Anuga FoodTec
Anuga FoodTec

Anuga FoodTec

New Date
26 апр 2022 - 29 апр 2022
Germany , Köln

General Information

Organizer

Koelnmesse GmbH

Event website

Anuga FoodTec

Frequency

3 years

Anuga FoodTec Map

Въведение

На всеки три години ново издание на изключително уважаваната изложба Anuga FoodTec се провежда в Кьолн, Германия и събира много експерти от индустрията за производство на храни и напитки на една сцена. Anuga FoodTec представя разнообразни решения за вашия бизнес, както и обмяна на опит със специалисти от редица сектори. Акцентът пада върху технологията на производство на храни и напитки със следните продуктови категории - автоматизация, съставки, преработваща технология, технология на опаковане и материали, компоненти, аксесоари, хладилна техника.

Акценти

  • Напитки
  • Охладена и прясна храна
  • Mесо
  • Замразени храни
  • Млечни продукти
  • Хляб и хлебни изделия
  • Органична храна

Логистика

Програмата трае четири дни, където през първите три дни посетителите могат да влязат от 09:00 сутринта до 06:00 следобед. Четвъртият ден затваря врати от 16:00 часа. Изложителите имат на разположение допълнителен час преди официалното работно време и един след затваряне. Koelnmesse GmbH е както организатор на изложението, така и домакин на събитието!

Аудитория и статистика

Anuga FoodTec успя да се утвърди като стартово място за технологичения напредък за сравнително кратко време, както и като процъфтяващо място за срещи и преговори между бизнеса. Това може да се види в голямото разнообразие на професионалисти, които заемат позиции от изследователски и развоен персонал, контрол на качеството до генерални мениджъри и ръководители на производството и операциите. Всички бизнес процедури се допълват от лектори, специални предавания и форуми.

Резервирайте евтини хотелски стаи в близост до Koelnmesse, Кьолн

Трейд Феър Трипс ЕООД е екипът, на който можете да се доверите за настаняване близо до изложения, независимо от дестинацията. Получете достъп до хотелски резервации за Anuga FoodTec в рамките на вашия бюджет и с добри връзки с обществения транспорт. Ние резервираме лесно и бързо, така че имате възможността да наемете хотелска стая в близост до Koelnmesse за отрицателно време. Трейд Феър Трипс ЕООД също може да ви помогне, ако имате нужда от инсталиране на изложбен щанд.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА