Your free enquiry
WorldFood Istanbul

WorldFood Istanbul

Istanbul, Turkey
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer:
ITE Group
Event website
Event website:
WorldFood Istanbul
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

WorldFood Istanbul ще се проведе като събитие на живо между 6-ти и 9-ти септември 2023. Събитието ще се състои в Tüyap Fair Convention & Congress Center. Участниците ще бъдат помолени да спазват предпазни мерки, като например да поддържат социална дистанция от 1,5 метра. Понастоящем не са в сила ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

WorldFood Istanbul е най-голямото и важно международно изложение за храни и напитки в Турция. Всяка година в него участват около 360 изложители – местни и международни производители. Събитието ги привлича с възможността да намерят дистрибутори за своите продукти и да разширят присъствието си на турския пазар. От тук минават почти всички нови хранителни продукти и напитки преди да се появят в Турция. По време на изложението се отразяват тенденциите в хранително-вкусовата промишленост, създават се нови контакти и партньорства. Тази година се очакват над 16 000 посетители.

Провежда се всяка година в Турция. Оставете на нас грижата за търсенето онлайн на хотели.

Бързо ще ви предложим настаняване в най-подходящите хотели за WorldFood Istanbul, които отговарят на изискванията и бюджета ви. Ще се погрижим за вашия летищен трансфер. Ще ви осигурим автомобил под наем или ще изготвим за вас предварителни маршрути за лесно и удобно придвижване с обществения транспорт. Можем да ви съдействаме за намирането и наемането на подходяща конферентна зала. С нашите професионални услуги в организацията на групови и индивидуални бизнес пътувания ще спестите време и средства. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Full list of
hotels for
WorldFood Istanbul

Book Now
How to get to WorldFood Istanbul

Similar trade shows