Most booked hotels
Your free enquiry
WINE PARIS

WINE PARIS

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Food & Beverage, Wines
Organizer
Organizer:
Adhesion Group
Event website
Event website:
WINE PARIS
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Wine Paris

Wine Paris ще се проведе в Paris Expo Porte de Versailles от 13.02.2023 до 15.02.2023, заедно с Vinexpo Paris. На мястото на провеждане ще бъде изготвен строг план за безопасност срещу Ковид-19. Част от плана за превенция ще бъдат предпазни мерки за безопасност, като например 3G политика за влизане. Преди да влязат на територията на домакина, участниците трябва да представят документи като удостоверения за възстановяване. Поради забраните за пътуване такива документи трябва да бъдат предоставени и при пристигането в Обединеното кралство.

Представяне на събитието

WINE PARIS е международно изложение за вино и спиртни напитки от Средиземноморието, което привлича търговци, собственици на заведения и хотели, колекционери, производители. Представители на винопроизводство от най-добрите лозарски райони на Средиземноморието, потребители, занимаващи се с лозарство, фирми за спиртни напитки представят своята продукция, организират дегустации, сключват сделки и разширяват бизнес контактите си с професионалисти от цял свят. Тази година се очакват 1 600 изложители и над 33 000 посетители. 

WINE PARIS се провежда се в Париж, Франция. Ние намираме бързо онлайн хотели за международни изложения. Възползвайте се от услугите ни вместо да търсите сами хотели в Монпелие. Ще ви насочим към подходящите хотели за WINE PARIS и ще направим резервации за избрания от вас. Наш служител ще организира трансфера ви от и до летището, ще ви наеме автомобил и конферентна зала. Ползвайки нашите услуги, имате повече време да се подготвите за самото изложение, получавате по-големи отстъпки за настаняване, чувствате се спокойно и комфортно. Предлагаме ви помощта си безплатно, взимаме комисионна само от фирмите и хотелите, които изберете да ползвате по време на престоя си. Свържете се с нас и ни кажете изискванията си, ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – ще се погрижим за останалото.

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието Wine Paris 2022, което се проведе заедно с Vinexpo Paris 2022, привлече 25 739 посетители и 2 864 изложители. Търговските изложения се проведоха като събития на живо в Paris Expo Porte de Versailles, като бяха въведени строги предпазни мерки срещу Ковид-19. Събитията се проведоха от 14.02.2022 до 16.02.2022.

Full list of
hotels for
WINE PARIS

How to get to WINE PARIS

Similar trade shows