Your free enquiry
WINTER OLYMPIA ART AND ANTIQUES FAIR

WINTER OLYMPIA ART AND ANTIQUES FAIR

London, UK
Индустрия
Индустрия:
Art and Antiques
Organizer
Organizer:
Clarion Events
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

От 30-ти октомври до 5-ти ноември 2023, Olympia London ще бъде домакин на изданието на WINTER OLYMPIA ART AND ANTIQUES FAIR 2023. На мястото за провеждане на събития няма да бъдат въведени мерки за превенция на Ковид-19, тъй като Обединеното Кралство премахна ограниченията си, свързани с пандемията, включително тези, отнасяюи се до пътуванията до и от страната.

Въведение в Olympia Art and Antiques Fair

Winter Olympia Art and Antiques Fair е едно от водещите събития за съвременно изкуство и антики. След внимателна селекция по време на изложението се представят редки произведения на изкуството от цял свят, антики, декоративни елементи, мебели, създадени според най-новите тенденции в дизайна, керамика, стъкло, текстил, картини. Всички произведения на изкуството са оригинални, с доказан произход, проверени от екип от независими експерти за автентичност и текущо състояние. Колекционери, интериорни дизайнери, творци, галеристи, куратори, любителите на изкуство и дизайн – тази година се очаква участниците в изложението да са около 30 000.

Поверете на нас организацията на пътуването си. Ние имаме опит в намирането онлайн на хотели за международни изложения и работим с множество партньорски фирми за коли и конферентни зали под наем. Разполагаме с богата база данни от хотели в Лондон и ще ви предложим настаняване в подходящите хотели за Winter Olympia Art and Antiques Fair. Ще организираме вашия летищен трансфер, придвижването ви из града.

Възползвайте се от услугите ни, за да бъде пътуването ви спокойно и ползотворно. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни представяния на Olympia Art and Antiques Fair

Зимно представяне за 2021

Между 1.11.2021 и 7.11.2021 се проведе зимното издание на OLYMPIA ART AND ANTIQUES FAIR за 2021. Изложението на живо, чийто домакин беше Olympia London, включваше най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19. В него участваха тридесет и трима изложители, които представиха разнообразна гама от произведения на изкуството и антикварни предмети. Сред тях имаше произведения на изкуството като например намигващ бухал от 18-каратово злато от около 1960. Въпреки продължаващата пандемия, изложението беше успешно.

Издание за 2022

Събитието се проведе между 31.10.2022 и 06.11.2022 в Olympia London като изложение на живо и включваше над 60 изложители. Мястото на провеждане на събитието не включваше мерки за превенция на Ковид-19 поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията.

Full list of
hotels for
WINTER OLYMPIA ART AND ANTIQUES FAIR

Book Now
How to get to WINTER OLYMPIA ART AND ANTIQUES FAIR
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

Не е препоръчително при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

By car
By car:

55 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

15 минути при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

40 минути при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

Similar trade shows