Your free enquiry
AIRTEC

AIRTEC

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Aerospace, Airport Technology
Organizer
Organizer:
Airtec GmbH & Co. KG
Event website
Event website:
AIRTEC
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на AIRTEC за 2023 ще се проведе като изложение на живо между 25.10.2023 и 27.10.2023. Събитието "лице в лице" ще се проведе в MTC München. Мястото на провеждане няма да въведе най-новите мерки за превенция на Covid-19 поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията, включително тези, отнасящи се до пътуванията до страната.

Въведение

Airtec е международен панаир за авиация и авиотехнологии със съществено значение за бранша. Той съчетава търговско изложение с В2В срещи и конференция. Тази година се очакват 600 изложители от 30 страни, 15 000 посетители, 230 лекции и около 900 конгресни участника. В събитията участват световни експерти в областта на авиацията. Обсъждат се производството на продукти, нови видове услуги, както и различни проблеми и техните важни за бранша решения. Мястото е от изключително значение за създаването на нови контакти и създаване на нови бизнес възможности.

Поверете организацията на пътуването си на нас. Ние имаме опит в търсенето онлайн на хотели за международни изложения. Работим с най-добрите хотели в Мюнхен и бързо ще открием и ще ви предложим подходящите хотели за Airtec 2019. Ще се погрижим и за останалите детайли от вашето пътуване: летищен трансфер, транспорт за придвижване в града, конферентна зала. Нашата задача е да създадем отлични условия за вашето колкото се може по-добро бизнес представяне. Свържете се с нас и се възползвайте от услугите ни – те са безплатни за вас. „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионални организатори на бизнес пътувания.

Минали издания

Издание 2021

Изданието на AIRTEC за 2021 г. се проведе като изложение на живо В дните от 26-ти до 28-ти октомври. Домакин на събитието беше MTC Munich, където бяха прилагани най-актуалните мерки за превенция на Ковид-19. Те включваха социалното дистанциране и задължителното носене на медицински маски за лице. В сравнение с предишното издание броят на участниците се увеличи със 70%.

Full list of
hotels for
AIRTEC

Book Now
How to get to AIRTEC
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Augsburg Airport (Летище Аугсбург)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

By car
By car:

52 минути при пътуване от Augsburg Airport (Летище Аугсбург)

38 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Augsburg Airport (Летище Аугсбург)

40 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

Similar trade shows