Your free enquiry
ART PARIS ART FAIR

ART PARIS ART FAIR

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Art and Antiques
Organizer
Organizer:
Art Paris Art Fair
Event website
Event website:
ART PARIS ART FAIR
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Следващото издание на Art Paris ще се проведе през 2023 между 30-ти март и 2-ри април 2023.  Форматът ще бъде "лице в лице" със строги мерки за превенция на Ковид-19. Те ще включват носене на маски и поддържане на социална дистанция. Участниците трябва освен това да имат предвид, че при пристигането си във Франция ще трябва да представят 3G входни документи поради ограниченията за пътуване.

Представяне на събитието

Международно изложение Art Paris Art Fair за модерно и съвременно изкуство е едно от най-внушителните събития в тази сфера. Провежда се всяка година в Париж, Франция и тази година се очаква да бъде посетено от близо 59 000 души. Изложителите представят изключително разнообразни произведения на изкуството – от скулптури, антикварно и традиционно изкуство до инсталации и иновативни продукти. Събитието привлича освен галеристи, творци, колекционери и множество занаятчии, които излагат произведенията си. Изложението е огромно и особено благодатно за създаване на нова мрежа от контакти.

Ако планирате да го посетите, свържете се с нас. Помощта ни ще ви бъде полезна. Ние сме „Трейд Феър Трипс” ЕООД – професионалисти в организацията на бизнес пътувания. Ще ви предложим най-добрите хотели за Art Paris Art Fair 2016. Ще се погрижим за трансфера ви от и до летището, както и за максимално комфортния ви престой в града. Предлагаме ви не просто онлайн хотелски резервации и коли под наем, а помощ, която да направи вашето бизнес пътуване максимално ползотворно. Свържете се с нас, за да обсъдим присъствието ви на Art Paris Art Fair. Услугите ни са безплатни за вас.

Предишни издания

Издание от 2021

Изложбата " Art Paris 2021" се проведе под формата на изложба лице в лице в Grand Palais Éphémère. Това беше мястото, което ще замества Гран Пале до завършването на Олимпийските игри през 2024. Изложбата Art Paris 2021 се проведе между 9.09.2021 и 12.09.2021. То събра рекорден брой посетители - 72746 души и 140 галерии. Това показа значението на взаимодействието лице в лице при разглеждането на изкуството. В изданието участваха няколко престижни изложители, които се представят за първи път, като Galleria Continua.

Издание от 2022

Art Paris 2022 беше изложение на живо, което привлече 130 галерии и 68 787 посетители от 23 държави. Събитието се проведе като търговско изложение на живо във временния Grand Palais Ephémère от 7-ми до 10-ти април 2022.

Full list of
hotels for
ART PARIS ART FAIR

Book Now
How to get to ART PARIS ART FAIR
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Airport Charles de Gaulle (Летище Шарл де Гол)

50 минути при пътуване от Gare du Nord Railway Station (ЖП Гара Гар дю Норд)

By car
By car:

25 минути при пътуване от Airport Charles de Gaulle (Летище Шарл де Гол)

10 минути при пътуване от Gare du Nord Railway Station (ЖП Гара Гар дю Норд)

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от Airport Charles de Gaulle (Летище Шарл де Гол)

30 минути при пътуване от Gare du Nord Railway Station (ЖП Гара Гар дю Норд)

Similar trade shows