Your free enquiry
AEEDC Dubai

AEEDC Dubai

Dubai, UAE
Индустрия
Индустрия:
Health Professionals, Medical Equipment and Technologies
Organizer
Organizer:
INDEX Conferences and Exhibitions Org. Est
Event website
Event website:
AEEDC Dubai
Frequency
Frequency:
1 year

AEEDC & Ковид-19

Организаторите са доста развълнувани от завръщането си към редовния график, като официалните дати са определени за 7ти до 9ти февруари 2023. Както Световният търговски център в Дубай, така и Международният конгресен и изложбен център в Дубай получиха знака SafeGuard за отличните си протоколи за здраве и безопасност срещу Ковид-19. Участниците могат да бъдат сигурни, че са взети всички предпазни мерки. Освен това AEEDC 2023 ще се проведе в режим "лице в лице".

Представяне

В Близкия изток няма друго събитие за денталния сектор освен AEEDC. Създадена през 1997 г., тази международна изложба и конференция върви от успех към успех. Днес това не е просто място за срещи на професионалисти по дентална медицина в Близкия изток, но си е спечелило първото място като най-голямата годишна научна дентална конференция и изложба в света. Искате ли да привлечете вниманието на най-големите купувачи в света? Пробив в Близкия изток? Установете контакти с купувачи от всички континенти? AEEDC е мястото, където ще свършите работата. Изложбените зали са оборудвани с цялата верига на стойността – зъботехнически лаборатории, стоматологични инструменти, зъболекарски столове, избелващи продукти, зъболекарско оборудване, ендодонтски инструменти, артикули за устна хигиена, материали за присаждане на кости и леярски златни сплави.

Логистиката

AEEDC е международно изложение, което се провежда през февруари всяка година. Събитието обикновено продължава три дни и се предоставя от Index Conferences & Exhibitions Organization Est. Изложбената част се провежда в Световния търговски център на Дубай, докато конферентните части ще се провеждат в Международния конгресен и изложбен център на Дубай, който се намира точно в съседство. Само търговски посетители могат да присъстват и работното време е определено от 10:00 сутринта до 18:00 часа вечерта. Дубай, ОАЕ има една от най-добрите системи за обществен транспорт в света, така че лесно ще стигнете до изложбения център. Има няколко автобусни линии, които обслужват и двете места, но най-бързият и удобен вариант остава метрото. Никога няма да закъснеете, тъй като влаковете се движат на всеки няколко минути, независимо кое време на деня е!

Какво казват хората?

· „AEEDC продължава да бъде една от най-важните платформи в света и затова Италия е тук. Тази година имахме 54 италиански компании и те са много доволни от първото си преживяване да бъдат Live-In Person събитие след пандемията. И накрая, изглежда, че сме се върнали в нормалния свят, това е най-добрият резултат от тарифата." – г-н Амедео Скарпа, италиански комисар по търговията в ОАЕ;

· „AEEDC е едно от най-големите дентални изложения в световен мащаб. Резултатът е над очакванията ни и много щастлив поради броя на посетителите, които получихме за 3 дни, и бизнеса, който постигнахме.” – Г-н Абделкарим Селим Директор – Близкия Изток и Африка, Runyes Medical Instrument Co., Ltd Ningbo Китай

· „Тук сме за 4-ти път и за първи път след Covid. Избрахме AEEDC, защото това е най-добрата платформа за обслужване на страни от Близкия изток и Азия. – г-н Масимо Села, мениджър търговски район, SISMA – Италия;

Аудитория и статистика

AEEDC работи в невероятен международен мащаб. Като световен лидер, изложбата регистрира 18 национални павилиона и посетители от 155 държави. Водещите страни по брой посетители включват Русия, Пакистан, КСА, Индия, Оман, Судан, Бахрейн и Иран. Аудиторията за последното издание достигна 55 000 търговски посетители, които дойдоха да видят над 3000 изложители и да проверят какво е новото от повече от 4000 марки. Светът на стоматологията е под един покрив! AEEDC има многобройни спонсори, като най-важните са Здравната служба на Дубай, Главната дирекция по пребиваване и външни работи в Дубай и Глобалният научен дентален алианс. Търговските посетители могат да бъдат разпределени в следните групи – дентални клиники, университети и научни изследвания, болници и лаборатории, здравни власти и правителствени организации и дилъри, вносители и дистрибутори.

Настаняване

AEEDC се разпространи между Световния търговски център на Дубай и Международния конгресен и изложбен център на Дубай в Дубай, ОАЕ. Време е да намерите перфектните оферти за хотели в града близо до двете и Trade Fair Trips ltd е този, който ще ви покаже най-достъпните цени за хотели на пазара. Спестете от пътни разходи и се насладете на бързо пътуване до изложбените площи. Имаме голяма база данни от хотели и апартаменти в Дубай. Всичко, което трябва да направите, е да ни посочите ценови диапазон. От бюджет до лукс, ние правим всичко. Освен хотелското настаняване за AEEDC, Trade Fair Trips ltd също помага при проблеми на място. Имате ли нужда от помещения за срещи и на двете места? Можем да ви осигурим стаята, от която се нуждаете предварително. Същото важи и за вашия изложбен щанд. Нямате кой да го постави? Ще ви осигурим екипа, който заслужавате, за да свършите работата.

Предишни представяния на AEEDC Dubai

Издание 2022 

Изданието на AEEDC Dubai за 2022 се проведе като събитие на живо със строги предпазни мерки Covid-19. Изложението беше организирано в Световния търговски център в Дубай, а участниците трябваше да носят защитни маски. AEEDC Dubai 2022 привлече 66 000 участници от общо 155 държави. На събитието присъстваха 3 600 изложители, които представиха 4 800 нови продукта.

Full list of
hotels for
AEEDC Dubai

Book Now
How to get to AEEDC Dubai
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

By car
By car:

10 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

20 минути при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

By public transport
By public transport:

15 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай)

Similar trade shows