Your free enquiry
Naidex

Naidex

Birmingham, UK
Индустрия
Индустрия:
Health Professionals, Medical Equipment and Technologies
Organizer
Organizer:
i2i Events Group
Event website
Event website:
Naidex
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на Naidex за 2023 ще се проведе като събитие на живо между 22.03.2023 и 23.03.2023 в NEC Birmingham. Мястото на провеждане няма да включва строги мерки за безопасност  срещу Ковид-19. Това се дължи на отмяната на свързаните с него вътрешни ограничения в страната между февруари и април 2022. Понастоящем в Обединеното кралство няма ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

Търговски панаир Naidex е най-голямото събитие, свързано с рехабилитация и физиотерапия във Великобритания. Тази година в него ще участват над 360 изложители. Те ще представят най-новите продукти и услуги, които улесняват ежедневието на хората с увреждания и им осигуряват по-голяма независимост и достоен живот. Темите обхващат абсолютно всички важни проблеми: придвижване, адаптация, съжителство със серопозитивен, облекло и хигиена, безопасност, обзавеждане за дома, почивка. Посещението на панаира ще ви помогне да се информирате за последните новости в сферата, да направите изгодни сделки и да създадете нови партньорства.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн за пътуването си с наша помощ. Ще ви предложим най-удобните хотели за Naidex. Освен да ви спестим време, средства и дискомфорт при търсенето на хотели, ще ви осигурим и по-голямо спокойствие, като организираме летищния трансфер, придвижването ви из града, конферентната зала (ако ви трябва такава) и всичко друго, което ви е необходимо. Възползвайте се от помощта ни, тя е безплатна за вас. Взимаме комисионна само от хотелите и фирмите, чиито услуги ползвате. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, професионален организатор на бизнес пътувания.

Минали издания

Издание от 2021

Изданието на Naidex за 2021 беше успешно. Събитието се проведе в хибриден формат в NEC Бирмингам от 15-ти септември 2021 до 16-ти септември 2021. Събитието се състоеше от събитие на живо със строг план за превенция на Ковид-19 и допълваща цифрова платформа. В изложението участваха над 8000 посетители и над 200 изложители. Изданието за 2021 имаше две нови попълнения към събитието - дебюта на Naidex Junior и Naidex Trade. Бяха проведени над 100 семинара както на цифровата платформа, така и на изложението на живо.

Издание 2022

Изданието на Naidex за 2022 се проведе като търговско изложение "лице в лице". То се състоя между 06.07.2022 и 07.07.2022 в NEC Birmingham, където не бяха въведени мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например 3G политика за влизане. Това се дължеше на премахването на вътрешните ограничения на Обединеното кралство в резултат на подобряването на ситуацията с пандемията. На Naidex 2022 присъстваха над 8000 участници и 132 компании изложители.

Full list of
hotels for
Naidex

Book Now
How to get to Naidex
On foot
On foot:

20 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

Не е препоръчително при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

By car
By car:

5 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

20 минути при пътуване от Birmingham New Street station (Гара Бирмингам Ню Стрийт)

 

By public transport
By public transport:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

60 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

 

Similar trade shows