Most booked hotels
Your free enquiry
CIIE

CIIE

Shanghai, China
Индустрия
Индустрия:
Хранително-преработваща промишленост, Опаковъчна промишленост
Organizer
Organizer:
Ministry of Commerce of the People's Republic of China
Event website
Event website:
CIIE
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за CIIE 2022

Домакин на изданието на CIIE за 2022 г. ще бъде National Exhibition and Convention Centre в Шанхай, Китай. Форматът на събитието ще бъде "лице в лице", а датите на провеждане ще бъдат от 05.11.2022 до 10.11.2022. За да се гарантира безопасността на участниците, мястото на провеждане ще приложи най-съвременните мерки за безопасност, свързани с коронавируса. Правилото за проверка на здравния статус при влизане (3G) ще бъде една от въведените мерки. Участниците трябва да имат предвид, че поради това правило от тях ще се изисква да покажат документи като имунизационни паспорти, преди да бъдат допуснати. Заради наскоро въведените забрани за пътуване те трябва да представят такива документи и при пристигането си в Китай.

Въведение

CIIE е съвсем ново национално изложение за внос и износ. Името е съкращение, което означава China International Import Expo (Китайско международно изложение за внос), което се провежда веднъж годишно. Изложението се провежда в продължение на шест дни през ноември в Шанхай и в него участва широк кръг от представители на търговската индустрия. Организатори са China International Import Expo Bureau и Shanghai National Exhibition and Convention Center, като последният е и домакин на събитието. Целта на изложението е да насърчи международната търговия и да поощри сключването на споразумения за покупка между доставчици и купувачи. В рамките на изложението се провеждат и два форума, които бързо намират своето място сред висшите ръководни кадри, политическите лидери и изпълнителните директори - Hongqiao International Business Media and Think Tank Forum и Hongqiao International Economic and Trade Forum.

CIIE позволява на Китай да посрещне чуждестранни производители и марки, като по този начин се присъединява в по-голяма степен към свободния световен пазар. Това предоставя на компаниите от няколко отрасъла значителни допълнителни източници на приходи на един свеж пазар. Самото изложбено пространство е разделено за зони, които отразяват представените отрасли - търговия с услуги, медицински технологии, хранителни продукти, домакински уреди, автомобили и мода. Това е търговско изложение, което привлича стотици хиляди посетители. Ето защо настаняването ви в хотела е още по-важно. Trade Fair Trips ltd ви подрежда така, че да имате възможност първи да изберете най-добрите хотели във вашия ценови клас в Шанхай и да спестите много от разходите си за настаняване. Освен това се грижим за всички ваши второстепенни нужди - от съвети за обществения транспорт и осигуряване на зали за срещи до съвместно сътрудничество за това как вашият изложбен щанд ще изглежда по най-добрия начин.

Предишни издания на CIIE

Издание 2021

Изданието на CIIE за 2021 се проведе в Shanghai National Exhibition and Convention Center като изложение "лице в лице". Датите на събитието на изданието бяха определени между 05.11.2021 и 10.11.2021. CIIE 2021 привлече над 3 000 представители на пресата, над 2 000 търговски посетители, над 150 важни гости, като например държавни служители, и над 2 900 изложители от 106 държави. В Shanghai National Exhibition and Convention Center бяха представени най-новите мерки за безопасност при коронавируси. Сред предпазните мерки, въведени на мястото на събитието, бяха строгата социална дистанция и задължителните маски за лице.

Full list of
hotels for
CIIE

How to get to CIIE

Similar trade shows