Your free enquiry
Numismata

Numismata

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Изкуство и антики
Organizer
Organizer:
Numismata International
Event website
Event website:
Numismata
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Nuimismata 2023 ще се проведе като присъствено търговско изложение в Munich Order Center в Мюнхен между датите 04.03.2023 и 05.03.2023. На мястото на провеждане няма да бъдат въведени строги процедури за безопасност срещу Ковид-19 поради отмяната на съответните вътрешни разпоредби през април 2022. Поради подобрената пандемична ситуация страната преустанови действието на съответните национални правила и ограниченията за пътуване. Поради тези промени от участниците вече няма да се изисква да представят 3G документи за влизане при пристигане.

Представяне на събитието

Международно изложение Numismata е събитие, което привлича любители на нумизматика, колекционери, специалисти и търговци от 1970 година насам. На него могат да се видят изключителни експонати – изсечени още в древността или в по-ново време. Излагат се и банкноти, исторически ценни книжа и акции. Изборът на благородни метали, специализирана литература и аксесоари също е много голям. Предлагат се и професионални оценки и консултации относно колекционирането на монети и инвестирането в тях. Ако сте колекционер, търговец или искате да инвестирате в монети и стари ценни книжа, посетете изложението и вие.

Позволете ни да се погрижим за организацията на пътуването ви. Предлагаме ви онлайн хотелски резервации за най-подходящите хотели за Numismata. Ще се справим по-бързо и по-добре отколкото ако сами търсите хотели в Мюнхен. „Трейд Феър Трипс” ЕООД е с основна дейност именно организацията на бизнес пътувания. Достатъчно е да ни кажете какво точно искате, с какъв бюджет разполагате и дали ще пътувате сам или в група. Ние ще се погрижим за настаняването, трансфера от и до летището, транспорта ви в града. Ако сте участник, можем да ви направим щанд. Ако ви е нужна само зала за презентации и преговори, ще наемем подходящата за вас.

Full list of
hotels for
Numismata

Book Now
How to get to Numismata

Similar trade shows