LUXE PACK
LUXE PACK

LUXE PACK

New Dates
27 сеп 2021 - 29 сеп 2021
Monaco , Monaco-Ville

General Information

Organizer

Infopro Digital

Event website

LUXE PACK

Frequency

1 year

LUXE PACK Map

Past Editions

30 Nov - 2 Dec LUXE PACK 2020

30 Sep - 2 Oct LUXE PACK 2019

1 - 3 Oct LUXE PACK 2018

2 - 4 Oct LUXE PACK 2017

21 - 23 Sep LUXE PACK 2016

Въведение

LUXE PACK се радва на голяма популярност в опаковъчната индустрия с фокус върху най-добрите практики, тенденции и иновации в сектора на луксозните опаковки. Международното изложение е основано за първи път през 1988 г. и в своята 30-годишна история събитието е успяло успешно да стартира сателитни събития в три големи международни града - Ню Йорк, Лос Анджелис и Шанхай.

Това, което прави LUXE PACK толкова успешен, е неговата двойствена природа като образователно събитие, допълнено с две високо ценени конференции, заедно с невероятното портфолио, което обхваща нови технологии като 3D печат и интелигентни опаковки. Изложителите представят цялата верига на стойността от декорации, етикети, опаковки и джобове до кутии, бутилки, контейнери, щайги и чанти. LUXE PACK също прекроява индустрията чрез по-силен акцент върху зелените, устойчиви технологии.

Логистиката

LUXE PACK се оорганизира в Монте Карло, Монако и пристига всяка година в самия край на септември. Изданията продължават общо три дни и споделят сцената с Luxe Cosmetiques и Luxe Creation. IDICE MC служи като официален организатор, а Grimaldi Forum е официалното място.

Вратите са отворени само за професионалисти и работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Само последният ден се затваря един час по-рано в 17:00 следобяд. Форумът Grimaldi си партнира с LUXE PACK, за да даде възможност на посетителите на търговията да правят ежедневните пътувания лесно и да им осигурят безплатен достъп с автобус в Монако. Автобусната система е надеждна и честа, така че значително намалявате пътуването до работното място.

Какво можете да очаквате като изложител

  • LUXE PACK е мястото, където идвате да правите бизнес - ясен и прост. Аудиторията е изградена горе-долу изцяло от високопоставени контакти, което означава, че те взимат решения в своята компания - идеални за генериране на потенциални клиенти за продажби;
  • Никое друго събитие няма да ви даде публичност, което улеснява генерирането на вест за нов продукт. Всъщност пускането на продукти и фирмените съобщения са едни от най-популярните инструменти в арсенала на изложителите, които трябва да бъдат забелязани. Средно LUXE PACK вижда 300 нови продукта;
  • Можете да допълните предимствата си като изложител с изключително наситена програма, която включва конференции за интелигентни опаковки, електронна търговия и опаковки. Също така не искаме да забравяме Turbo Talks на щандовете в LUXE PACK Digital Village.

Аудитория и статистика

LUXE PACK се радва на патронажа на редица известни спонсори като formlabs, + GF +, hp, NOVAPAX, Mimaki и MGI. Тогава не е изненада, че търговският панаир създава атмосфера на лукс и изтънченост, което от своя страна привлича компании на високо ниво.

Организаторите съобщават, че миналото издание е видяло около 500 изложители, представени пред аудитория от близо 10 000 търговски посетители - силна крива на растеж в сравнение с предходните години. В допълнение към утвърдените европейски пазари, LUXE PACK също отбеляза увеличение на посетителите от Близкия изток (с 20%, за да бъдем точни). Сред забележителните страни са Саудитска Арабия, Бахрейн, Обединените арабски емирства, Кувейт, Катар и Султанат Оман.

Наблюдава се и нов приток на посетители от Гана, Гамбия, Габон, Камбоджа и Филипините. Но това, което ви интересува най-много, е плътността на вземащите решения. Радваме се да кажем, че около 80% от всички посетители имат правомощия за вземане на решения по отношение на покупките.

Настаняване

С толкова много търговски посетители е още по-голяма причина да намерите хотели на разумни цени в началото и Trade Fair Trips ltd предлага много гъвкава услуга, която се грижи за вашето настаняване за LUXE PACK в рамките на един работен ден. Как да постигнем толкова бързо обслужване? Лесно. Разработихме голяма база данни за хотели и къщи за гости в Монако и можем да поберем бюджет от всякакви размери. Вие ни кажете своя ценови диапазон, размер на щанда и предпочитания в местоположението, а ние правим останалото. 

Можем да ви резервира хотели точно до форума Grimaldi. Допълнете настаняването си за LUXE PACK с други услуги от нашето портфолио. Ние сме в състояние да осигурим резервации за конференти зали предварително, за да отговорим на вашите нужди от A / V оборудване. Ние също сме тук, ако имате нужда от пълна инсталация на вашия щанд на панаира.

 

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА