Your free enquiry
GIFA

GIFA

Düsseldorf, Germany
Индустрия
Индустрия:
Металообработващи индустрии
Organizer
Organizer:
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website:
GIFA
Frequency
Frequency:
4 years

GIFA 2023 - най-новата информация

Изложението GIFA 2023 и съвпадащите с него събития METEC, NEWCAST и THERMPROCESS ще се проведат между 12.06.2023 и 16.06.2023. Събитията ще се проведат в Messe Düsseldorf като търговски изложения лице в лице без въведени мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че Германия премахва ограниченията си, свързани с пандемията.

Въведение

Ако искате да създадете бизнес връзки и да обменяте опит в леярската индустрия, GIFA е събитието, което трябва да посетите, тъй като е пионер на технологии, практики и решения на глобално ниво. Проведена за първи път през 1956 г., GIFA създаде пространство за иноватори и вземащи решения за тежки технологии за обработка, за да прокара плика и да изгради мостове. Ето защо GIFA се провежда като съществено събитие. Един поглед върху продуктовото портфолио също ще потвърди това, тъй като изложбените категории се разпростират върху автоматизация, системи за контрол, повърхностна обработка, черни метали, формовъчни инструменти, леярно оборудване, леярски машини, леярски материали, пещи и технология за обработка.

Логистиката

Messe Düsseldorf GmbH изпълнява двойната роля на организатор и домакин на GIFA, който също споделя сцената с три други панаира: NEWCAST, THERMPROCESS и METEC. Изданията се разпространяват всяка година и обикновено се случват през лятото през юни в Дюселдорф, Германия. Заедно тези четири панаира са пълният източник за иновации в технологиите за преработка и производството. Вратите са отворени за търговия от 09:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. Следобед. Времето за затваряне в последния ден е оставено за 16:00 часа. Месе Дюселдорф може лесно да бъде достигнат от посетителите с кола, автобус и трамвай.

Какво казват хората?

  • „За нас това е най-важният търговски панаир. Както всяка година, ние искаме да се информираме за иновации и да развиваме нашите бизнес контакти. Тази година нашият екип се фокусира основно върху екологични проблеми, енергийна ефективност и устойчивост. " - Едит Вайзер, управител на леярна, Eirich Maschinenfabrik Gustav Eirich GmbH & Co KG;
  •  „Има редица събития по света, в които сме представени, но има причина да посетим GIFA. Всички важни и потенциални бизнес партньори са тук на едно място. Това прави шоуто много специално. " - Пиюш И. Тамболи, управляващ директор, Investment & Precision Castings LTD;
  • „Много заинтересовани страни идват при нас със специални задачи, така че можем да кажем точно коя компания има специално решение за тях. Така че GMTN е толкова важен за нас, защото много компании показват своите иновации за първи път тук, в Дюселдорф. Затова винаги сме в крак с времето. " - Марина Джакопинели, управляващ директор, доставчици на отливки и леярни Fundigex

Аудитория и статистика

Номерата са изцяло в полза на изложителите и гарантират несравними бизнес възможности, тъй като едно издание води средно тълпа от 48 000 търговски посетители с добро разделение между местните германци и международните специалисти. Изложителите са приблизително над 900 и това улеснява привличането на вниманието на тълпата. Ако искаме да разчупим националността на посетителите, виждаме значителни цифри от ЕС и други европейски страни, след това от страни от Африка, Северна Америка, Южна Америка и Азия. Разбиването на аудиторията по професионална роля дава и ползотворни резултати с всички, представени от студенти в началото на кариерата им чрез свободни професии до мениджъри, членове на борда, изпълнителни директори и собственици. Панаирът се радва на справедлив дял от подкрепата на германските индустриални асоциации, като най-големият пример е Verein Deutscher Giessereifachleute.

Настаняване

Поради големия интерес към GIFA, ще ви е необходима водеща туристическа агенция, която може да намери подходящ хотел за престоя ви в Дюселдорф. Тук се появява Trade Fair Trips ltd. Знаем всичко за настаняването и имаме здравословни отношения с хотели в Дюселдорф. Една консултация е всичко, от което се нуждаете, за да изберете от достъпни хотели в близост до Messe Dusseldorf. След като приключите с хотелските услуги за GIFA, можете да преминете към други задачи от вашия списък със задачи. Имате ли нужда от помощ при инсталирането на изложбената ви щанд? Или не знаете как да резервирате стая за срещи? Trade Fair Trips ltd може да ви помогне.

GIFA - Минали издания

2019

През 2019 г. изложението GIFA се проведе като търговско изложение на живо в Messe Düsseldorf. То се проведе между датите 25.06.2019 г. - 29.06.2019 г. В изданието се включиха около 2360 изложители, а посетителите бяха приблизително 72 500 от 118 държави. Сред представените нации бяха САЩ, Русия, Германия, Австрия и Швейцария.

Full list of
hotels for
GIFA

Book Now
How to get to GIFA

Similar trade shows