Your free enquiry
BRAFA

BRAFA

Brussels ,Belgium
Индустрия
Индустрия:
Изкуство и антики
Organizer
Organizer :
Asbl Foire des Antiquaires de Belgique
Event website
Event website :
BRAFA
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за BRAFA

Изложението BRAFA през 2022 ще се проведе на изложението в Брюксел между датите 19.06.2022  и 26.06.2022. Художествената изложба на живо ще разполага с най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това включва редовна дезинфекция на вътрешните пространства на мястото на провеждане чрез UVC осветление. Участниците трябва да имат предвид, че поради настоящите ограничения за пътуване ще трябва да покажат своите 3G документи за влизане, като например отрицателни резултати от тестове, при пристигането си в страната.

Въведение

BRAFA, известен още като Брюкселски панаир на изкуствата, се провежда успешно от 1956 г. и се присъедини към редиците на най-продължителните панаири за изкуство и антики. Непрекъснатият му растеж през почти 70 години доказва силата на репутацията му на най-добрия пазар на изкуство в света. Панаирът на изкуството има много цели – да популяризира глобалното изкуство, да образова обществеността за изкуството, както и да служи като пазар за изобразително изкуство, антики, модерно и съвременно изкуство. BRAFA е барометърът на пазара на изкуство и разказва на кураторите и галеристите за промените във вкусовете и нагласите. Общо в панаира на изкуството има 20 специалитета. Ето кратък откъс – класическа археология, племенно изкуство, предколумбийско изкуство, азиатско изкуство, бижута, сребърни изделия, монети, мебели и предмети на изкуството, датиращи от Средновековието до днес, както и стари и модерни картини.

Логистиката

BRAFA Art Fair е ежегоден панаир на изкуството и антиките, който пристига всяка година в края на януари в Брюксел, Белгия. Наскоро Белгийската асоциация на панаира на антики промени сезона на събитието – сега BRAFA ще продължи осем дни на изложението в Брюксел в средата на юни. Панаирът на изкуството е отворен както за членове на света на изкуството, така и за широката публика. Работното време е от 11:00 часа до 19:00 часа с изключение на четвъртък, пети ден, който ще приключи в 22:00 часа. Brussels Expo е един от най-модерните изложбени центрове в Европа и има страхотно местоположение в Брюксел. До него се стига за 15 минути от центъра на града и има редовни връзки с обществен транспорт от Северна и Централна гара. Летище Брюксел се намира на малко по-малко от половин час от изложбения център.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Причината BRAFA да продължава да успява е фактът, че организаторите извършват строг и обширен процес на подбор. Всички обекти трябва да бъдат проверени от международна комисия от експерти, преди да могат да бъдат изложени на първо място. Това създава ниво на доверие сред купувачите на изкуство.
  • Ще се изправите лице в лице с над 5000-годишна история. Разнообразието е една от ключовите концепции на панаира на изкуството. Можете не само да видите съвременно и модерно изкуство, но и редки произведения, датиращи чак от бронзовата епоха.
  • Без значение кой сте, можете да се запишете за обиколките на Брафа Арт, които ви превеждат през богатата селекция от произведения на изкуството и ви дават контекст и история на основните акценти.

Аудитория и статистика

BRAFA поддържа репутацията на един от 5-те най-добри панаири в сектора на изкуството и антиките и е уместно броят му да е впечатляващ. Изложбеният център е поет от 115 галерии, всяка известна и уважавана, от 15 държави. Приблизително 60% от галериите са чуждестранни и идват от Австрия, Белгия, Франция, Германия, Великобритания, Унгария, Италия и Япония, наред с други. Заедно те показват до 15 000 обекта пред публика, която надхвърля 68 000 посетители. Като изложител ще имате възможност да общувате с над 100 международни експерти, които са там, за да проверят автентичността, качеството и състоянието на различните обекти. Но по-голямата част от посетителите са любители на изкуството, колекционери, покровители на белгийски и чуждестранни музеи, директори на големи музеи, членове на културни и икономически среди. Всеки BRAFA кани и един почетен гост – от известен художник до големите културни институции на чужда държава.

Настаняване

Резервирайте хотели в Брюксел, Белгия на най-добри цени и се насладете на престой в центъра на града, където лесно можете да стигнете до мястото, където трябва. Trade Fair Trips ltd имат опит в настаняването за търговски изложения и познават всички най-достъпни хотелски цени за BRAFA. Не е нужно да харчите малко състояние, за да получите качествен хотел в близост до Брюксел Експо. Ние обслужваме клиенти на всяка цена и обработваме всички детайли на вашето бизнес пътуване. Независимо дали търсите луксозен апартамент или икономичен хостел, ние доставяме точно това, от което се нуждаете. Trade Fair Trips ltd също е на разположение, когато трябва да изградите своя панаир. Разполагаме с екипи на повикване, които имат опит в изграждането на щандове за изложби. Можете също да резервирате заседателна зала в Brussels Expo чрез нас предварително. Кажете ни колко места са ви необходими, време и какво A/V оборудване е необходимо.

Full list of
hotels for
BRAFA

Book Now
How to get to BRAFA

Similar trade shows