Your free enquiry
TEFAF

TEFAF

Maastricht, Netherlands
Индустрия
Индустрия:
Art and Antiques
Organizer
Organizer:
European Fine Art Foundation
Event website
Event website:
TEFAF
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

TEFAF 2023 ще се проведе на живо от 11-ти до 19-ти март 2023. Изданието ще включва търговско изложение "лице в лице", което ще се помещава в Изложбения и конгресен център в Маастрихт. Поради подобряването на пандемичната ситуация понастоящем в Нидерландия не се прилагат национални ограничения, свързани с Ковид-19, като например 3G политиката за влизане.

Въведение

Европейският панаир на изящното изкуство, широко известен като TEFAF (The European Fine Art Fair), е основан през 1988 г. Всяка година той черпи света за празник за очите - а именно 7000 години от най-добрите произведения на изкуството.

Оттогава се разклонява на TEFAF New York Spring, която обхваща съвременното и съвременно изкуство и дизайн, и TEFAF New York Fall, която е специализирана в цялото изкуство от древността до 20-те години. Въпреки това, TEFAF Маастрихт има всичко това и още в своя списък от картините на старите майстори до изкуството и дизайна на 20-ти век. Всички са преминали през очите на експерти от световна класа в различни дисциплини, така че както частни, така и институционални колекционери могат да закупят добре запазени, правилно атрибутирани и автентични шедьоври.

Професионални дилъри, галеристи и колекционери идват в TEFAF, за да купуват и продават произведения на изкуството от музей. Ако искате да поставите пръста си върху пулса на световния пазар на изкуството, TEFAF Maastricht е мястото, където да бъдете.

Логистиката

TEFAF Маастрихт е ежеседмичен ежегоден панаир на изкуството, стартиран от Европейската фондация за изящни изкуства. Отворено както за обществеността, така и за търговските посетители, панаирните часове са от 11:00 сутринта до 19:00 вечерта всеки ден, с изключение на последния ден, през който широката публика трябва да освободи помещенията в 18:00 ч.

Обикновено се провежда през март, изданието на TEFAF в Маастрихт през 2021 г. ще се проведе от края на май в MACC в Маастрихт. MECC Maastricht се намира във външния пръстен на град Маастрихт.

Пристигането там трябва да е лесно, независимо от начина на транспорт, който предприемате. MECC Маастрихт е на един хвърлей от централната гара на Маастрихт и на пет минути пеша от гара Маастрих-Рандуик. Винаги има автобус, който можете да хванете от града. MECC също е на петнадесет минути от летище Маастрихт-Аахен. Град Маастрихт е достъпен по различни европейски магистрали, като A2, E5 (Амстердам-Брюксел) и A79 (Liège-Aachen / Кьолн).

Какво можете да очаквате като изложител

  • Всеки изложител се подлага на строг процес на проверка с най-новите модерни технологии и научни методи, така че можете да очаквате да присъстват всички водещи галерии в света.
  • Произведения на изкуството и антики също се проверяват в регистъра за загуби на изкуство, който събира изчезналите, откраднати и разграбени парчета в света. Всичко това гарантира доверието на потенциалните купувачи.
  • Новите галерии получават шанс да покажат своите витрини на TEFAF в Маастрихт, който вярва, че ще даде на новото поколение шанс да изпита голям международен панаир на изкуството. Произведения на панаира включват: антики, скулптури, картини, фотографии, илюстрации и бижута.

Аудитория и статистика

TEFAF се раздели на три панаира - Маастрихт, Нюйоркска пролет и Нюйоркска есен. Маастрихт обхваща 7000 години история на изкуството в един панаир на изкуството, докато двата нюйоркски панаира разглеждат конкретни периоди на изкуството. Можете да кажете, че TEFAF Маастрихт е майката на всички тях, тъй като се гордее с над 270 от най-добрите световни художествени галерии и дилъри от над 20 държави, посещаващи невероятни 71 000 посетители годишно, и е домакин на тенденцията за създаване на Art Market Report което влияе на голяма част от световния пазар на изкуство.

Спонсорирано от AXA Insurance, Bank of America и BMW, може да се очаква елегантност и изисканост на това събитие. Престижните галерии и дилъри включват Altomani & Sons, Gallery 19C и Charles Beddington Ltd. Всъщност този панаир е задължителен за художници от всяко ниво на умения и любители на изящното изкуство.

Настаняване

Потапянето в 7000 години история на изкуството само за седмица може да бъде интензивно преживяване, независимо дали сте изложител или посетител, така че оставете на Trade Fair Trips ltd да планира вашето изложение на изложението. Ние ще изготвим списък с най-добрите хотели на достъпни цени в близост до MECC Маастрихт за вас. Просто ни посочете броя на леглата и вашия бюджет.

За самия TEFAF ние също сме готови да Ви помогнем да изградите своя щанд и да създадете заседателни зали с аудио-визуално оборудване. Вярваме в превъзходно търговско изложение с намалени пътни разходи за всички и също работим бързо! Ще ви изпратим нашите препоръки след консултация с нас след 24 часа. За нула време ще се насладите на безстресов TEFAF Маастрихт.

Минали издания

Издание на събитието през 2021

TEFAF 2021 представи много изключителни шедьоври за второто си виртуално издание. За пореден път имаше Ден на ранния достъп, който беше само за поканени. Бяха изложени приблизително 700 творби от над 260 изложители. Сред акцентите бяха шестнадесет изключителни произведения на изкуството от световноизвестни търговци. Тези произведения бяха пример за великолепието на изкуството и бижутата от всички исторически периоди.

Издание на събитието през 2022

Изданието на TEFAF за 2022 ознаменува успешното завръщане на водещото изложение за изкуство към изданията на живо. Проявата се състоя между датите 24-ти и 30-ти юни 2022. В 35-ото издание на изложението участваха 242 изложители. TEFAF 2022 се проведе като хибридно събитие - лице в лице, допълнено от цифрова платформа. Аспектът на изложението, която се проведе на живо не включваше мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради това, че Нидерландия премахна вътрешните си ограничения заради подобряващата се пандемична ситуация.

Full list of
hotels for
TEFAF

Book Now
How to get to TEFAF
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Maastricht Airport (Летище Маастрихт)

25 минути при пътуване от Maastricht Central Station (Централна Гара Маастрихт)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Maastricht Airport (Летище Маастрихт)

5 минути при пътуване от Maastricht Central Station (Централна Гара Маастрихт)

By public transport
By public transport:

40 минути при пътуване от Maastricht Airport (Летище Маастрихт)

10 минути при пътуване от Maastricht Central Station (Централна Гара Маастрихт)

 

Similar trade shows