Your free enquiry
ISM

ISM

Köln ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website :
ISM
Frequency
Frequency:
1 year

За съжаление, ISM 2021 е отложен за следващата година. Пандемията на корона вирус не позволява провеждането на събития на живо дори и със защитни мерки. Така че ISM 2022 е насрочен за четирите дни между 30 януари и 2 февруари в Koelnmesse. Организаторите не планират да организират дигитално събитие, за да запълнят празнината.

Въведение

Искате ли да научите какви са най-новите технологични дизайни в закуските и сладкарските изделия, и да останете на върха на тенденциите в индустрията? Насочете се към ISM, за да спечелите нови клиенти. ISM (понякога ISM Кьолн) абревиатура на Internationale Süßwarenmesse и е водещ търговски панаир на сладкиши и закуски в Европа, както и в останалия свят. Един от най-големите фактори, допринесли за постигането на дългосрочен успех на ISM, е стойността която предоставят във всяко едно отношение.

Логистика

Организирано от Kölnmesse, който е и негов домакин, събитието е перфектното място за срещи на производителите и продавачите в бранша и продължава четири часа. Изданията се провеждат всяка година и изложителите имат достъп до изложението от 08:00 до 19:00 часа с изключение на последния ден, който приключва в 17:00 часа.

Аудитория и Статистика

ISM е място където можете да развиете вашата марка и да постиганете по-дълбоко навлизане на пазара. Под един покрив имате всички възможни аромати и лакомства, представени за старши купувачи. Изложбените продуктовите категории включват сладкарски изделия, замразени сладкарски изделия, пикантни закуски, сладоледни продукти, закуска, бонбони, готови за ядене плодови закуски, шоколадови изделия, шоколади, печива и много други. Това от своя страна привлече най-големите марки в света. Говорим за компании като Whole Foods, REWE, Aldi, Carrefour, Kroger, Metro, Amazon, Tesco, Edeka, Aeon, TJX и Walgreens.

Резервирайте Хотел Близо до Кьолн, Германия

Усъвършенствайте успеха си в ISM с персонализирани хотелски резервации в Кьолн с любезното съдействие на Трейд Феър Трипс ЕООД. Представяме ви само най-добрият избор в хотелите, получете персонализирана оферта днес. Резервирайте хотел близо до Kölnmesse днес и спестете от пътните си разходи. Трейд Феър Трипс ЕООД е тук, за да улесни вашето бизнес пътуване по всякакъв начин. Ние също предлагаме резервации на конферентни стаи и съдействие при инсталирането на вашия изложбен щанд!

Full list of
hotels for
ISM

Book Now
How to get to ISM

Similar trade shows