Your free enquiry
AEEDC Dubai

AEEDC Dubai

Dubai ,UAE
индустрия
индустрия:
Здравни специалисти, Медицинско оборудване и технологии
Organizer
Organizer :
INDEX Conferences and Exhibitions Org. Est
Event website
Event website :
AEEDC Dubai
Frequency
Frequency:
1 year

Международно изложение AEEDC Dubai е най-голямото стоматологично събитие за Близкия Изток и Северна Африка. Водещи производители на инструменти за дентална медицина, оборудване, лекарства, упойки, etc. се събират, за да споделят своя технологичен напредък и да демонстрират иновациите, които са внедрили в производството и продуктите си. Около 850 изложители от над 70 страни привличат 27 000 професионални посетители от 120 страни. Изложението е ключово за всеки, който иска да разширява бизнеса си към Близкия Изток и Персийския залив. Ако имате такива планове, посетете го и вие.

Ангажирайте професионалисти, които да организират пътуването ви, докато подготвяте своето бизнес представяне. Ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – сме специалисти в тази сфера. Ще се погрижим за всичко, свързано с комфортното ви и ползотворно пътуване.

От солидната ни база данни с хотели в Дубай, избираме подходящите хотели за AEEDC Dubai. Съобразяваме се с изискванията и бюджета ви и правим резервация онлайн за хотели или апартаменти, които ви осигуряват нужния комфорт. Организираме трансфера ви от и до летището. Осигуряваме ви кола под наем, с която да се придвижвате из града, както и конферентна зала, ако ви е необходима.

Full list of
hotels for
AEEDC Dubai

Book Now
How to get to AEEDC Dubai

Similar trade shows