Your free enquiry
ISM

ISM

Köln, Germany
Индустрия
Индустрия:
Food & Beverage, Wines
Organizer
Organizer:
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website:
ISM
Frequency
Frequency:
1 year

ISM & Ковид-19

Изданието на ISM за 2023 е отложено. Отлагането е направено по искане на асоциациите спонсори. Това се дължи на усложнения в индустрията. Търговското изложение на живо ще се проведе в Messe Cologne между 23.04.2023 и 25.04.2023. Мястото, на което ще се провежде събитието, няма да разполага със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на обстоятелството, че Германия отмени свързаните с тях ограничения през април 2022. Участниците ще бъдат насърчавани да следват препоръчителни стъпки. Сред тях ще бъде поддържането на социална дистанция, когато това е възможно. Понастоящем Германия не изисква от посетителите да показват 3G документи за влизане при пристигането си.

Въведение

Искате ли да научите какви са най-новите технологични дизайни в закуските и сладкарските изделия, и да останете на върха на тенденциите в индустрията? Насочете се към ISM, за да спечелите нови клиенти. ISM (понякога ISM Кьолн) абревиатура на Internationale Süßwarenmesse и е водещ търговски панаир на сладкиши и закуски в Европа, както и в останалия свят. Един от най-големите фактори, допринесли за постигането на дългосрочен успех на ISM, е стойността която предоставят във всяко едно отношение.

Логистика

Организирано от Kölnmesse, който е и негов домакин, събитието е перфектното място за срещи на производителите и продавачите в бранша и продължава четири часа. Изданията се провеждат всяка година и изложителите имат достъп до изложението от 08:00 до 19:00 часа с изключение на последния ден, който приключва в 17:00 часа.

Аудитория и Статистика

ISM е място където можете да развиете вашата марка и да постиганете по-дълбоко навлизане на пазара. Под един покрив имате всички възможни аромати и лакомства, представени за старши купувачи. Изложбените продуктовите категории включват сладкарски изделия, замразени сладкарски изделия, пикантни закуски, сладоледни продукти, закуска, бонбони, готови за ядене плодови закуски, шоколадови изделия, шоколади, печива и много други. Това от своя страна привлече най-големите марки в света. Говорим за компании като Whole Foods, REWE, Aldi, Carrefour, Kroger, Metro, Amazon, Tesco, Edeka, Aeon, TJX и Walgreens.

Резервирайте Хотел Близо до Кьолн, Германия

Усъвършенствайте успеха си в ISM с персонализирани хотелски резервации в Кьолн с любезното съдействие на Трейд Феър Трипс ЕООД. Представяме ви само най-добрият избор в хотелите, получете персонализирана оферта днес. Резервирайте хотел близо до Kölnmesse днес и спестете от пътните си разходи. Трейд Феър Трипс ЕООД е тук, за да улесни вашето бизнес пътуване по всякакъв начин. Ние също предлагаме резервации на конферентни стаи и съдействие при инсталирането на вашия изложбен щанд!

Минали издания

2022

През 2022 ISM и ProSweets се проведоха като хибридни събития - изложения на живо, допълнени от цифровата платформа ISM & Датите на провеждане на събитията бяха от 30.01.2022 г. до 02.02.2022 г., като проявите на живо се състояха в Messe Cologne. В изданията участваха около 15 000 търговски посетители от 96 държави. Н От тези участници 78% бяха от чужди държави като Франция, Белгия, Обединеното кралство и Нидерландия. Те представляваха и страни като Русия, САЩ и Турция. Поради продължаващата пандемия участниците трябваше да се придържат към редица строги протоколи за безопасност. Това включваше предпазни мерки, като например 3G политика за влизане и социално дистанциране. Участниците трябваше да поддържат безопасна дистанция от 1,5 метра по време на посещението си и да покажат имунизационни паспорти преди влизане. 

Full list of
hotels for
ISM

Book Now
How to get to ISM
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By car
By car:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By public transport
By public transport:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

Similar trade shows