Your free enquiry
METEC

METEC

Düsseldorf, Germany
Индустрия
Индустрия:
Metal Working Industries
Organizer
Organizer:
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website:
METEC
Frequency
Frequency:
4 years

METEC 2023 - най-новата информация

Изложението METEC 2023 и съвпадащите с него събития GIFA, NEWCAST и THERMPROCESS ще се проведат между 12.06.2023 и 16.06.2023. Събитията ще се проведат в Messe Düsseldorf като търговски изложения лице в лице без въведени мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че Германия премахва ограниченията си, свързани с пандемията.

Въведение

METEC е единствената страна на мощен квартет от търговски панаири, които наблюдават пазарните тенденции и иновации в областта на термичната обработка, леярството, металургията и автоматизацията. Основана през 1979 г., METEC заедно с GIFA, THERMPROCESS и NEWCAST са допринесли за прокарването на новите стандарти и практики в металургията и тежката индустрия. Не може да се отрече, че METEC е мощна трансгранична платформа за обществени поръчки, но това е и мястото на големи индустриални събития като Европейските дни на технологиите и приложението на стоманата или наистина задълбочената Европейска металургична конференция. Изложителите обхващат цялата верига за създаване на стойност - инсталации за редуциране, валцови мелници, доменни пещи, машини за леене, заводи за преработка на руда, коксови заводи, заводи за преработка на скрап, инсталации за подготовка на въглища, изтеглящи линии, оборудване за финансиране и екструзия.

Логистиката

METEC прави голяма почивка между изданията. Изданията се провеждат в Дюселдорф, Германия на всеки четири години и продължават общо пет дни. Messe Düsseldorf GmbH служи като място и официален организатор с щедрата подкрепа на VDMA, една от най-големите индустриални асоциации за машиностроене в Германия. Работното време е планирано между 9:00 сутринта до 18:00 следобед през първите четири дни. Последният ден приключва два часа по-рано в 16:00 следобед. Пътуването до град Дюселдорф е лесен процес, независимо дали наемате кола по време на престоя си или разчитате единствено на обществения транспорт. За тези, които се придържат към обществения транспорт, има една автобусна линия и две трамвайни линии за пътуване.

Какво казват хората?

„Ние присъстваме не само в METEC, но и в GIFA. Широката гама от изложбената площ е голямо предимство за нас. Контактът с клиентите има висок приоритет. Ето защо тази година на щанда имаме приложение за виртуална реалност, където можем да използваме симулации, за да покажем на инженерите как да изпълняват определени процеси “.

Anke Fischer-Lohrengel, Assistance Management & Communication Kommunikation, Imerys, Париж, Франция;

„Бихме искали да се свързваме все повече със стоманодобивната индустрия, поради което METEC е задължително събитие за нас. Ние предлагаме 40 000 продукта и разработваме индивидуализирани процеси по цялата верига на процесите, ”

Сабин Холохер, мениджър маркетингови комуникации;

„За нас това е най-важният търговски панаир. Както всяка година, ние искаме да се информираме за иновации и да развиваме нашите бизнес контакти. Тази година нашият екип се фокусира предимно върху екологични проблеми, енергийна ефективност и устойчивост, ”

Едит Вайзер, мениджър леярна, Eirich Maschinenfabrik Gustav Eirich GmbH & Co KG, Hardheim, Германия;

Аудитория и статистика

METEC демонстрира постоянен растеж и стабилност във времето и в момента можете да видите продукти и технологии от повече от 500 международни изложители. Избирателната активност е над 17 500 търговски посетители, което е впечатляващ брой и ви отваря към отлични пазари като по-голямата част от Европейския съюз, Китай, Корея, Америка и Япония. Предполагам, че се интересувате най-вече от това на кого ще се представяте. METEC винаги е бил място за срещи на квалифицирани купувачи и ще говорите с вземащите решения, готови да направят покупка. По отношение на представените сектори професионалистите идват от търговията и търговията, машиностроителната промишленост за металургични работи, доставката на суровини и спомагателни материали и обработващи материали за металургичните работи, преработващата промишленост, електротехниката и машиностроенето.

Настаняване

Trade Fair Trips Ltd е туристическата агенция, на която можете да разчитате, за да планирате работното си пътуване. Да, бързаме, когато става въпрос за намиране на подходящ хотел в близост до Messe Düsseldorf, но ние предлагаме много повече от настаняване за пътувания. Можете предварително да резервирате помещения за срещи чрез нашите агенти и да наемете екип, който да извърши инсталацията на вашата изложбена кабина. Всички услуги плътно се вписват в достъпен пакет. През годините помогнахме на много клиенти, като създадохме индивидуални предложения според техните нужди. Дайте ни бюджет и ще резервираме хотели близо до METEC, които намаляват разходите за настаняване. Да не говорим, че ценим вашето време, така че винаги търсим най-добрите сделки, свързани с обществения транспорт. В крайна сметка получавате квартирата, която заслужавате, и се радвате на спестявания заедно с кратко пътуване до работното място.

Full list of
hotels for
METEC

Book Now
How to get to METEC
On foot
On foot:

45 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

By public transport
By public transport:

20 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

30 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

Similar trade shows