Numismata

Numismata

Изкуство и антики
Организатор:
Numismata International
Честота:
1 year
Уебсайт:
Numismata

Известното международно нумизматично изложение в Мюнхен

Международното изложение Numismata е събитие, което привлича любители на нумизматика, колекционери, специалисти и търговци от 1970 година насам. На него могат да се видят изключителни експонати – изсечени още в древността или в по-ново време. Излагат се и банкноти, исторически ценни книжа и акции. Изборът на благородни метали, специализирана литература и аксесоари също е много голям. Предлагат се и професионални оценки и консултации относно колекционирането на монети и инвестирането в тях. Ако сте колекционер, търговец или искате да инвестирате в монети и стари ценни книжа, посетете изложението и вие.

Numismata 2024

Nuimismata 2024 ще се проведе като изложение в MOC Munich между 02.03.2024 и 03.03.2024. На мястото на провеждане няма да бъдат въведени строги процедури за безопасност срещу Ковид-19 поради отмяната на съответните вътрешни разпоредби през април 2022. Поради подобрената пандемична ситуация страната преустанови действието на съответните национални правила и ограниченията за пътуване. Поради тези промени от участниците вече няма да се изисква да представят 3G документи за влизане при пристигане.

Настаняване

Позволете ни да се погрижим за организацията на пътуването ви. Предлагаме ви онлайн хотелски резервации за най-подходящите хотели за Numismata. Ще се справим по-бързо и по-добре отколкото ако сами търсите хотели в Мюнхен. „Трейд Феър Трипс” ЕООД е с основна дейност именно организацията на бизнес пътувания. Достатъчно е да ни кажете какво точно искате, с какъв бюджет разполагате и дали ще пътувате сам или в група. Ние ще се погрижим за настаняването, трансфера от и до летището, транспорта ви в града. Ако сте участник, можем да ви направим щанд. Ако ви е нужна само зала за презентации и преговори, ще наемем подходящата за вас.

Numismata 2023

Numismata 2023 се проведе като търговско изложение на живо в MOC Munich между 04.03.2023 и 05.03.2023. Мястото на провеждане не включваше мерки за защита от Ковид-19 вследствие на премахването на ограниченията, свързани с пандемията, от страна на държавата през 2022. В Numismata 2023 участваха 220 изложители от над 25 държави.

Numismata 2024

MOC Munich беше домакин на изданието на Numismata за 2024. То се проведе между датите 02.03.2024 и 03.03.2024. В събитието участваха над 200 изложители от приблизително 37 държави.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Numismata Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.