Most booked hotels
Your free enquiry
WORLD MONEY FAIR

WORLD MONEY FAIR

Berlin ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Изкуство и антики
Organizer
Organizer :
World Money Fair Berlin GmbH
Event website
Event website :
WORLD MONEY FAIR
Frequency
Frequency:
1 year

World Money Fair е международно изложение, на което ще намерите различни видове монети – често срещани и по-редки екземпляри, ще се представят интересни факти от историята на монетите и въобще ще имате възможност да се запознаете в детайли с областта „нумизматика”. Събитието привлича като магнит нумизматици, колекционери и търговци от цял свят. Ако имате интереси в областта, посетете го и вие.

Помислете как най-добре можете да оползотворите престоя си на изложението. Ние – екипът на „Трейд Феър Трипс” ЕООД – ще се заемем да организираме пътуването ви.

С наша помощ вие бързо ще намерите най-подходящите за целите ви хотели в Берлин. Резервирайте хотел онлайн с нас – това ви гарантира комфортно настаняване и то на изгодна цена. Предлагаме ви също да организираме трансфера ви от и до летището; да ви наемем кола за придвижване в града или да организираме пътуването ви с градския транспорт. По ваше желание можем да наемем зала за срещи и преговори, както и да ви осигурим всякаква друга помощ, свързана с вашето бизнес пътуване. Свържете се с нас, за да обсъдим детайлите.

Full list of
hotels for
WORLD MONEY FAIR

Book Now
How to get to WORLD MONEY FAIR

Similar trade shows