H2O - ACCADUEO 2024

H2O - ACCADUEO 2024

Околна среда и отпадъци Рециклиране
Bari, Italy
20-21 Nov 2024
Организатор:
Bologna Fiere
Място на провеждане:
Fiera Del Levante
Честота:
2 years
Уебсайт:
H2O - ACCADUEO

Италианско събитие, посветено на водната индустрия

През октомври италианският град Болоня ще бъде домакин на едно от най-престижните изложения за технологии за разпределение и обработка на вода – H2O - ACCADUEO. На събитието стотици изложители ще представят някои от най-новите иновации и полагащи тенденции технологии в областта. Ето защо, ако искате да обмените опит или да участвате в някои от семинарите и конференциите, свързани с продуктови решения в този сектор, вие трябва да резервирате хотел незабавно.

Ето и някои от главните теми на семинарите:

  • Регулация на водните услуги;
  • Ефективно управление на системи за питейна вода;
  • Стратегии и техники на най-добрите практики в управлението на водите и пречистването на отпадъчни води;

Поради факта, че в този период Болоня ще бъде домакин на две събития едновременно, за да намерите хотел според вашите изисквания ще ви е нужна помощта на Трейд Феър Трипс ЕООД. С нашия професионализъм и високото качество на услугите ни, ние без съмнение можем да организираме вашето бизнес пътуване и хотелско настаняване както трябва. Освен това, в желанието си да предлагаме ниски цени, които да отговарят на бюджета на нашите клиенти, ние запазваме стаите много преди самите събития. Не отлагайте повече и вземете своята лична специална оферта днес!

H2O – ACCADUEO 2024

H2O - ACCADUEO 2024 ще се проведе между 20.11.2024 и 21.11.2024. Събитието ще се състои под формата на изложение лице в лице в изложбения център в Болоня. Bologna Fiere няма да спазва най-новите правителствени разпоредби за здраве и безопасност. Това се дължи на премахването на ограниченията на страната, свързани с пандемията. 

map

Хотели около H2O - ACCADUEO

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Palace Hotel Bari при поискване Заявка
The Nicolaus Hotel Bari при поискване Заявка

H2O - ACCADUEO 2021

H2O - ACCADUEO 2021 се проведе като търговско изложение лице в лице между 6.10.2021 и 8.10.2021. То включваше като част от своя формат строги мерки за превенция на Ковид-19, като например социално дистанциране.  Изданието беше посетено от около 7000 търговски изложители. 

H2O - ACCADUEO 2023

H2O - ACCADUEO 2023 беше организиран като търговско изложение на живо, без да се прилагат мерки за защита от Ковид-19. Това се дължеше на отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията. Събитието се проведе между 11.10.2023 и 13.10.2023, и привлече около 178 изложители. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до H2O - ACCADUEO 2024 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.