SPACE 2024

SPACE 2024

Животновъдство и птици
Rennes, France
17-19 Sep 2024
Организатор:
Space
Място на провеждане:
Parc Exposition de Rennes
Честота:
1 year
Уебсайт:
SPACE

Водещо събитие за животновъдната индустрия

На европейска сцена има едно международно търговско изложение за животновъдство и това е SPACE. Името е съкратено от Salon des Productions Animales - Carrefour Européen, както се нарича на оригиналния френски, и обикновено се провежда за период от три - четири дни. Първото издание излезе през 1986 г. в много по-малък формат, но с времето се разшири и се превърна във водеща платформа за обществени поръчки, образование и иновации.

Международното търговско изложение обхваща цялата верига в индустрията. Продуктовите групи включват храна за животни, хранене, и здраве на животните. Те също включват оборудване за доене, оборудване за ферми и сгради, генетика, и агробиология. Включени са и енергетика, доставчици на аквакултури и ветеринарна медицина.

Посетителите могат също така да се изправят лице в лице с добитъка, който често участва в състезания с животни. Това са сред основните акценти в програмата на шоуто, който привлича купувачи със значителни бюджети. Също така искаме да споменем колко важни са наградите на Innov'Space за повишаване на профила на SPACE.

SPACE 2024

SPACE ще се проведе в Rennes Exhibition Centre през 2024. Събитието ще се състои между 17.09.2024 и 19.09.2024. Търговското изложение "лице в лице" ще се проведе при липса на строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на премахването на вътрешните рестрикции в страната. Понастоящем във Франция няма ограничения за пътуване.

Настаняване

Като изложител, логистиката на вашето бизнес пътуване е много важна и Trade Fair Trips ltd разполага с наистина гъвкава услуга, която премахва всички ваши притеснения. Нямате изпълнител, който да изгради вашата изложбена кабина? Можем да влезем в тази роля лесно и ефективно. Имате нужда от стая за срещи за точно определено време и място? Можем да направим търсенето и резервацията на ваше име.

На вашите услуги сме, когато става въпрос за настаняване в хотел SPACE. Служебните пътувания трябва да са достижими, така че ние работим на всички ценови точки, за да гарантираме, че всеки път оставате в рамките на бюджета и получавате най-добрите оферти за вашия ценови диапазон. Местоположението е ценно, затова се стремим да изберем хотели в близост до изложбения център Rennes или такива в близост до пунктовете за трансфер на автобус, за да не губите време в пътуването всеки ден.

Пеша
Пеша:

25 минути при пътуване от Rennes Airport (Летище Рен)

Не е препоръчително при пътуване от Gare de Rennes (Гара Рен)

 

С кола
С кола:

5 минути при пътуване от Rennes Airport (Летище Рен)

10 минути при пътуване от Gare de Rennes (Гара Рен)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Rennes Airport (Летище Рен)

25 минути при пътуване от Gare de Rennes (Гара Рен)

 

map

Хотели около SPACE

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Balthazar Hotel & Spa - MGallery by Sofitel 8.3 Rennes при поискване Заявка
SPACE 2024 Rennes BW Premier Collection Le Saint Antoine Hotel et Spa 8.4 Rennes при поискване Заявка
SPACE 2024 Rennes Brit Hotel Rennes Cesson 18.68 Rennes при поискване Заявка
SPACE 2024 Rennes Mama Shelter Rennes 9.34 Rennes при поискване Заявка
SPACE 2024 Rennes Premiere Classe Rennes Ouest - Le Rheu 7.4 Rennes при поискване Заявка
SPACE 2024 Rennes Appartcity Confort Rennes - Cesson Sevigne 18.8 Rennes при поискване Заявка
SPACE 2024 Rennes ibis Styles Rennes St. Gregoire 10.8 Saint-Grégoire при поискване Заявка
SPACE 2024 Rennes Hotel Restaurant du Lac 43.5 Combourg при поискване Заявка
SPACE 2024 Rennes Appart'City Rennes Saint Gregoire 10.8 Rennes при поискване Заявка
SPACE 2024 Rennes Sejours & Affaires Rennes de Bretagne 7.8 Rennes при поискване Заявка

SPACE винаги се очаква от търговските посетители, тъй като изложението се провежда всяка година около втората половина на септември. Изданията продължават общо около четири дни в Рен, Франция, който има добри услуги за Париж, Франция. SPACE също притежава отличието като най-продължителното събитие, провеждано в града. 

Изложбеният център в Рен (Rennes Parc des Expositions) е мястото, където се провеждат издания и организацията също така назовава SPACE да отговаря за изданията. Достъпът се дава само на вътрешни лица от индустрията и в момента работното време е планирано за 09:00 сутринта до 18:00 следобед.

Най-добрият начин да пътувате до изложбения център е да наемете кола, но ако не искате, има и други средства. Посетителите на SPACE имат достъп до директи автобуси, които се движат редовно от редица места - центъра на града, централната жп гара, летището и Сен Мало.

SPACE е еталонният маркер за иновации в индустрията - това е платформата, която вижда първо най-модерния принос към машините, оборудването и други. Именно затова наградите Innov'Space са създадени на първо място, като начин за почитане на най-добрите;

Изложението се представя като генетичен център за сектора на говедата и това се демонстрира от 15-те различни породи говеда и 12 породи овце, представени и участвали в редица състезания. SPACE също е домакин на дългоочаквания търг „Genomic Elite“, който е насочен към множество породи и няма равен в останалия свят;

SPACE е тук, за да улесни бизнеса. Изложението не само постига това чрез събирането на всички главни играчи в един етап, но и чрез допълнителни стимули като VIP привилегии за международни посетители. Те включват достъп до Международния клуб, както и ръководство за езици, които се говорят на самите щандове.

SPACE може да се похвали с невероятна посещаемост, тъй като над 1400 международни изложители представят своите продукти и решения на аудитория, която е нараснала до 105 000 професионалисти в бранша.

Броят на страните може да изглежда доста голям (има посетители от 122 държави), но SPACE е предимно място за срещи на фермерите и операторите във Франция. За тази цел броят на чуждестранните посетители е само над 14 000. Това със сигурност ви отваря широко за френския пазар и като цяло SPACE получава положителни оценки както от изложителите, така и от посетителите - над 80%. 

Основната причина за посещаемостта на посетителите е работата за разширяване на техните професионални мрежи. Нека да разгледаме какви сектори представляват посетителите. Виждаме всички основни сектори - говеда, която се простира както на млечни продукти, така и на месо, кози, зайци, птици, свине, овце и дори аквакултури.

SPACE 2021

Изданието на SPACE през 2021 отбеляза успешното завръщане на събитието и на Rennes Exhibition Centre след 2-годишно прекъсване. В търговското изложение се включиха 1118 изложители и 74 772 посетители. Темата на изданието беше "Пространство за утре". Централната тема беше фокусирана върху ежедневните и постоянни грижи, с които се сблъскват животновъдите по отношение на техните животни. Тя също така подчерта необходимостта и значението на запознаването на потребителите с тези предизвикателства, както и икономическото въздействие, което тези предизвикателства предизвикват.

SPACE 2022

35-ото издание на SPACE се проведе между 13-ти и 15-ти септември 2022. Поради отмяната на вътрешните разпоредби, събитието беше проведено в Rennes Exhibition Centre при отсъствието на предпазни мерки срещу Ковид-19. Изложението привлече 90 108 участници от 120 държави и приблизително 1 200 изложители, сред които 300 бяха пристигнали от чужбина, а 250 бяха изложители, които участват за първи път.

SPACE 2023

36-ото издание на SPACE Rennes се проведе като търговско изложение на живо между датите 12.09.2023 и 14.09.2023. Събитието се проведе в Rennes Exhibition Center и, подобно на формата през 2022, не включваше мерки за защита от Ковид-19. На събитието присъстваха над 1 200 изложители и приблизително 91 000 посетители от 122 участващи държави. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до SPACE 2024 Изпрати

SPACE акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.