Anuga FoodTec
Anuga FoodTec

Anuga FoodTec

New Dates
26 апр 2022 - 29 апр 2022
Germany , Köln

General Information

Organizer

Koelnmesse GmbH

Event website

Anuga FoodTec

Frequency

3 years

Anuga FoodTec Map

Past Editions

20 - 23 Mar ANUGA FOODTEC 2018

24 - 27 Mar ANUGA FOODTEC 2015

Изданието на Anuga FoodTec от 2022 г. ще продължи без забавяне на определените дати от 26 до 29 април. Популярният търговски панаир на хранителни опаковки ще бъде домакин на Koelnmesse в Кьолн, Германия. Търговските посетители и изложителите ще се очакват да следват стриктните политики за предотвратяване на коронавируса на мястото.

Въведение

На всеки три години ново издание на изключително уважаваната изложба Anuga FoodTec се провежда в Кьолн, Германия и събира много експерти от индустрията за производство на храни и напитки на една сцена. Anuga FoodTec представя разнообразни решения за вашия бизнес, както и обмяна на опит със специалисти от редица сектори. Акцентът пада върху технологията на производство на храни и напитки със следните продуктови категории - автоматизация, съставки, преработваща технология, технология на опаковане и материали, компоненти, аксесоари, хладилна техника.

Акценти

  • Напитки
  • Охладена и прясна храна
  • Mесо
  • Замразени храни
  • Млечни продукти
  • Хляб и хлебни изделия
  • Органична храна

Логистика

Програмата трае четири дни, където през първите три дни посетителите могат да влязат от 09:00 сутринта до 06:00 следобед. Четвъртият ден затваря врати от 16:00 часа. Изложителите имат на разположение допълнителен час преди официалното работно време и един след затваряне. Koelnmesse GmbH е както организатор на изложението, така и домакин на събитието!

Аудитория и статистика

Anuga FoodTec успя да се утвърди като стартово място за технологичения напредък за сравнително кратко време, както и като процъфтяващо място за срещи и преговори между бизнеса. Това може да се види в голямото разнообразие на професионалисти, които заемат позиции от изследователски и развоен персонал, контрол на качеството до генерални мениджъри и ръководители на производството и операциите. Всички бизнес процедури се допълват от лектори, специални предавания и форуми.

Резервирайте евтини хотелски стаи в близост до Koelnmesse, Кьолн

Трейд Феър Трипс ЕООД е екипът, на който можете да се доверите за настаняване близо до изложения, независимо от дестинацията. Получете достъп до хотелски резервации за Anuga FoodTec в рамките на вашия бюджет и с добри връзки с обществения транспорт. Ние резервираме лесно и бързо, така че имате възможността да наемете хотелска стая в близост до Koelnmesse за отрицателно време. Трейд Феър Трипс ЕООД също може да ви помогне, ако имате нужда от инсталиране на изложбен щанд.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА