Your free enquiry
SPACE

SPACE

Rennes, France
Индустрия
Индустрия:
Food Processing, Packaging Industry
Organizer
Organizer:
Space
Event website
Event website:
SPACE
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

SPACE ще се проведе в Rennes Exhibition Centre през 2023. Събитието ще се състои между 12.09.2023 и 14.09.2023. Търговското изложение "лице в лице" ще се проведе при липса на строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на премахването на вътрешните рестрикции в страната. Понастоящем във Франция няма ограничения за пътуване.

Въведение

На европейска сцена има едно международно търговско изложение за животновъдство и това е SPACE. Името е съкратено от Salon des Productions Animales - Carrefour Européen, както се нарича на оригиналния френски, и обикновено се провежда за период от три - четири дни. Първото издание излезе през 1986 г. в много по-малък формат, но с времето се разшири и се превърна във водеща платформа за обществени поръчки, образование и иновации.

Международното търговско изложение обхваща цялата верига на стойността в индустрията, а продуктовите групи включват храна за животни и хранене, здраве на животните, оборудване за доене, оборудване за ферми и сгради, генетика, агробиология, енергетика, доставчици на аквакултури и ветеринарна медицина.

Посетителите могат също така да се изправят лице в лице с добитъка, който често участва в състезания с животни - един от основните акценти в програмата на шоуто, който привлича купувачи със значителни бюджети. Също така искаме да споменем колко важни са наградите на Innov'Space за повишаване на профила на SPACE.

Логистиката

SPACE винаги се очаква от търговските посетители, тъй като изложението се провежда всяка година около втората половина на септември. Изданията продължават общо около четири дни в Рен, Франция, който има добри услуги за Париж, Франция. SPACE също притежава отличието като най-продължителното събитие, провеждано в града. 

Изложбеният център в Рен (Rennes Parc des Expositions) е мястото, където се провеждат издания и организацията също така назовава SPACE да отговаря за изданията. Достъпът се дава само на вътрешни лица от индустрията и в момента работното време е планирано за 09:00 сутринта до 18:00 следобед.

Най-добрият начин да пътувате до изложбения център е да наемете кола, но ако не искате, има и други средства. Посетителите на SPACE имат достъп до директи автобуси, които се движат редовно от редица места - центъра на града, централната жп гара, летището и Сен Мало.

Какво да очакваме като изложител

SPACE е еталонният маркер за иновации в индустрията - това е платформата, която вижда първо най-модерния принос към машините, оборудването и други. Именно затова наградите Innov'Space са създадени на първо място, като начин за почитане на най-добрите;

Изложението се представя като генетичен център за сектора на говедата и това се демонстрира от 15-те различни породи говеда и 12 породи овце, представени и участвали в редица състезания. SPACE също е домакин на дългоочаквания търг „Genomic Elite“, който е насочен към множество породи и няма равен в останалия свят;

SPACE е тук, за да улесни бизнеса. Изложението не само постига това чрез събирането на всички главни играчи в един етап, но и чрез допълнителни стимули като VIP привилегии за международни посетители. Те включват достъп до Международния клуб, както и ръководство за езици, които се говорят на самите щандове.

Аудитория и статистика

SPACE може да се похвали с невероятна посещаемост, тъй като над 1400 международни изложители представят своите продукти и решения на аудитория, която е нараснала до 105 000 професионалисти в бранша.

Броят на страните може да изглежда доста голям (има посетители от 122 държави), но SPACE е предимно място за срещи на фермерите и операторите във Франция. За тази цел броят на чуждестранните посетители е само над 14 000. Това със сигурност ви отваря широко за френския пазар и като цяло SPACE получава положителни оценки както от изложителите, така и от посетителите - над 80%. 

Основната причина за посещаемостта на посетителите е работата за разширяване на техните професионални мрежи. Нека да разгледаме какви сектори представляват посетителите. Виждаме всички основни сектори - говеда, която се простира както на млечни продукти, така и на месо, кози, зайци, птици, свине, овце и дори аквакултури.

Настаняване

Като изложител, логистиката на вашето бизнес пътуване е много важна и Trade Fair Trips ltd разполага с наистина гъвкава услуга, която премахва всички ваши притеснения. Нямате изпълнител, който да изгради вашата изложбена кабина? Можем да влезем в тази роля лесно и ефективно. Имате нужда от стая за срещи за точно определено време и място? Можем да направим търсенето и резервацията на ваше име.

На вашите услуги сме, когато става въпрос за настаняване в хотел SPACE. Служебните пътувания трябва да са достижими, така че ние работим на всички ценови точки, за да гарантираме, че всеки път оставате в рамките на бюджета и получавате най-добрите оферти за вашия ценови диапазон. Местоположението е ценно, затова се стремим да изберем хотели в близост до изложбения център Rennes или такива в близост до пунктовете за трансфер на автобус, за да не губите време в пътуването всеки ден.

Минали издания

2021

Изданието на SPACE през 2021 отбеляза успешното завръщане на събитието и на Rennes Exhibition Centre след 2-годишно прекъсване. В търговското изложение се включиха 1118 изложители и 74 772 посетители. Темата на изданието беше "Пространство за утре". Централната тема беше фокусирана върху ежедневните и постоянни грижи, с които се сблъскват животновъдите по отношение на техните животни. Тя също така подчерта необходимостта и значението на запознаването на потребителите с тези предизвикателства, както и икономическото въздействие, което тези предизвикателства предизвикват.

2022

35-ото издание на SPACE се проведе между 13-ти и 15-ти септември 2022. Поради отмяната на вътрешните разпоредби, събитието беше проведено в Rennes Exhibition Centre при отсъствието на предпазни мерки срещу Ковид-19. Изложението привлече 90 108 участници от 120 държави и приблизително 1 200 изложители, сред които 300 бяха пристигнали от чужбина, а 250 бяха изложители, които участват за първи път.

Full list of
hotels for
SPACE

Book Now
How to get to SPACE
On foot
On foot:

25 минути при пътуване от Rennes Airport (Летище Рен)

Не е препоръчително при пътуване от Gare de Rennes (Гара Рен)

 

By car
By car:

5 минути при пътуване от Rennes Airport (Летище Рен)

10 минути при пътуване от Gare de Rennes (Гара Рен)

 

By public transport
By public transport:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Rennes Airport (Летище Рен)

25 минути при пътуване от Gare de Rennes (Гара Рен)

 

Similar trade shows