Most booked hotels
Your free enquiry
WORLD MONEY FAIR

WORLD MONEY FAIR

Berlin, Germany
Индустрия
Индустрия:
Art and Antiques
Organizer
Organizer:
World Money Fair Berlin GmbH
Event website
Event website:
WORLD MONEY FAIR
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на WORLD MONEY FAIR за 2023 ще се проведе в Конгресния и изложбен център на Естрел като събитие на живо. Датите за провеждане на изложението са определени между 03.02.2023 и 05.02.2023. Поради това, че през април 2022 Германия отмени националните си ограничения спрямо Ковид-19, на мястото на провеждане няма да има строги мерки за безопасност, като например 3G политика за влизане. Участниците ще бъдат посъветвани и насърчени да следват препоръчителни стъпки, като например носенето на хирургически маски в закрити помещения. Понастоящем страната не изисква от участниците да показват 3G документи за влизане в страната.

Представяне на събитието

World Money Fair е международно изложение, на което ще намерите различни видове монети – често срещани и по-редки екземпляри, ще се представят интересни факти от историята на монетите и въобще ще имате възможност да се запознаете в детайли с областта „нумизматика”. Събитието привлича като магнит нумизматици, колекционери и търговци от цял свят. Ако имате интереси в областта, посетете го и вие.

Помислете как най-добре можете да оползотворите престоя си на изложението. Ние – екипът на „Трейд Феър Трипс” ЕООД – ще се заемем да организираме пътуването ви.

С наша помощ вие бързо ще намерите най-подходящите за целите ви хотели в Берлин. Резервирайте хотел онлайн с нас – това ви гарантира комфортно настаняване и то на изгодна цена. Предлагаме ви също да организираме трансфера ви от и до летището; да ви наемем кола за придвижване в града или да организираме пътуването ви с градския транспорт. По ваше желание можем да наемем зала за срещи и преговори, както и да ви осигурим всякаква друга помощ, свързана с вашето бизнес пътуване. Свържете се с нас, за да обсъдим детайлите.

Предишни издания

2020 издание

Изданието на World Money Fair за 2020 се състоя между 31.01.2020 и 02.02.2020 в Estrel Congress & Messe Centre. То беше посетено от 330 изложители и 15,000 посетители.

2022 издание

Изданието на търговското изложение за 2022 се проведе между 15-ти юли 2022 и 16-ти юли 2022. Поради отпадането на съответните пандемични ограничения мястото на провеждане на събитието ( Estrel Congress & Messe Centre) не приложи превантивни мерки срещу Ковид-19. На събитието присъстваха около 119 изложители.

Full list of
hotels for
WORLD MONEY FAIR

How to get to WORLD MONEY FAIR

Similar trade shows