Agribex 2023

Agribex 2023

Животни и домашни любимци
Brussels, Belgium
06-10 Dec 2023
Организатор:
Fedagrim VZW
Място на провеждане:
Brussels Expo
Честота:
2 years
Уебсайт:
Agribex

Международно събитие за земеделие, животновъдство и озеленяване

Въведение

Може да се каже, че AGRIBEX е биещото сърце на селскостопанския сектор в Белгия. Той става все по-силен от 1958 г. и се превърна в по-международно търговско изложение. Фокусът също така се разшири много върху не само обработваемото земеделие и животновъдството, но и градинските и зелените зони. AGRIBEX има може би едно от най-добрите продуктови портфейли там. Купувачите идват да разгледат най-новите модели трактори и комбайни, ремаркета и полуремаркета, трактори, електрооборудване, ремонт, преработка на месни и млечни продукти, верижни и колесни трактори, торове, химикали и селскостопанска техника. Въз основа на този списък можете да видите колко важен е AGRIBEX. Не само за купувачи, които търсят платформа за закупуване на едно гише, но и за земеделските производители, които да проучат какво е новото и да работят в мрежа. Не е случайно, че AGRIBEX си спечели титлата на най-големия професионален панаир на закрито в Белгия за селскостопанския и зеления сектор.

Логистиката

Изданията на AGRIBEX пристигат към края на годината (края на декември), за да въоръжат фермерите с оборудването и подходящите инструменти за подготовка за следващата година. Международното търговско изложение нарича Brussel Expo свой дом и продължава общо пет дни. Продължителността помага на изложителите да се срещнат с възможно най-много търговски посетители и широката публика, за да видят животните и да се насладят на шоуто. ФЕДЕРАЦИЯ ФЕДАГРИМ е официален организатор на събитието. Работното време започва в 10:00 сутринта и завършва в 18:00 часа вечерта. Не забравяйте да проверите за промени, когато Денят на дамите и Професионалният ден се провеждат през първите два дни. Brussels Expo се намира на благоприятно място в града. Метрото (линия 6) е най-бързият ви начин да стигнете до изложбените площи. Но все пак можете да хванете множество трамвайни (3, 7, 51 и 93) и автобусни (83) линии, за да стигнете до там от всяка точка на града!

Какво можете да очаквате като изложител

• AGRIBEX предоставя на посетителите широки възможности за учене и някои от ресурсите са достъпни за домашна консумация. Наличен е списък с подкасти, които се потапят дълбоко в редица теми.

• Работилницата на живо ще бъде практически насочено събитие за професията земеделски механик.

• Има и богата програма за прецизно земеделие, която се занимава със земеделие в ерата на изменението на климата. Темите включват решаване на проблемите около уплътняването на почвата и ефективното торене с животински тор. Събитието ще има и част от мрежата и уъркшоп.

Аудитория и статистика

АГРИБЕКС определено е едно от най-натоварените изложения там, защото през петте си дни залите получават пешеходен трафик от общо 100 000 посетители. Това са много хора. Тъй като събитието е смесено, по-голямата част от тях са публични посетители като училищни групи, родители с малки деца и други заинтересовани лица. Те идват да видят животните, да пазаруват малко от местните фермери и може би дори да научат нещо или две. Останалите са тук, за да видят щандовете на 340-те изложители. Професионално казано, има предимно фермери, изпълнители и представители на индустрията за доставки, но изложителите могат да влизат в контакт и с представители на правителството и дори изследователи. Професионалният ден привлича млади таланти с амбиция да пробият в индустрията. По-голямата част от търговските посетители са базирани в Белгия, но броят на чуждестранните посетители непрекъснато нараства и идват от Дания, Франция, Германия, Холандия и Швейцария.

 

Настаняване

Trade Fair Trips ltd помага на бизнес пътниците да резервират настаняването си за търговски изложения навсякъде по света. Голяма база данни от хотели в Брюксел е на разположение за вас и ние се грижим за бюджети от всякакъв размер. Ако искате да намалите разходите си, можем да ви насочим към най-удобните икономични хотели и хостели в града. Но имаме и сделки с бутикови хотели и луксозни апартаменти. Ти избираш. Цената не е единственият фактор. Знаем колко е важно да сте близо до Брюксел Експо, независимо дали е пеша или с обществен транспорт. Можете да разчитате на нас, за да ви осигурим хотелска резервация за AGRIBEX, която е на достъпна цена и в близост до изложбения център. Trade Fair Trips ltd помага и по други начини. Имате ли нужда от някой, който да изгради вашата изложбена кабина? Или да резервирате заседателна зала на място? Оставете всичко на нас!

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Brussels Airport (Летище Брюксел, BRU)

Не е препоръчително при пътуване от Brussels Central Station (Централна Гара Брюксел)

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Brussels Airport (Летище Брюксел, BRU)

15 минути при пътуване от Brussels Central Station (Централна Гара Брюксел)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

55 минути при пътуване от Brussels Airport (Летище Брюксел, BRU)

45 минути при пътуване от Brussels Central Station (Централна Гара Брюксел)

map

Хотели около Agribex

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Agribex 2023 Brussels Courtyard By Marriott Brussels 7.7 Brussels от € 236.00 EUR Запази сега
Agribex 2023 Brussels pentahotel Brussels City Centre 8.9 Brussels от € 227.00 EUR Запази сега
Agribex 2023 Brussels Gresham Belson Hotel Brussels 8.5 Brussels от € 222.00 EUR Запази сега
Agribex 2023 Brussels Hotel Park Inn by Radisson Brussels Midi 11.7 Brussels от € 469.00 EUR Запази сега
Agribex 2023 Brussels Hotel Esperance 6.2 Brussels от € 161.00 EUR Запази сега
Agribex 2023 Brussels Hotel The Augustin 7.4 Brussels от € 296.00 EUR Запази сега
Agribex 2023 Brussels Hotel Ibis Brussels off Grand'Place 7 Brussels от € 263.00 EUR Запази сега
The President Brussels Hotel 5.2 Brussels от € 169.00 EUR Запази сега
Agribex 2023 Brussels Moxy Brussels City Center 11.25 Brussels от € 282.00 EUR Запази сега
Hotel de Flandre Ghent при поискване Заявка

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Agribex 2023 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.