Your free enquiry
TASTE

TASTE

Florence, Italy
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer:
Pitti Immagine S.r.l.
Event website
Event website:
TASTE
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини за събитието

Изданието на TASTE за 2023 ще се проведе между 04.02.2023 и 06.02.2023. То ще бъде представено под формата на търговско изложение на живо във Fortezza da Basso. В конферентния център ще бъдат въведени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Сред въведените мерки ще бъдат задължителните хирургически маски, както и социалната дистанция. Участниците трябва да имат предвид, че поради ограниченията за пътуване, при пристигането си в Италия ще трябва да покажат 3G документи за допускане.

Представяне на събитието

Taste е международен панаир, посветен на доброто хранене и малките удоволствия в живота. Място, прочуто с отличната си кухня и умението на хората да се наслаждват на живота. На фокус са италианска храна и нови постижения при производството на храни и напитки. Събитието привлича майстори готвачи, специалисти гастрономи, собственици на кетъринг фирми, любители на вкусната храна. Посетете го и вие. Участвайте, създайте нови перспективи пред бизнеса си или нови възможности за професионално израстване.

Предлагаме ви да оставите подготовката на пътуването си на нас. Ние – в „Трейд Феър Трипс” ЕООД сме специалисти в организацията на бизнес пътувания. Предлагаме грижа, комфорт, бързи реакции и професионално отношение, независимо дали става въпрос за група или за индивидуално пътуване. Резервирайте хотел онлайн от най-добрите хотели за Taste, които ви предлагаме. Ако нито един не отговаря на изискванията ви, ще ви предложим други хотели – базата ни е доста голяма. Ще ви осигурим още летищен трансфер, транспорт за удобно придвижване из града. Ако участвате в панаира, можем да ви построим уникален щанд. Наша грижа е да съдействаме максимално за ползотворното ви пътуване. Свържете се с екипа ни.

Предишни издания

2022

TASTE 2022 се проведе като търговско изложение на живо между 26.03.2022 и 28.03.2022. Събитието се състоя в Fortezza da Basso, заобиколен от строги мерки за сигурност срещу Ковид-19. В мерките бяха включени предпазни мерки като най-новата политика за допускане и социално дистанциране. На събитието присъстваха приблизително 7000 посетители и 470 компании изложители. Франция, САЩ, Обединеното кралство, Нидерландия и Австрия бяха сред водещите държави, които взеха участие в изданието.

Full list of
hotels for
TASTE

Book Now
How to get to TASTE

Similar trade shows