Your free enquiry
Agritechnica

Agritechnica

Hannover ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Селско стопанство, Градинарство
Organizer
Organizer :
DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft e.V.)
Event website
Event website :
Agritechnica
Frequency
Frequency:
2 years

Agritechnica 2022 ще очертава бъдещето на зелената ефективност от 27 февруари до 5 март в Messe Hanover в Хановер, Германия, който има най-високите хигиенни стандарти. Мерките за здраве и безопасност на COVID-19 включват регистрация само онлайн, ограничение за посетителите на мястото, социално отдалечаване, пакетирана храна и проследяване на контакти.

Въведение

Тенденциите в областта на селскостопанската техника не спират да се променят и иновативните технологии се състезават за по-добра ефективност и намаляване на въздействието върху околната среда. Събитието Agritechnica представя последните решения и идеи за оборудване в селското стопанство и се провежда в Хановер, Германия.

Акценти

Широка форум с актуални теми и конферентна програма

Повече от 2750 изложители от 51 страни

Повече от 450 000 посетители от 130 страни

Около 110 000 международни посетители

Логистика

Изданията на изложението се провеждат на всеки две години и DLG Service GmbH е официалният организатор. Събитието се провежда в Messe Hannover в продължение на цяла седмица, а посетителите имат достъп до изложбените зали от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Продуктовите категории включват най-новото в селскостопанския софтуер, биотехнологиите, сеитбените разтвори, тракторите, технологията за прибиране на реколтата и торовете.

Аудитория и статистика

Изложението събира цялата селскостопанска индустрия на едно място. Събитието привлича специалисти по аграрни машини. Ако сте изложител имате възможноста да увеличите паричния си поток, тъй като Agritechnica обхваща едновременно бизнес пазара и потребителския пазар. Представяйки продуктите ви на различни компании придобивате ценна информация от крайния потребител. Имате възможност да увеличите броя на директните си продажби и потенциалните потребители на вашия бизнес. 

Изгодни хотелски стаи близо до Хановер, Германия

Ако искате да бъдете част от събитието Agritechnica, ще трябва предварително да организирате пътуването си. Намирането на евтин хотел не е лесно, когато нямате достатъчно време на разположение за организация. Трейд Феър Трипс ЕООД ви предлага специални оферти за хотелско настаняване в Хановер, които отговарят на вашите изисквания. Ние ще запазим хотел за вас в близост до Messe Hannover  на ниски цени. Ако имате нужда от помощ при инсталирането на вашия щанд, Трейд Феър Трипс ЕООД ще бъде до вас, за да ви помогне.

Full list of
hotels for
Agritechnica

Book Now
How to get to Agritechnica

Similar trade shows