Your free enquiry
SALON INTERNATIONAL DE LA LINGERIE

SALON INTERNATIONAL DE LA LINGERIE

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Fashion, Clothing, Textiles, Leather, Shoes
Organizer
Organizer:
Eurovet
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

SALON INTERNATIONAL DE LA LINGERIE 2023 ще се проведе като лично събитие между 02.07.2023 и 04.07.2023. В Paris Porte de Versailles няма да бъде прилаган строг план за превенция на Ковид-19. Това се дължи на подобряващата се пандемична обстановка, която обоснова премахването на националните ограничения. Преди да напуснат летището, участниците, които пътуват от Китай, трябва да покажат 3G документи и подписан заверителен протокол поради ограниченията за пътуване.

Представяне на събитието

Salon International de la Lingerie е международен търговски панаир – най-важното европейско средище за дизайнери и производители на бельо. Той събира водещи за бранша марки, определят се модните тенденции за следващия сезон, създават се нови контакти и възможности за разширяване на бизнеса. Salon International de la Lingerie 2016 се провежда в Париж, Франция.

Непременно го посетете, ако сте търговец, производител или имате друг бизнес, свързан с бранша. Ние – екипът на „Трейд Феър Трипс” ЕООД – ще поемем отговорността да организираме пътуването ви. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с наша помощ. Имаме огромна база данни за хотели в Париж. Измежду тях лесно и бързо ще намерим тези хотели за Salon International de la Lingerie, които отговарят на изискванията и бюджета ви. Ще ви спестим време, ще ви настаним комфортно и то на изгодна за вас цена. Освен това ще се погрижим да организираме придвижването ви в самия град. Единият вариант е да ви наемем кола. Другият – да подготвим информация за най-важните за вас маршрути и за обществения транспорт. Осигуряваме ви и трансфер от и до летището. Услугите ни са безплатни за вас и платени за фирмите, които ползвате по време на пътуването си.

Минали издания

Издание от 2022

Изданието на SALON INTERNATIONAL DE LA LINGERIE за 2022 беше изложение, което се проведе между датите 18-ти юни 2022 и 20-ти юни 2022. То се състоя в отсъствието на обширни защитни мерки срещу Ковид-19 в Paris Porte de Versailles. Мястото не разполагаше с такива мерки поради това, че Обединеното кралство премахна националните си ограничения, което беше високо оценено от 174-те изложители от 32 държави.

Full list of
hotels for
SALON INTERNATIONAL DE LA LINGERIE

Book Now
How to get to SALON INTERNATIONAL DE LA LINGERIE
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

Не е препоръчително при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

 

By car
By car:

15 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

35 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд) 

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

Не е препоръчително при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

  

Similar trade shows