издания

Издание 2021

Домакин на изданието Arab Health за 2021 беше Световният търговски център в Дубай. Датите на провеждане на изданието бяха 21.06.2021 г. - 24.06.2021. Събитието беше хибридно, и представляваше комбинация от изложение на живо и виртуална платформа. За търговското изложение "лице в лице" бяха въведени строги мерки за превенция на Ковид-19. Превантивните мерки за безопасност, приложени в мястото на провеждане, включваха указание за социална дистанция и 3G регламент за влизане. Преди да бъдат допуснати, от участниците се изискваше да представят 3G документи, като например отрицателни резултати от тестове. Изложението Arab Health 2021 привлече представители от 158 държави. Това включваше общо 3 014 делегати, 1 768 изложители, 20 275 посетители на живо и 12 719 онлайн търговски посетители. 

Издание 2022 

Изданието Arab Health 2022 също се проведе като хибридно събитие, състоящо се от търговско изложение "лице в лице" и прудружаваща онлайн платформа. Световният търговски център в Дубай, ОАЕ, послужи като място за провеждане на изложението на живо и включваше строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране. На събитието присъстваха общо 400 оратори, 40 254 посетители на живо, 2 874 онлайн посетители, 2 618 делегати и 2 828 изложители от 70 държави. На изложението Arab Health 2022 бяха представени 184 държави. 

Full list of
hotels for
Arab Health

Book Now
How to get to Arab Health

Similar trade shows