Your free enquiry
FRUIT LOGISTICA

FRUIT LOGISTICA

Berlin ,Germany
индустрия
индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
Messe Berlin
Event website
Event website :
FRUIT LOGISTICA
Frequency
Frequency:
1 year

С искрено внимание към здравето и безопасността на своите изложители, Fruit Logistica’s 2022 Special Edition ще бъде хибридно събитие. Посетителите могат да очакват да се срещнат на място и / или да се свържат онлайн от 9 февруари до 11 февруари 2022 г. в Berlin ExpoCenter City и CityCube Berlin в Берлин, Германия на фона на всички превантивни мерки.

Въведение

Fruit Logistica проследява целия процес на отглеждане на търговия с пресни плодове през веригата на стойността до начина, по който се изпраща, разпространява и продава на различни POS. Само това поставя този международен търговски панаир отпред и в центъра на по-широкия селскостопански пейзаж.

Панаирът продължава да се развива от 1993 г. и се превърна в задължителната платформа за иновации и доставки на първо място на територията на Европа, а след това и на останалия свят.

По отношение на продуктовото разнообразие, посетителите ще имат достъп до сушени плодове, цветя, плодове, ядки, органични продукти, саксийни растения и подправки, оборудване за отглеждане, технически системи след прибиране на реколтата, технология на модифицирана атмосфера, технология за мониторинг на продукти, охлаждащи системи, оборудване за узряване, машини за опаковане и сортиране.

В момента индустрията е изправена пред многобройни предизвикателства пред производителите, като се има предвид настоящата нестабилност на климата в много традиционни региони на производители.

Логистиката

Изданията на Fruit Logistica излизат в началото на февруари всяка година. Messe Berlin GmbH действа като официален организатор и производството се провежда в Берлинския експо център. Панаирът е по-кратък, тъй като изложбите са отворени за търговски посетители в продължение на три дни през работната седмица. Изложбените площи са отворени за посетители от 09:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. Следобед, но последният ден завършва два часа по-рано в 16:00 ч. Берлин ЕкспоЦентър Сити е донякъде отдалечен от центъра на Берлин, но има множество услуги на совалкови автобуси, които ви помагат при пътуването до работното място. Има летище с автобус от летище Тегел, което улеснява откриването. Имате и автобусни линии, които ви свързват с останалата част от града.

Какво казват хората?

„Ние сме част от FRUIT LOGISTICA откакто е основана и оттогава нарастваме непрекъснато. Това е голяма среща, която не е за изпускане. Панаирът предлага някои много добри инструменти като награда за иновации, „Органичен“ или „Удобен маршрут.“ - Bianca Bonifacio, мениджър за интернационализация и изложби, CSO Италия;

„Идваме във FRUIT LOGISTICA от 15 години. Това е най-професионалният панаир в света. Привлича много професионалисти. Срещаме съществуващи и нови клиенти. Панаирът става все по-популярен и направихме много бизнес. " - Софи Куи, маркетинг мениджър, Goodfarmer Foods Holding (Китай);

„FRUIT LOGISTICA е много динамично място за изложители и потенциални клиенти. Това е уникална възможност да се срещнете с хора от цял ​​свят, да мислите нестандартно и да получите по-голяма картина на нашия пазар като цяло. “ - Кристофър Лазаро, глобален маркетинг мениджър, Chiquita Brands International (Швейцария)

Аудитория и статистика

Време е да разкрием какъв е целият този шум около Fruit Logistica като лидер в бранша като цифри и ще се радвате да присъствате тук, тъй като сте сред компанията на 3200 изложители и брои.

Аудиторията наброява над 78 000 търговски посетители от цял ​​свят. Говорим предимно за страни от Европейския съюз, но има посетители от Източна Азия, Южна Америка и Океания. Това трябва да отвори нови региони, които можете да изследвате, а друга добра новина е, че повечето посетители имат голяма сила, когато става въпрос за извършване на покупки, като почти половината са тези, които вземат решения, а втората по големина група има колективно мнение.

Разбивка на професионалистите, която виждаме, се появяват няколко различни групи - производители на плодове и зеленчуци, търговия на дребно, вносители, износители и търговия на едро.

Настаняване

Най-добрата стратегия да прекарате продуктивно във Fruit Logistica и да не натоварвате бюджета си е да резервирате хотели в Берлин рано и да се доверите, че ние ще планираме вашето работно пътуване точно според вашите спецификации. Резервираме хотели за Fruit Logistica, които са специално избрани, за да минимизират разходите за настаняване, като същевременно осигуряват добър достъп до обществения транспорт и задоволително ниво на обслужване.

Отнема около ден, за да получите списък с избрани оферти. ТФТ може да съдейства и по други начини, независимо дали би било да резервирате съоръжения за срещи или да инсталирате своя щанд за търговски изложения.

Full list of
hotels for
FRUIT LOGISTICA

Book Now
How to get to FRUIT LOGISTICA

Similar trade shows