Your free enquiry
All4Pack

All4Pack

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Хранително-преработваща промишленост, Опаковъчна промишленост
Organizer
Organizer:
Comexposium
Event website
Event website:
All4Pack
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за All4Pack

All4Pack ще се състои между 21.11.2022-24.11.2022. По време на присъственото събитие, което ще се проведе в Paris-Nord Villepinte, няма да се спазва строг план за превенция на Ковид-19. Това се дължи на отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията. 

Въведение

Париж, Франция събира много експерти в областта на опаковките, контейнерите и други професионалисти от опаковачния бизнес на All4Pack, за да разкрият тенденциите в индустрията. На All4Pack посетителите получават достъп до пълната продуктова гама на едно място - първични материали, опаковъчни машини, консумативи и филми, машини за проследяване и доставка.

Акценти

  • Опаковъчни машини
  • Първични материали
  • Консумативи и филми
  • Проследимост
  • Превоз на машини

Логистика

Международният търговски панаир се провежда на всеки две години около ноември от Comexposium и продължава общо четири дни. Всичко това е на разположение от 09:30 сутринта до 06:00 следобед. Ако искате да сте начело на иновациите и да създадете ценни връзки с купувачи и производители, тогава заповядайте в Parc d'Expositions Paris-Nord Villepinte.

Аудитория и статистика

All4Pack остава конкурентен във времето и е изцяло насочен към концепции, услуги и процеси, свързани с Industry 4.0. Това означава, че често тук се надявате да се информирате за новаторски напредък във всичко свързано с опаковачната индустрия. Също така не можем да пренебрегнем факта, че All4Pack е създаден за омниканалния потребител. Аудиторията на тази изложба включва дистрибутори, инженери, консултанти, търговски организации и дизайнерски компании.

Достъпни хотелски оферти близо до изложбен център Париж-Нор Вилпинте

Никога не отлагайте резервирането на хотел за престоя си в Париж като изложител. През годините резервационните агенти на Трейд Феър Трипс ЕООД са се погрижили за бизнес пътуванията на много фирми. Хотелските услуги за All4Pack са достатъчно гъвкави, за да отговарят на бюджета ви. Можете да резервирате хотели близо до Paris-Nord Villepinte Parc d'Expoitions бързо и лесно, консултирайки се с нас. Трейд Феър Трипс ЕООД също допълва работното ви пътуване с допълнителни услуги. Обърнете се към нас, ако се нуждаете от помещения за срещи за частни презентации и преговори, или ни потърсете във връзка с монтажа на вашия изложбен щанд.

Full list of
hotels for
All4Pack

Book Now
How to get to All4Pack

Similar trade shows