Agritechnica
Agritechnica

Agritechnica

New Date
14 ное 2021 - 20 ное 2021
Germany , Hannover

General Information

Organizer

DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft e.V.)

Event website

Agritechnica

Frequency

2 years

Agritechnica Map

Въведение

Тенденциите в селскостопанската техника не спират да се променят и иновативните технологии се състезават за по-добра ефективност и по-малко въздействие върху околната среда. Agritechnica включва последните решения и идеи за оборудване в селското стопанство и се провежда в Хановер, Германия.

Акценти

  • Широка и актуален форум и конферентна програма
  • Повече от 2750 изложители от 51 страни
  • Повече от 450 000 посетители от 130 страни
  • Около 110 000 международни посетители

Логистика

Изданията на изложението се провеждат на всеки две години и DLG Service GmbH е официалният организатор. Събитието се провежда в Messe Hannover в продължение на цяла седмица, а посетителите имат достъп до изложбените зали от 09:00 сутринта до 06:00 следобед. Продуктовите категории включват най-новото в селскостопанския софтуер, биотехнологиите, сеитбените разтвори, тракторите, технологията за прибиране на реколтата и торовете.

Аудитория и статистика

Изложението е събира цялата селскостопанска индустрия на едно място. Събитието привлича специалисти по аграрни машини. Ако сте изложител имате възможноста да увеличите паричния си поток, тъй като Agritechnica e включва едновременно бизнес пазара и потребителския пазар. Представяйки продуктите ви на различни компании придобивате ценна информация от крайния потребител. Имате възможност да увеличите броя на директните ви продажби и потенциалните потребители.

Изгодни хотелски стаи близо до Хановер, Германия

Ако искате да бъдете част от Agritechnica, ще трябва предварително да организирате пътуването си. Намирането на евтин хотел не е лесно когато нямате достатъчно време на разположение. Трейд Феър Трипс ЕООД ви предлага специални оферти за хотелско настаняване в Хановер които отговарят на вашите изисквания. С нас е възможно да регистрирате хотел в близост до Messe Hannover  на ниски цени. Ако имате нужда от помощ при инсталирането на вашия щанд, Трейд Феър Трипс ЕООД ще бъде до вас, за да ви помогне.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА