Your free enquiry
TOLEXPO

TOLEXPO

Paris ,France
Индустрия
Индустрия:
Металообработващи индустрии
Organizer
Organizer :
DBR EVENT
Event website
Event website :
TOLEXPO
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на TOLEXPO за 2023 ще се проведе на живо в Euroxpo Lyon. Настоящите дати за провеждане са от 7-ми до 10-ти март 2023. Поради премахването на съответните национални правила през февруари 2022, на мястото на провеждане няма да има въведени строги процедури за безопасност срещу Ковид-19. Участниците обаче трябва да вземат предвид, че в момента в страната са въведени ограничения за пътуване. Поради тези ограничения при пристигането си те ще трябва да предоставят 3G документи за влизане, като например имунизационни паспорти.

Представяне на събитието

Tolexpo е международен търговски панаир за металообработване. Акцентът е върху обработка на метални листове, тръби и рулони. Изложителите представят ново оборудване, което помага за оптимизация на работния процес и/или повишава производителността и за обработването на различните видове метал. Събитието е подходящо за големи и малки фирми, които искат да пуснат на пазара нови продукти. По време на изложението се сключват множество изгодни сделки и се създават добри партньорства.

Резервирайте хотел за Tolexpo с наша помощ. Ние ще ви предложим настаняване в добрите хотели, ще направим вашите онлайн хотелски резервации и ще се погрижим за всяка подробност от пътуването ви – от летищния трансфер до наема на конферентна зала. Можем да ви осигурим кола под наем или да ви направим маршрути, с които да ползвате по-лесно обществения транспорт. С нас пътуването ви ще е лесно, комфортно и изгодно, а престоят ви – ползотворен. Възползвайте се от услугите ни, те са безплатни за вас. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, професионален организатор на групови и индивидуални бизнес пътувания.

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на TOLEXPO за 2022 се проведе като събитие на живо в Parc des Espositions Paris-Nord Villepinte. Изданието се проведе между 17.05.2022 и 20.05.2022. В Paris-Nord Villepinte Parc des Espositions не бяха въведени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължеше на факта, че Франция отмени вътрешните си ограничения. В изданието участваха 2300 изложители, над 160 експерти, 2523 ученици и 28 000 ръководители на проекти.

Full list of
hotels for
TOLEXPO

Book Now
How to get to TOLEXPO

Similar trade shows