ISM
ISM

ISM

New Date
31 яну 2021 - 3 фев 2021
Germany , Köln

General Information

Organizer

Koelnmesse GmbH

Event website

ISM

Frequency

1 year

ISM Map

Past Editions

2 - 5 Feb ISM 2020

27 - 30 Jan ISM 2019

28 - 31 Jan ISM 2018

29 Jan - 1 Feb ISM 2017

31 Jan - 3 Feb ISM 2016

Въведение

Искате ли да научите какви са най-новите технологични дизайни в закуските и сладкарските изделия, и да останете на върха на тенденциите в индустрията? Насочете се към ISM, за да спечелите нови клиенти. ISM (понякога ISM Кьолн) абревиатура на Internationale Süßwarenmesse и е водещ търговски панаир на сладкиши и закуски в Европа, както и в останалия свят. Един от най-големите фактори, допринесли за постигането на дългосрочен успех на ISM, е стойността която предоставят във всяко едно отношение.

Логистика

Организирано от Kölnmesse, който е и негов домакин, събитието е перфектното място за срещи на производителите и продавачите в бранша и продължава четири часа. Изданията се провеждат всяка година и изложителите имат достъп до изложението от 08:00 до 19:00 часа с изключение на последния ден, който приключва в 17:00 часа.

Аудитория и Статистика

ISM е място където можете да развиете вашата марка и да постиганете по-дълбоко навлизане на пазара. Под един покрив имате всички възможни аромати и лакомства, представени за старши купувачи. Изложбените продуктовите категории включват сладкарски изделия, замразени сладкарски изделия, пикантни закуски, сладоледни продукти, закуска, бонбони, готови за ядене плодови закуски, шоколадови изделия, шоколади, печива и много други. Това от своя страна привлече най-големите марки в света. Говорим за компании като Whole Foods, REWE, Aldi, Carrefour, Kroger, Metro, Amazon, Tesco, Edeka, Aeon, TJX и Walgreens.

Резервирайте Хотел Близо до Кьолн, Германия

Усъвършенствайте успеха си в ISM с персонализирани хотелски резервации в Кьолн с любезното съдействие на Трейд Феър Трипс ЕООД. Представяме ви само най-добрият избор в хотелите, получете персонализирана оферта днес. Резервирайте хотел близо до Kölnmesse днес и спестете от пътните си разходи. Трейд Феър Трипс ЕООД е тук, за да улесни вашето бизнес пътуване по всякакъв начин. Ние също предлагаме резервации на конферентни стаи и съдействие при инсталирането на вашия изложбен щанд!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА