FRUIT LOGISTICA

FRUIT LOGISTICA

Храна и напитки Селско стопанство, градинарство и земеделие
Организатор:
Messe Berlin
Честота:
1 year
Уебсайт:
FRUIT LOGISTICA

Най-известното събитие в отрасъла за пресни продукти

Fruit Logistica проследява целия процес на отглеждане на търговия с пресни плодове през веригата на стойността до начина, по който се изпраща, разпространява и продава на различни POS. Само това поставя този международен търговски панаир отпред и в центъра на по-широкия селскостопански пейзаж.

Панаирът продължава да се развива от 1993 г. и се превърна в задължителната платформа за иновации и доставки на първо място на територията на Европа, а след това и на останалия свят.

По отношение на продуктовото разнообразие, посетителите ще имат достъп до сушени плодове, цветя, плодове, ядки, органични продукти, саксийни растения и подправки, оборудване за отглеждане, технически системи след прибиране на реколтата, технология на модифицирана атмосфера, технология за мониторинг на продукти, охлаждащи системи, оборудване за узряване, машини за опаковане и сортиране.

В момента индустрията е изправена пред многобройни предизвикателства пред производителите, като се има предвид настоящата нестабилност на климата в много традиционни региони на производители.

Fruit Logistica 2025

Изданието на Fruit Logistica за 2024 ще се проведе като търговско изложение на живо между 05.02.2025 и 07.02.2025. Домакин на изданието ще бъде Berlin ExpoCenter City. Въпреки че в конгресния център няма да има активни процедури за защита от Ковид-19, участниците трябва да спазват няколко насоки. Те включват носене на медицински маски в затворени пространства. Участниците трябва също така да практикуват добра хигиена на ръцете и да се регистрират предварително, тъй като на място няма да има павилиони за регистрация. 

Настаняване

Най-добрата стратегия да прекарате продуктивно във Fruit Logistica и да не натоварвате бюджета си е да резервирате хотели в Берлин рано и да се доверите, че ние ще планираме вашето работно пътуване точно според вашите спецификации. Резервираме хотели за Fruit Logistica, които са специално избрани, за да минимизират разходите за настаняване, като същевременно осигуряват добър достъп до обществения транспорт и задоволително ниво на обслужване.

Отнема около ден, за да получите списък с избрани оферти. ТФТ може да съдейства и по други начини, независимо дали би било да резервирате съоръжения за срещи или да инсталирате своя щанд за търговски изложения.

Изданията на Fruit Logistica излизат в началото на февруари всяка година. Messe Berlin GmbH действа като официален организатор и производството се провежда в Берлинския експо център. Панаирът е по-кратък, тъй като изложбите са отворени за търговски посетители в продължение на три дни през работната седмица. Изложбените площи са отворени за посетители от 09:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. Следобед, но последният ден завършва два часа по-рано в 16:00 ч. Берлин ЕкспоЦентър Сити е донякъде отдалечен от центъра на Берлин, но има множество услуги на совалкови автобуси, които ви помагат при пътуването до работното място. Има летище с автобус от летище Тегел, което улеснява откриването. Имате и автобусни линии, които ви свързват с останалата част от града.

  • „Ние сме част от FRUIT LOGISTICA откакто е основана и оттогава нарастваме непрекъснато. Това е голяма среща, която не е за изпускане. Панаирът предлага някои много добри инструменти като награда за иновации, „Органичен“ или „Удобен маршрут.“ - Bianca Bonifacio, мениджър за интернационализация и изложби, CSO Италия;
  • „Идваме във FRUIT LOGISTICA от 15 години. Това е най-професионалният панаир в света. Привлича много професионалисти. Срещаме съществуващи и нови клиенти. Панаирът става все по-популярен и направихме много бизнес. " - Софи Куи, маркетинг мениджър, Goodfarmer Foods Holding (Китай);
  • „FRUIT LOGISTICA е много динамично място за изложители и потенциални клиенти. Това е уникална възможност да се срещнете с хора от цял ​​свят, да мислите нестандартно и да получите по-голяма картина на нашия пазар като цяло. “ - Кристофър Лазаро, глобален маркетинг мениджър, Chiquita Brands International (Швейцария).

Време е да разкрием какъв е целият този шум около Fruit Logistica като лидер в бранша като цифри и ще се радвате да присъствате тук, тъй като сте сред компанията на 3200 изложители и брои.

Аудиторията наброява над 78 000 търговски посетители от цял ​​свят. Говорим предимно за страни от Европейския съюз, но има посетители от Източна Азия, Южна Америка и Океания. Това трябва да отвори нови региони, които можете да изследвате, а друга добра новина е, че повечето посетители имат голяма сила, когато става въпрос за извършване на покупки, като почти половината са тези, които вземат решения, а втората по големина група има колективно мнение.

Разбивка на професионалистите, която виждаме, се появяват няколко различни групи - производители на плодове и зеленчуци, търговия на дребно, вносители, износители и търговия на едро.

Fruit Logisitica 2022

Fruit Logisitica 2022 беше търговско изложение лице в лице със строги предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социална дистанция. Над 40 000 купувачи и посетители от над 130 държави посетиха Berlin ExpoCenter City за събитието. В това издание участваха и над 2000 изложители от 87 държави.

Fruit Logisitica 2023

Изданието на Fruit Logistica за 2023 беше търговско изложение на живо, което не включваше строги мерки за защита от Ковид-19. Причината беше, че страната премахна ограниченията си, свързани с пандемията. В събитието участваха над 2600 изложители от 92 държави и около 63 500 посетители от 140 страни.  

Fruit Logisitica 2024

Изданието на Fruit Logistica за 2024 беше търговско изложение на живо, който подобри показателите за присъствие на изложителите на събитието. В него участваха 2770 изложители от 94 държави и около 63 500 посетители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до FRUIT LOGISTICA Изпрати

FRUIT LOGISTICA акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.