WASSER BERLIN

WASSER BERLIN

Околна среда и отпадъци Рециклиране Waste
Честота:
2 years

Международен панаир Wasser Berlin успешно съчетава търговските цели с конференции и семинари. Провежда се на всеки две години в Берлин, Германия и обхваща всичко, свързано с питейните и отпадъчни води. Водоснабдяване, ВиК оборудване – производителите демонстрират новостите в своя бранш, а търговци и специалисти обменят опит и наблюдения относно пазара. По време на конференциите се обсъждат важни за сектора теми, очертават се перспективите и тенденциите. Тази година на панаира ще бъдат около 560 изложители, посетителите на събитието се очаква да са над 22 680.

Ако планирате да го посетите, поверете организацията на пътуването на нас.

Професионалният ни опит показва, че предлагаме много по-изгодни – ценово и като удобство – оферти за настаняване в хотели за Wasser Berlin, отколкото ще намерите ако сами търсите хотели в Берлин. Предлагаме ви не само да направим вашите хотелски резервации, а да поемем цялата грижа за пътуването ви: летищен трансфер, наем на кола в града, наем на конферентна зала, проектиране и изграждане на щанд, ако ще участвате като изложител. Ние сме „Трейд Феър Трипс” ЕООД. Специалисти сме в организацията на индивидуални и групови бизнес пътувания. Доверете ни се. С нас ви остава време за важните неща.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до WASSER BERLIN Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.