BRAFA 2025

BRAFA 2025

Изкуство и антики
Brussels, Belgium
26 Jan-02 Feb 2025
Организатор:
Asbl Foire des Antiquaires de Belgique
Място на провеждане:
Brussels Expo
Честота:
1 year
Уебсайт:
BRAFA

Един от най-утвърдените и престижни световни изложения за изкуство

BRAFA, известен още като Брюкселски панаир на изкуствата, се провежда успешно от 1956 г. и се присъедини към редиците на най-продължителните панаири за изкуство и антики. Непрекъснатият му растеж през почти 70 години доказва силата на репутацията му на най-добрия пазар на изкуство в света. Панаирът на изкуството има много цели – да популяризира глобалното изкуство, да образова обществеността за изкуството, както и да служи като пазар за изобразително изкуство, антики, модерно и съвременно изкуство. BRAFA е барометърът на пазара на изкуство и разказва на кураторите и галеристите за промените във вкусовете и нагласите. Общо в панаира на изкуството има 20 специалитета. Ето кратък откъс – класическа археология, племенно изкуство, предколумбийско изкуство, азиатско изкуство, бижута, сребърни изделия, монети, мебели и предмети на изкуството, датиращи от Средновековието до днес, както и стари и модерни картини.

BRAFA 2025

Изложението BRAFA за 2025 ще се проведе на изложението в Брюксел между датите 26.01.2025 и 02.02.2025. Понастоящем мястото на провеждане няма да включва строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на премахването на свързаните с тях национални ограничения през предходните месеци. Поради подобряващата се пандемична ситуация правителството взе решение да предприеме тази промяна. 

Настаняване

Резервирайте хотели в Брюксел, Белгия на най-добри цени и се насладете на престой в центъра на града, където лесно можете да стигнете до мястото, където трябва. Trade Fair Trips ltd имат опит в настаняването за търговски изложения и познават всички най-достъпни хотелски цени за BRAFA. Не е нужно да харчите малко състояние, за да получите качествен хотел в близост до Брюксел Експо. Ние обслужваме клиенти на всяка цена и обработваме всички детайли на вашето бизнес пътуване. Независимо дали търсите луксозен апартамент или икономичен хостел, ние доставяме точно това, от което се нуждаете. Trade Fair Trips ltd също е на разположение, когато трябва да изградите своя панаир. Разполагаме с екипи на повикване, които имат опит в изграждането на щандове за изложби. Можете също да резервирате заседателна зала в Brussels Expo чрез нас предварително. Кажете ни колко места са ви необходими, време и какво A/V оборудване е необходимо.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Brussels Airport (Летище Брюксел, BRU)

Не е препоръчително при пътуване от Brussels Central Station (Централна Гара Брюксел)

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Brussels Airport (Летище Брюксел, BRU)

15 минути при пътуване от Brussels Central Station (Централна Гара Брюксел)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

55 минути при пътуване от Brussels Airport (Летище Брюксел, BRU)

45 минути при пътуване от Brussels Central Station (Централна Гара Брюксел)

map

Хотели около BRAFA

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
BRAFA 2025 Brussels Thon Hotel EU 8.3 Brussels при поискване Заявка
Radisson RED Brussels 8.3 Brussels при поискване Заявка
BRAFA 2025 Brussels ibis Gent Centrum Opera Gent при поискване Заявка
IBIS Gent Centrum St-Baafs Kathedraal Ghent при поискване Заявка
Hotel de Flandre Ghent при поискване Заявка
BRAFA 2025 Brussels Hotel & Restaurant Campanile Gent Ghent при поискване Заявка
Argus Hotel Brussels 8.5 Brussels при поискване Заявка
Yadoya Hotel 5.6 Brussels при поискване Заявка
Hilton Garden Inn Brussels City Centre 8.7 Brussels при поискване Заявка
NH Brussels Louise 8.6 Brussels при поискване Заявка

BRAFA Art Fair е ежегоден панаир на изкуството и антиките, който пристига всяка година в края на януари в Брюксел, Белгия. Наскоро Белгийската асоциация на панаира на антики промени сезона на събитието – сега BRAFA ще продължи осем дни на изложението в Брюксел в средата на юни. Панаирът на изкуството е отворен както за членове на света на изкуството, така и за широката публика. Работното време е от 11:00 часа до 19:00 часа с изключение на четвъртък, пети ден, който ще приключи в 22:00 часа. Brussels Expo е един от най-модерните изложбени центрове в Европа и има страхотно местоположение в Брюксел. До него се стига за 15 минути от центъра на града и има редовни връзки с обществен транспорт от Северна и Централна гара. Летище Брюксел се намира на малко по-малко от половин час от изложбения център.

  • Причината BRAFA да продължава да успява е фактът, че организаторите извършват строг и обширен процес на подбор. Всички обекти трябва да бъдат проверени от международна комисия от експерти, преди да могат да бъдат изложени на първо място. Това създава ниво на доверие сред купувачите на изкуство.
  • Ще се изправите лице в лице с над 5000-годишна история. Разнообразието е една от ключовите концепции на панаира на изкуството. Можете не само да видите съвременно и модерно изкуство, но и редки произведения, датиращи чак от бронзовата епоха.
  • Без значение кой сте, можете да се запишете за обиколките на Брафа Арт, които ви превеждат през богатата селекция от произведения на изкуството и ви дават контекст и история на основните акценти.

BRAFA поддържа репутацията на един от 5-те най-добри панаири в сектора на изкуството и антиките и е уместно броят му да е впечатляващ. Изложбеният център е поет от 115 галерии, всяка известна и уважавана, от 15 държави. Приблизително 60% от галериите са чуждестранни и идват от Австрия, Белгия, Франция, Германия, Великобритания, Унгария, Италия и Япония, наред с други. Заедно те показват до 15 000 обекта пред публика, която надхвърля 68 000 посетители. Като изложител ще имате възможност да общувате с над 100 международни експерти, които са там, за да проверят автентичността, качеството и състоянието на различните обекти. Но по-голямата част от посетителите са любители на изкуството, колекционери, покровители на белгийски и чуждестранни музеи, директори на големи музеи, членове на културни и икономически среди. Всеки BRAFA кани и един почетен гост – от известен художник до големите културни институции на чужда държава.

BRAFA 2022

Изложението BRAFA 2022 се проведе на нов терен, в Брюксел Експо, от 19.06.2022 до 26.06.2022. В рестартиращото издание участваха 115 галерии от 15 държави в присъствена обстановка. Мястото на събитието не разполагаше със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради подобряващата се пандемична ситуация.

BRAFA 2023

На изложението BRAFA 2023 участваха 130 галерии и 65 000 посетители (65% от участниците бяха представители на чужди държави). Brussels Expo беше домакин на търговското изложение на живо между 29.01.2023 и 05.02.2023. Мястото на провеждане не разполагаше с мерки за защита от Ковид-19 поради премахването от страната на ограниченията, свързани с пандемията.

BRAFA 2024

BRAFA 2024 беше търговско изложение на живо, който се проведе на 21 000 м2 изложбена площ между 28.01.2024 и 04.02.2024. В събитието участваха над 130 изложители от 14 държави, които представиха стоките си на около 67 000 посетители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до BRAFA 2025 Изпрати

BRAFA акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.