Your free enquiry
Sirha

Sirha

Lyon ,France
Индустрия
Индустрия:
Хранително-преработваща промишленост, Опаковъчна промишленост
Organizer
Organizer :
GL Events Exhibitions
Event website
Event website :
Sirha
Frequency
Frequency:
2 years

Въведение

В гостоприемството и кулинарните кръгове малко търговски панаири са толкова важни, колкото Sirha - мястото за срещи на високи тенденции и решения в сферата на гостоприемството, ресторантьорството и напитките. Международният търговски панаир е източник на върхови постижения вече тридесет години, тъй като първото издание се състоя през 1990 г.

Мястото, където предлагането може да отговори на търсенето, организаторите в Sirha винаги са били категорични по отношение на истинската амбиция на панаира - преследвайки бъдещите тенденции и определяне на това, което предстои. Текущата програма включва 17 състезания и 1500 демонстрации, както и Световната среща на върха на кухнята, което лесно се разпознава.

Продуктовото портфолио е огромно и обхваща кристал, стъклария, деликатеси, изтънчени ястия, изискан порцелан, кафе машини, ресторантско оборудване, посуда, покривки, перални машини, хладилници, пекарни, шоколадови бонбони, сладкарски изделия и транспортиране на продукти.

Логистиката

Не можете да имате събитие, което определя висотата на добрия вкус и да не го отпразнувате във Франция. Sirha нарича Лион, Франция свой дом и изданията се провеждат веднъж на всеки две години. Търговският панаир продължава пет дни и обикновено отбелязва началото на календарната година през януари.

Разбира се, в ролята на домакин стъпва EUREXPO Centre de Conventions et d'Expositions de Lyon. Euroexpo Lyon Group GL Events служи като официален организатор. Достъпът е само за търговски посетители и работното време е определено за периода от 9:00 сутринта до 18:00 следобед.

Не искате да наемете кола за изложението? Ще имате лесно пътуване до EUREXPO, тъй като изложбените площадки се обслужват от трамвайната (линия T5) и автобусната (L100) системи - въпросните линии се движат достатъчно ефективно и редовно, за да улеснят пътуването до работното място.

Какво да очакваме като изложител

  • Sirha функционира като мост за обединяване на всички звена във веригата на стойността. Това е рядко явление и има голяма полза от наблюдението на по-голямата картина на цялата индустрия - дава ви по-голяма представа къде се насочва и от какви пазарни тенденции да се възползвате;
  • Sirha е място за вдъхновение и иновации. Това не е по-добър начин, демонстриран чрез чистата креативност и изобретателност, демонстрирани в Food Studio - уникално пространство в Sirha, където гост-готвач и готварска институция изцяло преработват нашата концепция за хранене и храна;
  • Sirha е и домът на Световната среща на върха на кухнята, която е в основата на иновациите на търговския панаир. Тук най-големите и най-ярките в своята област се справят с тенденциите, предлагат решения и осигуряват атмосфера за устойчиво развитие на професионалистите.

Аудитория и статистика

Както ще видим от статистиката на предишното издание, Sirha е непреодолима сила като индустриално събитие. Имаше продукти и услуги от близо 3800 международни изложители, докато изложбените зали набъбнаха с публика от над 225 000 търговски посетители. Това е впечатляваща избирателна активност и още повече причина да инвестирате в присъствие.

Събитието също така е и впечатляваща възможност за пробив на френския пазар, тъй като въпреки че Sirha може да се похвали с такъв брой, само около 600 изложители и 30 000 посетители са чуждестранни граждани. Страните, които имат присъствие тук, включват Швейцария, Испания, Италия, Белгия, Япония, Унгария, Германия, Великобритания, Норвегия и САЩ. Какво повече можем да научим за посещаващите търговски посетители. Те са там, за да правят бизнес и идват от всички отрасли на индустрията. Това би било търговия на едро и дистрибуция, търговия с храни, архитекти, кетъринг, хлебни и сладкарски изделия, образование и обучение.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd повишава вашия опит като изложител в Sirha чрез внимателно планиране и гъвкав каталог на услугите. Въпреки че сме най-известни с хотелското настаняване за работни пътувания, ние сме в състояние да предоставим и логистични услуги. Потърсете ни да резервираме предварително съоръжения за срещи с подходящо оборудване или да ни наемете да изградим вашия щанд за търговско изложение. 

Определете бюджет за престоя си в хотела и ние ще предоставим най-добрите хотелски оферти в Лион.Разбираме необходимостта да се придържаме към бюджета и ние работим на всяка една ценова точка. За броени часове получавате списък с най-достъпните хотелски цени по време на Sirha и всичко, което трябва да направите, е да изберете най-подходящото. Удобството е от голямо значение, поради което ви предлагаме хотели близо до EUREXPO и връзки с обществения транспорт.

Full list of
hotels for
Sirha

Book Now
How to get to Sirha

Similar trade shows