Your free enquiry
TOLEXPO

TOLEXPO

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Metal Working Industries
Organizer
Organizer:
DBR EVENT
Event website
Event website:
TOLEXPO
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на TOLEXPO за 2023 ще се проведе на живо в Euroxpo Lyon. Настоящите дати за провеждане са от 7-ми до 10-ти март 2023. Поради премахването на съответните национални правила през февруари 2022, на мястото на провеждане няма да има въведени строги процедури за безопасност срещу Ковид-19. Участниците обаче трябва да вземат предвид, че в момента в страната са въведени ограничения за пътуване. Поради тези ограничения при пристигането си те ще трябва да предоставят 3G документи за влизане, като например имунизационни паспорти.

Представяне на събитието

Tolexpo е международен търговски панаир за металообработване. Акцентът е върху обработка на метални листове, тръби и рулони. Изложителите представят ново оборудване, което помага за оптимизация на работния процес и/или повишава производителността и за обработването на различните видове метал. Събитието е подходящо за големи и малки фирми, които искат да пуснат на пазара нови продукти. По време на изложението се сключват множество изгодни сделки и се създават добри партньорства.

Резервирайте хотел за Tolexpo с наша помощ. Ние ще ви предложим настаняване в добрите хотели, ще направим вашите онлайн хотелски резервации и ще се погрижим за всяка подробност от пътуването ви – от летищния трансфер до наема на конферентна зала. Можем да ви осигурим кола под наем или да ви направим маршрути, с които да ползвате по-лесно обществения транспорт. С нас пътуването ви ще е лесно, комфортно и изгодно, а престоят ви – ползотворен. Възползвайте се от услугите ни, те са безплатни за вас. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, професионален организатор на групови и индивидуални бизнес пътувания.

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на TOLEXPO за 2022 се проведе като събитие на живо в Parc des Espositions Paris-Nord Villepinte. Изданието се проведе между 17.05.2022 и 20.05.2022. В Paris-Nord Villepinte Parc des Espositions не бяха въведени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължеше на факта, че Франция отмени вътрешните си ограничения. В изданието участваха 2300 изложители, над 160 експерти, 2523 ученици и 28 000 ръководители на проекти.

Full list of
hotels for
TOLEXPO

Book Now
How to get to TOLEXPO
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

Не е препоръчително при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

By car
By car:

15 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

20 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

By public transport
By public transport:

25 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

30 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

Similar trade shows