VIVANESS 2025

VIVANESS 2025

Аптека Фармацевтични продукти Красота
Nurnberg, Germany
11-14 Feb 2025
Организатор:
Nurnberg Messe GmbH
Място на провеждане:
Messe Nurnberg
Честота:
1 year
Уебсайт:
VIVANESS

Международно събитие за натурална козметика

Проследявайте всички развития в областта на естествената лична хигиена и козметика с билет за VIVANESS. Международният търговски панаир кани специализирани изложители да представят своите стоки и услуги, а посетителите идват, за да научат най-новите технологични постижения, иновации и най-добри практики в света на красотата и личните грижи.

Очаква се да се свърши много работа, независимо дали това ще бъде генериране на потенциални клиенти за продажби или среща със съществуващи клиенти. VIVANESS продължава вече тридесет години, от 1990 г. насам, и е разраснал професионална общност, в която директно се включвате.

Продуктовото портфолио включва козметика, декоративна козметика, аромати, продукти за грижа за косата, слънцезащитни продукти, тоалетни артикули, аюрведа козметика, продукти за грижа за кожата и спа продукти. Определен акцент в програмирането е конгресът VIVANESS, който винаги кани водещи лектори да се справят с текущите пазарни предизвикателства.

VIVANESS 2025

Vivaness 2025 ще се проведат между 11.02.2025-14.02.2025 в Messe Nurnberg в Нюрнберг. Събитието ще включва изложение на живо на място. Засега на територията на Messe Nurnberg няма да бъдат въведени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на отпадането на свързаните с тях вътрешни ограничения през април 2022. Понастоящем държавата има ограничения за пътуване, свързани с пътуващите от Китай. Поради това от участниците, пристигащи от гореспоменатата държава, ще се изисква да спазват ограничения за пътуване, като например да представят отрицателни резултати от тестове не по-стари от 48 часа.

Настаняване

Що се отнася до бизнес пътуванията, Trade Fair Trips ltd знае рецептата за успех - всичко, от което се нуждаете, е хотел на достъпни цени, обслужван от обществения транспорт и на пешеходно разстояние Messe Nuremberg. Вие ни кажете точно какъв е вашият бюджет и ние ще ви намерим най-добрите специални оферти, които гарантират комфортен престой с минимално пътуване до работното място.

За нас е важно да постигнете максимална полза от вашия опит при възможно най-ниските разходи. Нещо повече, отнема ни един ден, за да завършим вашата онлайн резервация на хотел за VIVANESS. След като стаите ви бъдат резервирани, е време да преминете към други въпроси, свързани с ролята ви на изложител. Помагаме на клиентите по различни начини. За някои ние се справяме с процеса на изграждане на техния изложбен щанд. За други правим предварителна резервация за заседателни зали преди време. Посочете от какво имате нужда и ние ще Ви предоставим!

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

60 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

С кола
С кола:

30 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

10 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

35 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

20 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

map

Хотели около VIVANESS

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Avenue Hotel 5.6 Nurnberg от € 286.00 EUR Запази сега
VIVANESS 2025 Nurnberg Ringhotel Loew's Merkur 4.4 Nurnberg от € 284.00 EUR Запази сега
VIVANESS 2025 Nurnberg ibis Nurnberg City am Plarrer 5.7 Nurnberg от € 308.00 EUR Запази сега
VIVANESS 2025 Nurnberg Ambient Hotel am Europakanal 16 Fürth от € 331.00 EUR Запази сега
VIVANESS 2025 Nurnberg Burghotel Nurnberg 6.4 Nurnberg от € 232.00 EUR Запази сега
VIVANESS 2025 Nurnberg the niu Leo 6.1 Nurnberg от € 346.00 EUR Запази сега
VIVANESS 2025 Nurnberg Best Western Hotel Nurnberg City West 8.5 Nurnberg от € 270.00 EUR Запази сега
VIVANESS 2025 Nurnberg Hotel Westend 9.7 Nurnberg от € 309.00 EUR Запази сега
Hotel Schindlerhof 18.17 Nurnberg от € 312.00 EUR Запази сега
VIVANESS 2025 Nurnberg Ramada Nurnberg Parkhotel 2.7 Nurnberg от € 421.00 EUR Запази сега

VIVANESS се организира всяка година в началото на календарната година. Той споделя сцената заедно с BIOFACH в Нюрнберг, Германия и изданията се провеждат в продължение на четири дни през февруари. И двата панаира се организират от Messe Nurnberg, който също функционира като място за провеждане на производства. Стандартът COSMOS AISBL служи като спонсор на VIVANESS.

Вратите са отворени само за търговски посетители и работното време е планирано от 09:00 сутринта до 18:00 следобед през първите три дни и до 17:00 ч. На четвъртия ден. Що се отнася до пътуването до работното място, всичко, което трябва да знаете, е, че Messe Nurnberg има чудесни връзки с обществения транспорт, тъй като метро системата може да ви отведе от летището и центъра на града до изложбената площадка за нула време.

  • „Толкова съм впечатлена от VIVANESS за пореден път! Вярвам, че точно това място трябва да бъдем. Направихме толкова много разнообразни, висококачествени и заинтересовани контакти от всички области и получихме страхотна обратна връзка от тях. Наистина ни помага да постигнем голям напредък.“- Айно Саймън, Coscoon Cosmetics
  • „Една проста дума за VIVANESS: фантастично! Обичаме шоуто, защото провеждаме добри разговори с хора, които имат познания за индустрията. Ние идваме тук от 15 години и ще продължим да идваме - с още по-голяма кабина! “ - Фаршид Саджади, мениджър на акаунти N&B Natural is Better;
  • „Бяхме много доволни от това как се развиха нещата във VIVANESS тази година, защото се запознахме с нашите клиенти, с които успешно си партнираме от много години. Качеството на посетителите на нашия щанд също беше добро - и ние осъществихме няколко нови контакти с клиенти. Новите ни продукти бяха приети много добре и затова очакваме и добър последващ бизнес от събитието.”- Benigna Lutz, Mitglied der Geschäftsleitung / Vertrieb & Marketing Biogarten.

VIVANESS генерира голям интерес от страна на купувачите, а панаирът също привлича интерес благодарение на общата си сцена с BIOFACH. Последното издание видя над 51 000 търговски посетители - този брой включва и посетителите, посетили BIOFACH. За разлика от тях, броят на изложителите, които се представиха на VIVANESS, бяха срамежливата цифра от 300. Това е значително ниво на видимост, което трябва да се постигне.

Половината от всички посетители са чужденци с висока концентрация на европейски страни. Пазарите с най-голямо представителство включват Италия, Австрия, Франция и Испания. Приблизително 88% от всички посетители заемат високи позиции в тяхната компания, което означава, че имат определена покупателна способност. Това прави генерирането на водещи продажби още по-лесно. Степента на удовлетвореност сред посетителите също е висока - 90% заявяват, че са доволни от насочването на продуктите.

VIVANESS 2021

Общо 13 800 търговски посетители и 1442 изложители посетиха изданията на VIVANESS и BIOFACH през 2021. Поради пандемията от COVID-19, изданията се проведоха като цифрови изложения. Имената на изложенията бяха VIVANESS и BIOFACH eSPECIAL. Изданията включваха общо 775 сесии.

VIVANESS 2022

VIVANESS и BIOFACH 2022 се проведоха между 26-ти и 29-ти юли 2022. Те бяха хибридни събития - търговски изложения на живо, допълнени от виртуалната платформа talque. Поради премахването на вътрешните ограничения на страната, частите на живо бяха проведени в Messe Nuremberg, което не включваше предпазни мерки срещу Ковид-19. Събитията привлякоха 2276 изложители от 84 държави и повече от 24 000 търговски посетители от 137 държави.

VIVANESS 2023

Изложенията VIVANESS и BIOFACH 2023 се проведоха в Messe Nuremberg между 14.02.2023 и 17.02.2023. Мястото на провеждане не включваше мерки за защита от Ковид-19 поради отпадането на вътрешните пандемични ограничения в страната. Двете търговски изложения привлякоха приблизително 36 000 посетители от 135 държави, включително 8 000 конгресни делегати, както и 2 765 изложители от 95 държави.

VIVANESS 2024

Изданията на VIVANESS и BIOFACH през 2024 бяха търговски изложения на живо, организирани в Messe Nuremberg между 13.02.2024 и 16.02.2024. В събитията участваха 2 550 изложители от 94 държави и приблизително 35 000 посетители от 128 страни.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до VIVANESS 2025 Изпрати

VIVANESS акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.