AEEDC Dubai 2025

AEEDC Dubai 2025

Здраве Наука Медицинско оборудване
Dubai, UAE
04-06 Feb 2025
Организатор:
INDEX Conferences and Exhibitions Org. Est
Място на провеждане:
Dubai World Trade Centre
Честота:
1 year
Уебсайт:
AEEDC Dubai

Най-мащабната годишна научна конференция по дентална медицина

В Близкия изток няма друго събитие за денталния сектор освен AEEDC. Създадена през 1997 г., тази международна изложба и конференция върви от успех към успех. Днес това не е просто място за срещи на професионалисти по дентална медицина в Близкия изток, но си е спечелило първото място като най-голямата годишна научна дентална конференция и изложба в света. Искате ли да привлечете вниманието на най-големите купувачи в света? Пробив в Близкия изток? Установете контакти с купувачи от всички континенти? AEEDC е мястото, където ще свършите работата. Изложбените зали са оборудвани с цялата верига на стойността – зъботехнически лаборатории, стоматологични инструменти, зъболекарски столове, избелващи продукти, зъболекарско оборудване, ендодонтски инструменти, артикули за устна хигиена, материали за присаждане на кости и леярски златни сплави.

AEEDC 2024

Организаторите са доста развълнувани от завръщането си към редовния график, като официалните дати са определени за 04.02.2025 и 06.02.2025. Събитието ще се проведе в Световният търговски център в Дубай и в Международният конгресен и изложбен център в Дубай във формат "лице в лице".

Настаняване

AEEDC се разпространи между Световния търговски център на Дубай и Международния конгресен и изложбен център на Дубай в Дубай, ОАЕ. Време е да намерите перфектните оферти за хотели в града близо до двете и Trade Fair Trips ltd е този, който ще ви покаже най-достъпните цени за хотели на пазара. Спестете от пътни разходи и се насладете на бързо пътуване до изложбените площи. Имаме голяма база данни от хотели и апартаменти в Дубай. Всичко, което трябва да направите, е да ни посочите ценови диапазон. От бюджет до лукс, ние правим всичко. Освен хотелското настаняване за AEEDC, Trade Fair Trips ltd също помага при проблеми на място. Имате ли нужда от помещения за срещи и на двете места? Можем да ви осигурим стаята, от която се нуждаете предварително. Същото важи и за вашия изложбен щанд. Нямате кой да го постави? Ще ви осигурим екипа, който заслужавате, за да свършите работата.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

20 минути при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

15 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай)

map

Хотели около AEEDC Dubai

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
AEEDC Dubai 2025 Dubai Ibis Deira City Centre 7.8 Dubai при поискване Заявка
AEEDC Dubai 2025 Dubai Mercure Dubai Barsha Heights Hotel Suites 21.9 Dubai при поискване Заявка
AEEDC Dubai 2025 Dubai Ramada Plaza by Wyndham Dubai Deira 8.3 Dubai при поискване Заявка
AEEDC Dubai 2025 Dubai Rove At The Park 48 Dubai при поискване Заявка
Kings Square Hotel LLC 7 Dubai при поискване Заявка
AEEDC Dubai 2025 Dubai Novotel Bur Dubai 5 Dubai при поискване Заявка
AEEDC Dubai 2025 Dubai Roda Al Murooj Residences 4.5 Dubai при поискване Заявка
AEEDC Dubai 2025 Dubai Al Waleed Palace Hotel Apartments - Oud Metha 4 Dubai при поискване Заявка
AEEDC Dubai 2025 Dubai Canal Central Hotel 7.2 Dubai при поискване Заявка
AEEDC Dubai 2025 Dubai Landmark Plaza Hotel 6.5 Dubai при поискване Заявка

AEEDC е международно изложение, което се провежда през февруари всяка година. Събитието обикновено продължава три дни и се предоставя от Index Conferences & Exhibitions Organization Est. Изложбената част се провежда в Световния търговски център на Дубай, докато конферентните части ще се провеждат в Международния конгресен и изложбен център на Дубай, който се намира точно в съседство. Само търговски посетители могат да присъстват и работното време е определено от 10:00 сутринта до 18:00 часа вечерта. Дубай, ОАЕ има една от най-добрите системи за обществен транспорт в света, така че лесно ще стигнете до изложбения център. Има няколко автобусни линии, които обслужват и двете места, но най-бързият и удобен вариант остава метрото. Никога няма да закъснеете, тъй като влаковете се движат на всеки няколко минути, независимо кое време на деня е!

  • „AEEDC продължава да бъде една от най-важните платформи в света и затова Италия е тук. Тази година имахме 54 италиански компании и те са много доволни от първото си преживяване да бъдат Live-In Person събитие след пандемията. И накрая, изглежда, че сме се върнали в нормалния свят, това е най-добрият резултат от тарифата." – г-н Амедео Скарпа, италиански комисар по търговията в ОАЕ;
  • „AEEDC е едно от най-големите дентални изложения в световен мащаб. Резултатът е над очакванията ни и много щастлив поради броя на посетителите, които получихме за 3 дни, и бизнеса, който постигнахме.” – Г-н Абделкарим Селим Директор – Близкия Изток и Африка, Runyes Medical Instrument Co., Ltd Ningbo Китай;
  • „Тук сме за 4-ти път и за първи път след Covid. Избрахме AEEDC, защото това е най-добрата платформа за обслужване на страни от Близкия изток и Азия. – г-н Масимо Села, мениджър търговски район, SISMA – Италия.

AEEDC работи в невероятен международен мащаб. Като световен лидер, изложбата регистрира 18 национални павилиона и посетители от 155 държави. Водещите страни по брой посетители включват Русия, Пакистан, КСА, Индия, Оман, Судан, Бахрейн и Иран. Аудиторията за последното издание достигна 55 000 търговски посетители, които дойдоха да видят над 3000 изложители и да проверят какво е новото от повече от 4000 марки. Светът на стоматологията е под един покрив! AEEDC има многобройни спонсори, като най-важните са Здравната служба на Дубай, Главната дирекция по пребиваване и външни работи в Дубай и Глобалният научен дентален алианс. Търговските посетители могат да бъдат разпределени в следните групи – дентални клиники, университети и научни изследвания, болници и лаборатории, здравни власти и правителствени организации и дилъри, вносители и дистрибутори.

AEEDC Dubai 2022

Изданието на AEEDC Dubai за 2022 се проведе като събитие на живо със строги предпазни мерки Covid-19. Изложението беше организирано в Световния търговски център в Дубай, а участниците трябваше да носят защитни маски. AEEDC Dubai 2022 привлече 66 000 участници от общо 155 държави. На събитието присъстваха 3 600 изложители, които представиха 4 800 нови продукта.

AEEDC Dubai 2023

Изданието на AEEDC Dubai за 2023 се проведе като търговско изложение на живо. В него бяха въведени мерки за защита като протокол за социална дистанция. Изданието беше посетено от над 65 000 посетители и повече от 3500 изложители от над 150 държави. По време на AEEDC Dubai 2023 бяха осъществени бизнес сделки на обща стойност 4,7 млрд. долара.

AEEDC Dubai 2024

Изданието на AEEDC Dubai за 2024 се проведе като търговско изложение на живо, което не включваше мерки за защита срещу Ковид-19. На него присъстваха повече от 3900 изложители (88% от чужбина). Те представляваха над 5300 световни марки. На събитието присъстваха и над 70 000 участници от 180 страни. В резултат на това бяха сключени бизнес сделки на обща стойност 19 000 000 000 AED или 4 800 000 000 USD.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до AEEDC Dubai 2025 Изпрати

AEEDC Dubai акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.