Your free enquiry
Sirha

Sirha

Lyon, France
Индустрия
Индустрия:
Food Processing, Packaging Industry
Organizer
Organizer:
GL Events Exhibitions
Event website
Event website:
Sirha
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация на събитието

Последното издание на Sirha ще се проведе между 23.01.2025 и 27.01.2025. Мястото на провеждане на изложението на живо ще бъде Eurexpo Lyon във Франция. Мястото на провеждане няма да разполага с най-новите и строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че Франция отмени националните ограничения, свързани с пандемията. Поради въведените ограничения за пътуване, преди да се качат на борда на самолета, пътуващите от Китай ще трябва да представят отрицателен резултат от изследване, не по-стар от 48 часа, както и писмено удостоверение.

Въведение

В гостоприемството и кулинарните кръгове малко търговски панаири са толкова важни, колкото Sirha - мястото за срещи на високи тенденции и решения в сферата на гостоприемството, ресторантьорството и напитките. Международният търговски панаир е източник на върхови постижения вече тридесет години, тъй като първото издание се състоя през 1990 г.

Мястото, където предлагането може да отговори на търсенето, организаторите в Sirha винаги са били категорични по отношение на истинската амбиция на панаира - преследвайки бъдещите тенденции и определяне на това, което предстои. Текущата програма включва 17 състезания и 1500 демонстрации, както и Световната среща на върха на кухнята, което лесно се разпознава.

Продуктовото портфолио е огромно и обхваща кристал, стъклария, деликатеси, изтънчени ястия, изискан порцелан, кафе машини, ресторантско оборудване, посуда, покривки, перални машини, хладилници, пекарни, шоколадови бонбони, сладкарски изделия и транспортиране на продукти.

Логистиката

Не можете да имате събитие, което определя висотата на добрия вкус и да не го отпразнувате във Франция. Sirha нарича Лион, Франция свой дом и изданията се провеждат веднъж на всеки две години. Търговският панаир продължава пет дни и обикновено отбелязва началото на календарната година през януари.

Разбира се, в ролята на домакин стъпва EUREXPO Centre de Conventions et d'Expositions de Lyon. Euroexpo Lyon Group GL Events служи като официален организатор. Достъпът е само за търговски посетители и работното време е определено за периода от 9:00 сутринта до 18:00 следобед.

Не искате да наемете кола за изложението? Ще имате лесно пътуване до EUREXPO, тъй като изложбените площадки се обслужват от трамвайната (линия T5) и автобусната (L100) системи - въпросните линии се движат достатъчно ефективно и редовно, за да улеснят пътуването до работното място.

Какво да очакваме като изложител

  • Sirha функционира като мост за обединяване на всички звена във веригата на стойността. Това е рядко явление и има голяма полза от наблюдението на по-голямата картина на цялата индустрия - дава ви по-голяма представа къде се насочва и от какви пазарни тенденции да се възползвате;
  • Sirha е място за вдъхновение и иновации. Това не е по-добър начин, демонстриран чрез чистата креативност и изобретателност, демонстрирани в Food Studio - уникално пространство в Sirha, където гост-готвач и готварска институция изцяло преработват нашата концепция за хранене и храна;
  • Sirha е и домът на Световната среща на върха на кухнята, която е в основата на иновациите на търговския панаир. Тук най-големите и най-ярките в своята област се справят с тенденциите, предлагат решения и осигуряват атмосфера за устойчиво развитие на професионалистите.

Аудитория и статистика

Както ще видим от статистиката на предишното издание, Sirha е непреодолима сила като индустриално събитие. Имаше продукти и услуги от близо 3800 международни изложители, докато изложбените зали набъбнаха с публика от над 225 000 търговски посетители. Това е впечатляваща избирателна активност и още повече причина да инвестирате в присъствие.

Събитието също така е и впечатляваща възможност за пробив на френския пазар, тъй като въпреки че Sirha може да се похвали с такъв брой, само около 600 изложители и 30 000 посетители са чуждестранни граждани. Страните, които имат присъствие тук, включват Швейцария, Испания, Италия, Белгия, Япония, Унгария, Германия, Великобритания, Норвегия и САЩ. Какво повече можем да научим за посещаващите търговски посетители. Те са там, за да правят бизнес и идват от всички отрасли на индустрията. Това би било търговия на едро и дистрибуция, търговия с храни, архитекти, кетъринг, хлебни и сладкарски изделия, образование и обучение.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd повишава вашия опит като изложител в Sirha чрез внимателно планиране и гъвкав каталог на услугите. Въпреки че сме най-известни с хотелското настаняване за работни пътувания, ние сме в състояние да предоставим и логистични услуги. Потърсете ни да резервираме предварително съоръжения за срещи с подходящо оборудване или да ни наемете да изградим вашия щанд за търговско изложение. 

Определете бюджет за престоя си в хотела и ние ще предоставим най-добрите хотелски оферти в Лион.Разбираме необходимостта да се придържаме към бюджета и ние работим на всяка една ценова точка. За броени часове получавате списък с най-достъпните хотелски цени по време на Sirha и всичко, което трябва да направите, е да изберете най-подходящото. Удобството е от голямо значение, поради което ви предлагаме хотели близо до EUREXPO и връзки с обществения транспорт.

Минали издания на Sirha

Sirha Lyon 2021

Euroxpo Лион беше домакин на изданието на живо на Sirha за 2021. Датите на провеждане на събитието бяха между 23.09.2021 и 27.09.2021. Мястото на провеждане включваше строги мерки за превенция на Ковид-19, като например 3G политика за допускане. Участниците трябваше да представят документи, като например удостоверения за възстановяване, преди да влязат. Общият брой на участниците в събитието за изданието беше 149 100, включително 2116 изложители. На него бяха представени триста и петдесет иновации.

Sirha Lyon 2023

Sirha Lyon 2023 се проведе като хибридно търговско изложение между 19-ти и 23-ти януари 2023. Euroxpo Lyon не приложи мерки за противодействие на коронавируса поради премахването на националните ограничения, свързани с пандемията, в страната. Около 210 000 участници посетиха итерацията. 14% от тях бяха пристигнали от чужбина, а 50% бяха лица, вземащи решения за техните фирми. В рамките на Сира Лион 2023 се включиха и 4 700 фирми-изложители, които представиха 616 иновации. Приложението на изданието беше инсталирано над 169 900 пъти, което спомогна за установяването на над 16 000 бизнес отношения. Освен това социалните медии на търговското изложение генерираха приблизително 11 878 700 виртуални показвания. Над 60 забележителни гости присъстваха на предаването на живо, сред които Тиери Маркс, Ален Дюкасе и Мауро Колагреко.

Full list of
hotels for
Sirha

Book Now
How to get to Sirha
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Lyon-Saint Exupéry Airport (Летище Лион-Сент Екзюпери)

Не е препоръчително при пътуване от Lyon - Perrache Bus Station (Автогара Лион-Пераш)

By car
By car:

20 минути при пътуване от Lyon-Saint Exupéry Airport (Летище Лион-Сент Екзюпери)

35 минути при пътуване от Lyon - Perrache Bus Station (Автогара Лион-Пераш)

By public transport
By public transport:

1 час при пътуване от Lyon-Saint Exupéry Airport (Летище Лион-Сент Екзюпери)

5 минути при пътуване от Lyon - Perrache Bus Station (Автогара Лион-Пераш)

Similar trade shows