Your free enquiry
ARCO

ARCO

Madrid, Spain
Индустрия
Индустрия:
Изкуство и антики
Organizer
Organizer:
Ifema
Event website
Event website:
ARCO
Frequency
Frequency:
1 year

ARCO и Ковид-19

Изданието на ARCO за 2023 г. ще се проведе между 22.02.2023 г. и 26.02.2023 г. То ще се проведе в IFEMA - Feria de Madrid в Испания като изложение на живо. Мястото на провеждане на събитето ще разполага с най-новите предпазни средства срещу Ковид-19, за да се гарантира безопасността на участниците. Редовната дезинфекция на зони като изложбените зали ще бъде част от прилаганите мерки за безопасност. От участниците ще се изисква също да носят медицински маски и да спазват безопасно разстояние от 2 метра. Поради настоящите ограничения за пътуване, при пристигането си в Испания те ще трябва да представят документи като удостоверения за възстановяване.

Въведение в ARCO

Arco е едно от важните международни изложения за съвременно изкуство. Провежда се в Испания и основната му цел е да насърчи младите творци, да развие пазара в тази област, да привлече колекционери и да представи модерни произведения на известни и не толкова изсвестни имена пред възможно най-широка публика. Събитието обхваща всички жанрове и нови течения. Мястото е изключително подходящо за представяне на българско съвременно изкуство и за търсенето на пазар извън страната ни. Българските колекционери също няма да останат разочаровани, ако го посетят.

Разчитайте на нашата професионална помощ. Ние - „Трейд Феър Трипс” ЕООД – сме специалисти в организацията на бизнес пътувания – групови и инфивидуални – които да отговарят на бюджета и изискванията на нашите клиенти. Разполагаме с богата база данни с възможности за настаняване: апартаменти, пансиони, хостели, хотели. Ще ви помогнем да изберете най-подходящия от всички опции и хотели за Arco. Освен да се погрижим за вашите хотелски резервации, можем да организираме придвижването ви от летището, да ви информираме за най-подходящите начини за придвижване с обществен транспорт из града или да ви наемем автомобил. Услугите ни са безплатни за вас. Обадете ни се.

Предишни издания на ARCO

Издание 2021 г.

ARCO често дебютира с нови допълнения като част от своята програма. Това включва и изданието му през 2021 г., в което бяха връчени наградите за креативност VeePee. Наградите похвалиха млади творци и им помогнаха да получат видимост. На изданието през 2021 г. присъстваха повече от 250 международни колекционери. 

Издание 2022 г.

На ARCO 2022 присъстваха общо 75 000 посетители, включително 30 000 професионалисти и 185 галерии-изложители.  Събитието се проведе под формата на изложба на живо в IFEMA - Feria de Madrid между 23.02.2022 и 27.02.2022 и прие представители от 30 държави. За да се гарантира безопасността на участниците поради Ковид-19 пандемията, на мястото на провеждане бяха въведени предпазни мерки, като например задължителни медицински маски. 

Full list of
hotels for
ARCO

Book Now
How to get to ARCO

Similar trade shows