Your free enquiry
Anuga FoodTec

Anuga FoodTec

Köln, Germany
Индустрия
Индустрия:
Хранително-преработваща промишленост, Опаковъчна промишленост
Organizer
Organizer:
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website:
Anuga FoodTec
Frequency
Frequency:
3 years

Актуализация за Anuga FoodTec 2024

Изданието на Anuga FoodTec за 2024 ще се проведе като хибридно търговско изложение от 19-ти до 22-ри март 2024. Популярното изложение за опаковъчната индустрия за храни ще се проведе в Koelnmesse или Messe Cologne в Кьолн. Поради отпадането на националните разпоредби за Ковид-19 на 02.04.2022, на мястото на провеждане не са приложени строги предпазни мерки за безопасност. Въпреки това посетителите е силно препоръчително да спазват препоръки, като например да спазват социална дистанция от 1,5 метра. Те трябва също така ще трябва да представят при пристигането си в Германия 3G документи за влизане, поради продължаващите забрани за пътуване.

Въведение

На всеки три години се провежда ново издание на реномираното изложение Anuga FoodTec в Кьолн, Германия и събира на едно място много експерти от индустрията за производство на храни и напитки. Anuga FoodTec представя разнообразие от решения за вашия бизнес, както и обмен на опит със специалисти от редица сектори. Фокусът пада върху производствените технологии около храните и напитките със следните продуктови категории – автоматизация, съставки, технологични процеси, опаковъчни технологии и материали, компоненти, аксесоари, хладилна техника. 

Акценти

• Технология на процеса

• Автоматизация

• Съставки

• Технология и материали на опаковане

• Компоненти и аксесоари

• Охлаждане

Логистика

Продължителността на програмата е четири дни, като през първите три дни посетителите могат да посещават изложението от 09:00 сутринта до 18:00 часа следобед. Четвъртият ден е с краен час 16:00 часа. Изложителите имат допълнителен час преди официалното работно време и един след края на официалното време. Koelnmesse GmbH е както организатор на изложението, така и на самото събитие на място!

Аудитория и статистика

За сравнително кратък период от време Anuga FoodTec успя да се наложи като място за стартиране на технологичен напредък, както и процъфтяващо място за бизнес преговори. Това може да се види в голямото разнообразие от професионалналисти от различни сфери - от научноизследователска и развойна дейност и контрол на качеството до генерални мениджъри и производствени и оперативни мениджъри. Бизнес възможностите се допълват от лектори, специални предавания и форуми. 

Резервирайте евтини хотелски стаи в близост до Koelnmesse, Кьолн

Трейд Феър Трипс ЕООД е екипът, на който можете да се доверите за намиране на настаняване за изложения, независимо от дестинацията. Получете достъп до хотелски резервации за Anuga FoodTec в идеалния ценови диапазон, с добро местоположение и с обществен транспорт. Ние можем да резервираме за теб бързо и лесно хотел близо до Koelnmesse за отрицателно време. Трейд Феър Трипс ЕООД също може да ви помогне, ако имате нужда от монтаж на изложбен щанд. Изникнала ви е среща в последната минута? Ние сме тук, за да ви намерим за вас подходяща зала за провеждане. 

Минали издания

2022

Пандемията научи много организатори на събития за стойността на цифровите предложения в моменти, когато срещата лице в лице е невъзможна. Anuga FoodTec усвои този урок с търговското изложение през 2022, което ще се проведе като хибридно събитие. Anuga FoodTec @home беше цифровата платформа, която допълваше изложението на живо и укрепваше работата в мрежа, особено за тези, които нямаха възможност да посетят търговията лично. Имаше много функции както за изложителите, така и за търговските посетители. Те можеха да излъчват експертни семинари, презентации на стартиращи предприятия, компании и продукти, както и да получат достъп до събитията на живо в дистанционна форма. Организаторите намериха подходящо средство за рестартиране на индустрията във време, когато беше трудно да се пътува на международно ниво. Изданието на Anuga FoodTec през 2022 се фокусира върху ролята на цифровизацията като решение на проблемите в логистичния сектор. В изданието участваха около 25 000 търговски посетители от над 120 държави и 1034 изложители от 44 държави. Приблизително 57% от посетителите представляваха чужди държави.

Full list of
hotels for
Anuga FoodTec

Book Now
How to get to Anuga FoodTec

Similar trade shows