LUXE PACK 2024

LUXE PACK 2024

Опаковане и пакетиране
Monaco-Ville, Monaco
30 Sep-02 Oct 2024
Организатор:
Infopro Digital
Място на провеждане:
Grimaldi Forum Monaco
Честота:
1 year
Уебсайт:
LUXE PACK

Най-важното търговско събитие за творчески опаковки

LUXE PACK се радва на голяма популярност в опаковъчната индустрия с фокус върху най-добрите практики, тенденции и иновации в сектора на луксозните опаковки. Международното изложение е основано за първи път през 1988 г. и в своята 30-годишна история събитието е успяло успешно да стартира сателитни събития в три големи международни града - Ню Йорк, Лос Анджелис и Шанхай.

Това, което прави LUXE PACK толкова успешен, е неговата двойствена природа като образователно събитие, допълнено с две високо ценени конференции, заедно с невероятното портфолио, което обхваща нови технологии като 3D печат и интелигентни опаковки. Изложителите представят цялата верига на стойността от декорации, етикети, опаковки и джобове до кутии, бутилки, контейнери, щайги и чанти. LUXE PACK също прекроява индустрията чрез по-силен акцент върху зелените, устойчиви технологии.

LUXE PACK 2024

Организаторите потвърдиха, че LUXE PACK 2024 ще се проведе от 30.09.2024 до 02.10.2024. Събитието ще се проведе във Forum Grimaldi в Монако. Поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията, на мястото на събитието няма да има мерки за защита от Ковид-19.

Настаняване

С толкова много търговски посетители е още по-голяма причина да намерите хотели на разумни цени в началото и Trade Fair Trips ltd предлага много гъвкава услуга, която се грижи за вашето настаняване за LUXE PACK в рамките на един работен ден. Как да постигнем толкова бързо обслужване? Лесно. Разработихме голяма база данни за хотели и къщи за гости в Монако и можем да поберем бюджет от всякакви размери. Вие ни кажете своя ценови диапазон, размер на щанда и предпочитания в местоположението, а ние правим останалото. 

Можем да ви резервира хотели точно до форума Grimaldi. Допълнете настаняването си за LUXE PACK с други услуги от нашето портфолио. Ние сме в състояние да осигурим резервации за конференти зали предварително, за да отговорим на вашите нужди от A / V оборудване. Ние също сме тук, ако имате нужда от пълна инсталация на вашия щанд на панаира.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Nice Airport (Летище Ница)

20 минути при пътуване от Monaco-Monte Carlo Station (Гара Монако-Монте Карло)

С кола
С кола:

30 минути при пътуване от Nice Airport (Летище Ница)

5 минути при пътуване от Monaco-Monte Carlo Station (Гара Монако-Монте Карло)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

50 минути при пътуване от Nice Airport (Летище Ница)

15 минути при пътуване от Monaco-Monte Carlo Station (Гара Монако-Монте Карло)

map

Хотели около LUXE PACK

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Appart'Hotel Odalys Les Hauts de la Principaute 1.95 Beausoleil от € 157.00 EUR Запази сега
Le Meridien Beach Plaza 0.6 Monte Carlo от € 1403.00 EUR Запази сега
Amarante Cannes Cannes при поискване Заявка
LUXE PACK 2024 Monaco-Ville Hоtel Moderne Menton при поискване Заявка
LUXE PACK 2024 Monaco-Ville Comfort Suites Cannes Mandelieu Mandelieu при поискване Заявка
LUXE PACK 2024 Monaco-Ville Campanile Cannes Ouest - Mandelieu Cannes при поискване Заявка
LUXE PACK 2024 Monaco-Ville Five Seas Hotel Cannes при поискване Заявка
LUXE PACK 2024 Monaco-Ville Hotel Cannes Gallia Cannes при поискване Заявка
LUXE PACK 2024 Monaco-Ville Hotel Azur Beausoleil при поискване Заявка
LUXE PACK 2024 Monaco-Ville Hotel Lemon Menton при поискване Заявка

 

LUXE PACK се оорганизира в Монте Карло, Монако и пристига всяка година в самия край на септември. Изданията продължават общо три дни и споделят сцената с Luxe Cosmetiques и Luxe Creation. IDICE MC служи като официален организатор, а Grimaldi Forum е официалното място.

Вратите са отворени само за професионалисти и работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Само последният ден се затваря един час по-рано в 17:00 следобяд. Форумът Grimaldi си партнира с LUXE PACK, за да даде възможност на посетителите на търговията да правят ежедневните пътувания лесно и да им осигурят безплатен достъп с автобус в Монако. Автобусната система е надеждна и честа, така че значително намалявате пътуването до работното място.

  • LUXE PACK е мястото, където идвате да правите бизнес - ясен и прост. Аудиторията е изградена горе-долу изцяло от високопоставени контакти, което означава, че те взимат решения в своята компания - идеални за генериране на потенциални клиенти за продажби;
  • Никое друго събитие няма да ви даде публичност, което улеснява генерирането на вест за нов продукт. Всъщност пускането на продукти и фирмените съобщения са едни от най-популярните инструменти в арсенала на изложителите, които трябва да бъдат забелязани. Средно LUXE PACK вижда 300 нови продукта;
  • Можете да допълните предимствата си като изложител с изключително наситена програма, която включва конференции за интелигентни опаковки, електронна търговия и опаковки. Също така не искаме да забравяме Turbo Talks на щандовете в LUXE PACK Digital Village.

LUXE PACK се радва на патронажа на редица известни спонсори като formlabs, + GF +, hp, NOVAPAX, Mimaki и MGI. Тогава не е изненада, че търговският панаир създава атмосфера на лукс и изтънченост, което от своя страна привлича компании на високо ниво.

Организаторите съобщават, че миналото издание е видяло около 500 изложители, представени пред аудитория от близо 10 000 търговски посетители - силна крива на растеж в сравнение с предходните години. В допълнение към утвърдените европейски пазари, LUXE PACK също отбеляза увеличение на посетителите от Близкия изток (с 20%, за да бъдем точни). Сред забележителните страни са Саудитска Арабия, Бахрейн, Обединените арабски емирства, Кувейт, Катар и Султанат Оман.

Наблюдава се и нов приток на посетители от Гана, Гамбия, Габон, Камбоджа и Филипините. Но това, което ви интересува най-много, е плътността на вземащите решения. Радваме се да кажем, че около 80% от всички посетители имат правомощия за вземане на решения по отношение на покупките.

Luxe Pack 2021

Изданието LUXE PACK 2021 послужи като символ на успешния рестарт на опаковъчната индустрия след началото на пандемията. Търговското изложение се проведе между 27.09.2021 и 29.09.2021 като изложение лице в лице с въведени строги мерки за превенция на КОВИД-19. Сред мерките за безопасност бяха и тези, при които участниците трябваше да покажат валидни санитарни пропуски. През 2021 изложението LUXE PACK се проведе във Forum Grimaldi. В него участваха 70 експертни лектори и 450 изложители. На изложението присъстваха 7860 посетители, които представляваха общо 98 държави.

Luxe Pack 2022

Успехът на изданието LUXE PACK 2021 беше продължен и в изданието през 2022. То се проведе като търговско изложение "лице в лице" между 3-ти и 5-ти октомври 2022. Мерките за безопасност срещу Ковид-19, включително социалното дистанциране, бяха обсъдени на Forum Grimaldi. На събитието имаше 450 изложители, 9430 посетители (53% от които от чужбина) и повече от 100 лектори.

Luxe Pack 2023

LUXE PACK 2023 беше търговско изложение на живо, което се проведе във Grimaldi Forum между 02.10.2023 и 04.10.2023. Мястото на провеждане не разполагаше с мерки за защита от Ковид-19 поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията. В изданието участваха повече от 70 лектори, над 450 изложители и 9 спонсора. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до LUXE PACK 2024 Изпрати

LUXE PACK акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.