WINTER OLYMPIA ART AND ANTIQUES FAIR

WINTER OLYMPIA ART AND ANTIQUES FAIR

Изкуства и занаяти
Организатор:
Clarion Events
Честота:
1 year

Най-утвърденото изложение за изкуство и антиквариат в Обединеното кралство

Актуализация за събитието

От 30-ти октомври до 5-ти ноември 2023, Olympia London ще бъде домакин на изданието на WINTER OLYMPIA ART AND ANTIQUES FAIR 2023. На мястото за провеждане на събития няма да бъдат въведени мерки за превенция на Ковид-19, тъй като Обединеното Кралство премахна ограниченията си, свързани с пандемията, включително тези, отнасяюи се до пътуванията до и от страната.

Въведение в Olympia Art and Antiques Fair

Winter Olympia Art and Antiques Fair е едно от водещите събития за съвременно изкуство и антики. След внимателна селекция по време на изложението се представят редки произведения на изкуството от цял свят, антики, декоративни елементи, мебели, създадени според най-новите тенденции в дизайна, керамика, стъкло, текстил, картини. Всички произведения на изкуството са оригинални, с доказан произход, проверени от екип от независими експерти за автентичност и текущо състояние. Колекционери, интериорни дизайнери, творци, галеристи, куратори, любителите на изкуство и дизайн – тази година се очаква участниците в изложението да са около 30 000.

Поверете на нас организацията на пътуването си. Ние имаме опит в намирането онлайн на хотели за международни изложения и работим с множество партньорски фирми за коли и конферентни зали под наем. Разполагаме с богата база данни от хотели в Лондон и ще ви предложим настаняване в подходящите хотели за Winter Olympia Art and Antiques Fair. Ще организираме вашия летищен трансфер, придвижването ви из града.

Възползвайте се от услугите ни, за да бъде пътуването ви спокойно и ползотворно. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

OLYMPIA ART AND ANTIQUES FAIR 2021

Между 1.11.2021 и 7.11.2021 се проведе зимното издание на OLYMPIA ART AND ANTIQUES FAIR за 2021. Изложението на живо, чийто домакин беше Olympia London, включваше най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19. В него участваха тридесет и трима изложители, които представиха разнообразна гама от произведения на изкуството и антикварни предмети. Сред тях имаше произведения на изкуството като например намигващ бухал от 18-каратово злато от около 1960. Въпреки продължаващата пандемия, изложението беше успешно.

OLYMPIA ART AND ANTIQUES FAIR 2022

Събитието се проведе между 31.10.2022 и 06.11.2022 в Olympia London като изложение на живо и включваше над 60 изложители. Мястото на провеждане на събитието не включваше мерки за превенция на Ковид-19 поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията.

OLYMPIA ART AND ANTIQUES FAIR 2023

Изданието на OLYMPIA ART AND ANTIQUES FAIR за 2023 беше търговско изложение на живо, организирано без прилагане на мерки за защита от Ковид-19. То се проведе между 30.08.2023 и 05.11.2023 в Olympia London. В събитието участваха около 38 изложители. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до WINTER OLYMPIA ART AND ANTIQUES FAIR Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.