IFAT 2024

IFAT 2024

Околна среда и отпадъци Рециклиране
Munich, Germany
13-17 May 2024
Организатор:
Messe Munich
Място на провеждане:
Messe Munich
Честота:
2 years
Уебсайт:
IFAT

Световното събитие за екологични технологии

IFAT - актуализация

IFAT ще се завърне в Messe Munich в Мюнхен, Германия, през май 2024. Следващото физическо издание ще се проведе между 13-ти и 17-ти май 2024. На мястото на провеждане няма да има мерки за безопасност, като например задължителни защитни маски за лице, поради премахването на вътрешните ограничения за коронавируси в Германия през април 2022. Участниците ще бъдат посъветвани да следват препоръчителни стъпки, като например да практикуват подходяща хигиена на ръцете. Участниците, пътуващи от район с рисков вирусен вариант, ще бъде помолени да се поставят под карантина за 14 дни в съответствие с ограниченията за пътуване на Германия. При пристигане от участниците няма да се изисква да показват 3G документите си за влизане в страната.

Въведение

IFAT се утвърди като световен лидер в управлението на водата, канализацията, отпадъците и суровините и има истинска причина този международен търговски панаир да се радва на такава популярност и репутация. Продължава повече от половин век, като началото му е през 1966 г. Неговият успех и доверието, което култивира в индустрията, доведоха до разширяването му със сателитни събития в Китай, Индия, Евразия и Африка. Ето защо трябва да помислите за представяне на вашите продукти и решения. Ще получите голямо международно внимание. 

Продуктовото портфолио се простира до управление на промишлени отпадъци, производство на електроенергия, контролни клапани на помпи, технология за контрол на промишлен прах, пречистване на въздуха, обработка на почвата, технология за събиране на дъждовни води, инженерство за водоснабдяване и много други. 

Логистиката

IFAT следва двугодишен график в Мюнхен, Германия, където изданията попадат на четни години. Изданията продължават пет дни през пролетта, най-често около май. Messe Munich изпълнява двойното задължение на официален организатор и домакин. 

IFAT допуска само вътрешни лица от индустрията и работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 часа, докато последният ден приключва два часа по-рано в 16:00 часа. 

Както при всички изложбени центрове в Германия, Messe Munich е напълно интегриран в инфраструктурата на града с отлични връзки с магистрали, което прави пътуването до района лесно и ефективно. Ако разчитате на градския транспорт, тогава можете да използвате линията на метрото U2 или няколкото линии на крайградски влак. 

Какво можете да очаквате като изложител

  • IFAT привлича вниманието на индустрията, тъй като с право се счита за глобален лидер в индустрията, така че можете да разчитате на концентрираното присъствие на медиите в индустрията, за да рекламирате нови продукти или да направите важно съобщение;
  • IFAT е добър за бизнеса, тъй като успява да привлече високопоставени посетители във всеки сектор в по-широката индустрия; също така, няма да намерите специализираните целеви групи никъде другаде освен тук;
  • Никъде другаде не можете да научите за следващото поколение новаторски иновации и да придобиете по-задълбочено разбиране на пазарните тенденции. Вашето присъствие гарантира дълбоки познания за вашата индустрия и ви помага да останете конкурентоспособни;
  • IFAT се радва на разнообразна международна аудитория, което означава, че можете да разширите обхвата си в нови географски региони. 

Аудитория и статистика

Както споменахме, IFAT е много посещаван, но как това се изразява в числа? По отношение на изложителите има над 3300 международни изложители, за които е потвърдено, че са се представили последния път, а публиката надхвърли 142 000 търговски посетители като цяло. Това определено е убедителна платформа, на която да изложите продуктите си и да изградите професионални отношения. 

Една от причините за този продължаващ растеж е подкрепата, която IFAT получава от водещите индустриални асоциации и съюзи в Германия – BDE, DVGW, DWA, VAK, VDMA и VKU. Професионалните посетители идват на това събитие от разллични професионални среди – индустрия и производство, общински и частни комунални услуги и организации за управление на отпадъци, инженерни офиси и консултанти, университети, търговия, професионални училища и изследователски институции. 

Ако трябва да разделим посещаемостта по държави, виждаме страни като Италия, Китай, Турция, Холандия, Чешката република, Австрия, Израел и Испания да са водещи по отношение на броя на посетителите. 

Настаняване

Резервирайте хотели за IFAT своевременно, така че да се възползвате максимално от най-добрите и бюджетни предложения за хотелско настаняване. Trade Fair Trips ltd ще ви предложи най-добрите оферти на пазара. Ние сме специализирани в настаняването за изложби и работим с вас, за да организираме престоя Ви според вашите изисквания. Това означава, че ще ви предложим разумна цена, и ще ви позиционираме близо до обществения транспорт, предлагайки ви хотели близо до Messe Munich. 

Консултирайте се с нас за цена днес и можете да резервирате онлайн хотел за IFAT до утре. Толкова е просто! Екипът на Trade Fair Trips ltd може да ви предложи и заседателни съоръжения за вас по време на събитието или да инсталира напълно вашия изложбен щанд. 

Предишни предавания

Издание 2022 г 

IFAT 2022 отбеляза успешното повторно стартиране на търговското изложение. Той се проведе в хибриден формат на Messe Munich между 30.05.2022 г. и 03.06.2022 г. Имаше 2984 компании изложители от 59 страни, 50 стартиращи предприятия, повече от 300 лектори и над 119 000 търговски посетители от 155 нации. Събитието беше разположено на общо 260 000 квадратни метра площ.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

С кола
С кола:

30 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

20 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

61 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

35 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

map

Хотели около IFAT

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
IFAT 2024 Munich Hotel Torbrau 9.7 Munich от € 294.00 EUR Запази сега
IFAT 2024 Munich Super 8 by Wyndham Munich City West 14.7 Munich от € 286.00 EUR Запази сега
Bauer Hotel und Restaurant 2.9 Feldkirchen от € 417.00 EUR Запази сега
AMERON Munchen Motorworld 12.1 Munich от € 506.00 EUR Запази сега
IFAT 2024 Munich Classik Hotel Martinshof 1.2 Munich от € 398.00 EUR Запази сега
IFAT 2024 Munich Hotel Bildungsblick 18.2 Kirchseeon от € 296.00 EUR Запази сега
1st Creatif Hotel Elephant 11 Munich от € 207.00 EUR Запази сега
Grand Hotel Palladium 16.2 Munich от € 532.00 EUR Запази сега
King's Hotel First Class 11 Munich от € 233.00 EUR Запази сега
IFAT 2024 Munich Hilton Garden Inn Munich City West 13 Munich от € 486.00 EUR Запази сега

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до IFAT 2024 Изпрати

IFAT акценти

Отзиви

Joao Sousa
Joao Sousa / Irmaos Silvas, S.A. - LIGHT + BUILDING 2018 - ibis budget Frankfurt City Ost
Dear Tom. The Exhibition was very good. Thanks for asking! Regarding the booking of the hotel all the informations and all the changes wer...

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.