Your free enquiry
FILTECH

FILTECH

Köln, Germany
Индустрия
Индустрия:
Environmental Protection, Recycling, Water and Waste Management
Organizer
Organizer:
Filtech Exhibitions Germany GmbH & Co. KG
Event website
Event website:
FILTECH
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини относно FILTECH

Между 14.02.2023 г. и 16.02.2023 г. Messe Cologne ще бъде домакин на FILTECH 2023. Събитието ще се проведе като търговско изложение на живо с въведени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Те ще включват социална дистанция, задължителни лични предпазни средства под формата на предпазни маски за лице и най-новия регламент за влизане. Преди да бъдат допуснати, участниците ще трябва да представят документи, които потвърждават липсата на текуща инфекция с Ковид-19.  Те включват отрицателни резултати от изследвания, доказателства за оздравяване и паспорти за ваксинация. По време на присъствието си те трябва да спазват социална дистанция от 1,5 метра и да носят маски за лице, които покриват устата и носа им. Поради настоящите ограничения за пътуване те ще трябва да представят документа за влизане и при пристигането си в Германия.

Представяне на FILTECH

Международен панаир Filtech е най-важното събитие, свързано с производството, дистрибуцията и технология на филтриране. Производители на филтри и сепаратори за течности и твърди частици, проектанти, строители се събират, за да обменят опит и да покажат нововъведенията и подобренията в областта. Панаирът е платформа, която предлага решения за всеки пазарен сегмент в тази сфера и в него участват изложители от повече от 80 държави. Той е отлична възможност за създаване на контакти и представяне на нови фирми и продукти. Възползвайте се

Ние ще организираме пътуването ви. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с „Трейд Феър Трипс” ЕООД. Основната ни дейност е подготовка на бизнес пътувания – групови и индивидуални. Ще ви предложим комфортни и изгодни опции за настаняване в най-добрите хотели в Кьолн. Ще ви насочим към най-подходящите хотели за Filtech. Ангажираме се да осигурим летищния ви трансфер, както и да ви предоставим опции за удобно придвижване из града – с кола под наем или обществен транспорт. В случай на необходимост ще ви намерим зала за презентации. Разполагаме и със специалисти, които да проектират и построят ваш, уникален щанд за изложението.

Full list of
hotels for
FILTECH

Book Now
How to get to FILTECH
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By car
By car:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By public transport
By public transport:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

Similar trade shows