GIFA 2027

GIFA 2027

Металообработваща промишленост
Düsseldorf, Germany
21-25 Jun 2027
Организатор:
Messe Dusseldorf GmbH
Място на провеждане:
Messe Düsseldorf
Честота:
4 years
Уебсайт:
GIFA

Лидер в сектора на леярските технологии

Ако искате да създадете бизнес контакти и да обмените опит в леярната индустрия, GIFA е събитието, което трябва да посетите, тъй като е пионер в технологиите, практиките и решенията на глобално ниво. Проведена за първи път през 1956 г., GIFA създаде пространство за иноватори и вземащи решения за тежки технологии за обработка, за да прокарат обвивката и да изградят мостове. Ето защо GIFA се провежда като важно събитие. Един поглед върху продуктовото портфолио също ще потвърди това, тъй като категориите на изложението се простират до автоматизация, системи за управление, повърхностни обработки, черни метали, инструменти за формоване, леярско оборудване, леярски машини, леярски материали, пещи и технология за обработка. 

GIFA 2027

Домакин на GIFA 2027 и съвпадащите с нея събития METEC, NEWCAST и THERMPROCESS ще бъде Messe Düsseldorf. Те ще се проведат като търговски изложения лице в лице без въведени мерки за защита от Ковид-19. Това се обуславя от премахването на ограниченията, свързани с пандемията в Германия. Датите на провеждане на събитията са определени между 21.06.2027 и 25.06.2027.

Настаняване

Поради големия интерес към GIFA, ще ви трябва първокласна туристическа агенция, която може да намери подходящ хотел за вашия престой в Дюселдорф. Това е мястото, където се намесва Trade Fair Trips Ltd. Ние знаем всичко за настаняването за изложби и поддържаме добри отношения с хотелите в Дюселдорф. Една консултация е всичко, от което се нуждаете, за да изберете измежду достъпни хотели близо до Messe Düsseldorf. След като приключите с хотелските услуги за GIFA, можете да преминете към други задачи в списъка си със задачи. Нуждаете ли се от помощ при инсталирането на вашия изложбен щанд? Или не знаете как да резервирате стая за срещи? Trade Fair Trips Ltd може да ви помогне. 

Пеша
Пеша:

45 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

20 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

30 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

map

Хотели около GIFA

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
GIFA 2027 Düsseldorf the niu Mill Köln от € 518.00 EUR Запази сега
GIFA 2027 Düsseldorf Moxy Duesseldorf City 5.7 Düsseldorf от € 296.00 EUR Запази сега
GIFA 2027 Düsseldorf Moxy Duesseldorf South Hotel 12.2 Düsseldorf от € 262.00 EUR Запази сега
GIFA 2027 Düsseldorf Hotel Dusseldorf Krefeld Affiliated by Melia 17.1 Krefeld от € 203.00 EUR Запази сега
GIFA 2027 Düsseldorf Hotel Santo 41.8 Köln от € 320.00 EUR Запази сега
GIFA 2027 Düsseldorf Cologne Marriott Hotel 41.7 Köln от € 696.00 EUR Запази сега
GIFA 2027 Düsseldorf Hampton by Hilton Düsseldorf City Centre 7.25 Düsseldorf от € 256.00 EUR Запази сега
GIFA 2027 Düsseldorf Hotel im LESKANPark Köln от € 276.00 EUR Запази сега
GIFA 2027 Düsseldorf Hotel Frechener Hof Frechen от € 263.00 EUR Запази сега
ibis Koln Frechen Frechen от € 302.00 EUR Запази сега

Messe Düsseldorf GmbH изпълнява двойната роля на организатор и домакин на GIFA, който също така споделя сцената с три други панаира: NEWCAST, THERMPROCESS и METEC. Изданията се разпределят на всеки четири години и обикновено се провеждат през лятото през юни в Дюселдорф, Германия. Заедно тези четири панаира са пълният източник за иновации в технологията на обработка и производството. Вратите са отворени за търговски посетители от 09:00 до 18:00 часа. Крайният час на последния ден е ориентировъчно 16:00ч. Messe Düsseldorf може лесно да бъде достигнат от посетителите с кола, автобус и трамвай. 

  • „За нас това е най-важният търговски панаир. Както всяка година, искаме да се информираме за иновациите и да култивираме нашите бизнес контакти. Тази година нашият екип се фокусира основно върху проблемите на околната среда, енергийната ефективност и устойчивостта.“ - Едит Вайзер, мениджър леярна, Eirich Maschinenfabrik Gustav Eirich GmbH & Co KG;
  •  „Има редица събития по света, на които сме представени, но има причина да посетим GIFA. Всички важни и потенциални бизнес партньори са тук на едно място. Това прави шоуто много специално.” - Пиюш И. Тамболи, управляващ директор, Investment & Precision Castings LTD;
  • „Много заинтересовани страни идват при нас със специални задачи, така че можем да кажем точно коя компания има специално решение за тях. Така GMTN е толкова важен за нас, защото много компании показват своите иновации за първи път тук в Дюселдорф. Затова винаги сме в крак с новостите.” - Марина Джакопинели, управляващ директор, Fundigex Casting & Foundry Suppliers.

Цифрите са изцяло в полза на изложителите и гарантират несравними бизнес възможности, тъй като едно издание привлича тълпа от средно 48 000 търговски посетители с добро разделение между местните германци и международните професионалисти по средата. Изложителите са приблизително над 900 и това прави още по-лесно да се привлече вниманието на тълпата. Ако трябва да разделим националностите на посетителите, виждаме силни числа от ЕС и други европейски страни, следвани от страни от Африка, Северна Америка, Южна Америка и Азия. Разделянето на аудиторията по професионална роля дава също ползотворни резултати с всички, представени от студенти в началото на кариерата си през свободни професии до мениджъри, членове на борда, изпълнителни директори и собственици. Панаирът се радва на своя справедлив дял от подкрепата на германските индустриални асоциации, като най-големият пример е Verein Deutscher Giessereifachleute. 

GIFA 2019

Изпълнението на GIFA за 2019 г. се проведе като търговско изложение на живо в Messe Düsseldorf. Случи се между датите 25.06.2019 - 29.06.2019. Изданието включваше около 2360 изложители и получи приблизително 72 500 посетители от 118 държави. Сред представените нации бяха САЩ, Русия, Германия, Австрия и Швейцария. 

GIFA 2023

Изданието на GIFA за 2023 беше организирано като търговско изложение на живо в Messe Düsseldorf като част от Bright World of Metals 2023. То се проведе съвместно с NEWCAST, THERMPROCESS и METEC 2023. Изложението беше посетено от 63 300 посетители от 114 държави, като 69% от тях пътуваха от чужбина, а 58% бяха ръководители. Освен това 78% от посетителите са имали конкретни инвестиционни планове. Те разгледаха стоките на около 2 200 изложители от 56 държави, като 76 % от групата пътуваха от чужбина.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до GIFA 2027 Изпрати

GIFA акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.