Your free enquiry
TECMA

TECMA

Madrid ,Spain
Индустрия
Индустрия:
Опазване на околната среда, Рециклиране, Управление на водата и отпадъците
Organizer
Organizer :
Ifema
Event website
Event website :
TECMA
Frequency
Frequency:
1 year

Актуална информация за събитието

TECMA 2024 ще се проведе като търговско изложение на живо на датите 11-ти юни 2024 и 13-ти юни 2024. Събитието ще се състои в IFEMA - Feria de Madrid. Участниците трябва да имат предвид, че на мястото няма мерки срещу Covid-19. Въпреки това страната има ограничения за пътуване, които изискват от участниците от държави извън ЕС и Шенген да предоставят 3G удостоверения за влизане при пристигане.

Представяне на събитието

Бъдещето на градоустройството и опазването на околната среда се решава на TECMA – голям международен панаир с безупречна репутация и опит в предизвикателни нови открития и в демонстрирането на революционни технологични нововъведения. Хиляди хора вече са потвърдили участието си в събитието, провеждащо се в Мадрид, Испания. Наметете хотели на превъзходни цени за изложението TECMA с гъвкавата услуга– най-добрите намалени цени за добри хотели можете да намерите тук.

Забравете дългите часове, прекарани в сравняване на цени на хотелски стаи, ровене в картите за разстоянието от експо центъра и проверяване за свободни стаи. Ние поемаме в свои ръце този досаден за вас процес и ви осигурява персонализирани оферти, изготвени според вашия вкус и бюджет. В крайна сметка ще имате резервирана стая, която ще е в унисон с целите ви за TECMA. Панаирът ви дава свободата да откриете повече за техническото образование и мрежите, както и да потърсите бизнес партньори. По време на събитието можете да очаквате акценти върху развитието на пътища и услуги, паркове и градини, преобразуване и изгаряне на енергия, както и поддръжка и декорация. Погрижете се за цялото си пътуване в рамките на само един ден!

Предишни издания

2022

TECMA 2022 се проведе в IFEMA - Feria de Madrid от 14-ти до 16-ти юни 2022. Поради облекчаването на вътрешните разпоредби мястото на провеждане не разполагаше със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. На събитието присъстваха над 32 000 участници.

Full list of
hotels for
TECMA

Book Now
How to get to TECMA

Similar trade shows