Your free enquiry
IFAT

IFAT

Munich ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Опазване на околната среда, Рециклиране, Управление на водата и отпадъците
Organizer
Organizer :
Messe Munich
Event website
Event website :
IFAT
Frequency
Frequency:
2 years

IFAT и Ковид-19

IFAT ще се завърне в Messe Munich в Мюнхен, Германия, през май 2024. Следващото физическо издание ще се проведе между 13-ти и 17-ти май 2024. На мястото на провеждане няма да има мерки за безопасност, като например задължителни защитни маски за лице, поради премахването на вътрешните ограничения за коронавируси в Германия през април 2022. Участниците ще бъдат посъветвани да следват препоръчителни стъпки, като например да практикуват подходяща хигиена на ръцете. Участниците, пътуващи от район с рисков вирусен вариант, ще бъде помолени да се поставят под карантина за 14 дни в съответствие с ограниченията за пътуване на Германия. Понастоящем няма държави в тази категория. При пристигане от участниците няма да се изисква да показват 3G документите си за влизане в страната.

Въведение

IFAT се представя като световен лидер в управлението на вода, канализация, отпадъци и суровини и има истинска причина този международен търговски панаир да се радва на такъв вид репутация. Това продължава повече от половин век със стартирането му през 1966 г. неговият успех и доверието, което той култивира в индустрията, доведоха до разширяването му със сателитни събития в Китай, Индия, Евразия и Африка. Ето защо трябва да обмислите представянето на вашите продукти и решения. Ще получите много международно внимание.

Продуктовото портфолио се разпростира върху управлението на промишлени отпадъци, производството на електроенергия, клапаните за управление на помпите, технологията за контрол на промишления прах, пречистването на въздуха, обработката на почвата, технологията за събиране на дъждовна вода, инженеринга за водоснабдяване и много други.

Логистиката

IFAT следва двугодишен график в Мюнхен, Германия, където изданията попадат в четни години. Изданията излизат пет дни през пролетта, най-често около май. Messe Munchen изпълнява двойното задължение на официалния организатор и домакин.

IFAT допуска само вътрешни лица от индустрията и работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед, докато последният ден завършва два часа по-рано в 16:00 вечерта.

Както при всички изложбени центрове в Германия, Messe München е напълно интегриран в инфраструктурата на града с отлични връзки с магистрали, което прави пътуването до площадката просто и ефективно. Ако разчитате на обществен транспорт, можете да използвате метрото U2 или няколкото крайградски влакови линии.

Какво можете да очаквате като изложител

  • IFAT привлича вниманието на индустрията, тъй като с право се счита за световен лидер в индустрията, така че можете да разчитате на концентрираното присъствие на индустриални медии, за да популяризирате нови продукти или да направите важно съобщение;
  • IFAT е добър за бизнеса, тъй като успява да привлече високопоставени посетители във всеки сектор в по-широката индустрия; също така няма да намерите специализираните целеви групи никъде другаде, освен тук;
  • Никъде другаде не можете да научите за следващото поколение новаторски иновации и да придобиете по-задълбочено разбиране за пазарните тенденции. Вашето присъствие гарантира задълбочени познания за вашата индустрия и ви помага да останете конкурентоспособни;
  • IFAT се радва на разнообразна международна аудитория, което означава, че можете да разширите обхвата си в нови географски региони.

Аудитория и статистика

Както споменахме, IFAT е много посещаван, но как това се превръща в цифри. Що се отнася до изложителите, има над 3300 международни изложители, за които е потвърдено, че са демонстрирали последния път, а аудиторията надхвърля 142 000 търговски посетители като цяло. Това определено е значителна платформа, на която да изложите продуктите си и да изградите професионални отношения с тях.

Една от причините за това да продължи да расте е подкрепата, която IFAT получава от най-добрите браншови асоциации и съюзи в Германия - BDE, DVGW, DWA, VAK, VDMA и VKU. Професионалните посетители идват от голям брой професионални среди - промишленост и производство, общински и частни комунални услуги и организации за управление на отпадъците, инженерни бюра и консултанти, университети, търговия, професионални училища и изследователски институции.

Ако трябва да разделим посещаемостта по държави, виждаме страни като Италия, Китай, Турция, Холандия, Чехия, Австрия, Израел и Испания да водят по брой посетители.

Настаняване

Резервирайте хотели за IFAT своевременно, така че да се възползвате максимално от нашия бюджет и да наемете Trade Fair Trips ltd, за да получите най-добрите оферти на пазара. Ние сме специализирани в настаняване за изложение и работим с вас, за да оформим престоя ви според вашите спецификации. Това означава, че получаваме правилна цена, позиционираме ви в близост до обществения транспорт и сигурни хотели в близост до Messe München.

Консултирайте се с нас относно цената днес и можете да направите вашата онлайн резервация на хотел за IFAT до утре. Това е толкова просто и можете да дойдете в Trade Fair Trips ltd и с други заявки. Можем да планираме съоръжения за срещи за вас по време на събитието или да инсталираме изцяло вашата панаирна площ.

Предишни издания

Издание 2022

IFAT 2022 отбеляза успешното възобновяване на търговското изложение. То се проведе във формат "хибрид" в Messe Munich между 30.05.2022 и 03.06.2022. Участваха 2 984 фирми изложителки от 59 държави, 50 стартиращи предприятия, повече от 300 лектори и над 119 000 търговски посетители от 155 нации. Събитието заемаше общо 260 000 квадратни метра площ за събития.

Full list of
hotels for
IFAT

Book Now
How to get to IFAT

Similar trade shows