Most booked hotels
Your free enquiry
WINTER OLYMPIA ART AND ANTIQUES FAIR

WINTER OLYMPIA ART AND ANTIQUES FAIR

London ,UK
Индустрия
Индустрия:
Изкуство и антики
Organizer
Organizer :
Clarion Events
Frequency
Frequency:
1 year

Winter Olympia Art and Antiques Fair е едно от водещите събития за съвременно изкуство и антики. След внимателна селекция по време на изложението се представят редки произведения на изкуството от цял свят, антики, декоративни елементи, мебели, създадени според най-новите тенденции в дизайна, керамика, стъкло, текстил, картини. Всички произведения на изкуството са оригинални, с доказан произход, проверени от екип от независими експерти за автентичност и текущо състояние. Колекционери, интериорни дизайнери, творци, галеристи, куратори, любителите на изкуство и дизайн – тази година се очаква участниците в изложението да са около 30 000.

Поверете на нас организацията на пътуването си. Ние имаме опит в намирането онлайн на хотели за международни изложения и работим с множество партньорски фирми за коли и конферентни зали под наем. Разполагаме с богата база данни от хотели в Лондон и ще ви предложим настаняване в подходящите хотели за Winter Olympia Art and Antiques Fair. Ще организираме вашия летищен трансфер, придвижването ви из града.

Възползвайте се от услугите ни, за да бъде пътуването ви спокойно и ползотворно. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Full list of
hotels for
WINTER OLYMPIA ART AND ANTIQUES FAIR

How to get to WINTER OLYMPIA ART AND ANTIQUES FAIR

Similar trade shows