Your free enquiry
in - cosmetics

in - cosmetics

Barcelona, Spain
Индустрия
Индустрия:
Pharmaceuticals, Cosmetics, Perfumes, Beauty and Personal Care
Organizer
Organizer:
Reed Exhibitions
Event website
Event website:
in - cosmetics
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини за in-cosmetics

Производителите на продукти за лична хигиена ще трябва да почакат до 2023, за да се съберат на In-Cosmetics. Новите дати на събитието са от 28.03.2023 до 30.03.2023. Fira Barcelona Gran Via в Барселона, Испания, ще бъде домакин на дългоочакваното събитие. Мястото на събитието няма да прилага мерки за безопасност, свързани с коронавируса, тъй като испанското правителство премахна ограниченията, свързани с пандемията, включително тези, които засягат международните пътувания.

Въведение

in-cosmetics (често наричан in-cosmetics Global, за да се избегне объркване със сателитните събития) служи като опора за световната козметична индустрия. Международният търговски панаир се провежда за първи път през 1990 г. и успешно се изнася извън Европа, доказвайки силата на марката. В момента има сателитни събития в Корея, Централна Азия, Северна Америка и Южна Америка.

За какво става въпрос в in-cosmetics? Става въпрос за свързване на доставчици с купувачи по всяко звено от веригата на доставки. Продуктовото портфолио включва пълнители, съставки за лична хигиена, оцветители, формулировки, емулгатори, дъбилни агенти, аромати, овлажнители, консерванти, разтворители, слънцезащитни продукти, повърхностноактивни вещества и много други. Разбира се, освен чистите бизнес аспекти, козметиката също служи като двигател зад новите иновации и стандарти.

Логистиката

in-cosmetics Global следва годишен модел и изданията обикновено се случват в началото на пролетта през април. Събитието продължава средно три дни и е отворено само за професионалисти. Поради своята глобална марка, in-cosmetics пътува до различни градове в цяла Европа.

Това издание ще се проведе в Барселона, Испания на Fira Barcelona - Gran Vía. Официалният организатор на събитието е Reed Exhibitions и вратите са отворени от 09:00 сутринта до 18:00 следобед, с изключение на последния ден, който приключва един ден по-рано. Fira Barcelona - Gran Vía се радва на превъзходно местоположение в Барселона с достатъчен достъп до магистрали и обществен транспорт. Има метростанция и автобусна спирка, които позволяват бързи връзки до хотела ви.

Какво казват хората?

  • „Тази година бях за първи път в in-cosmetics Global и беше много по-голямо, отколкото си представях. Това беше много елегантно шоу и е издигнато извън останалите събития. Посетих в търсене на съставки и иновации и открих много нови компании, на които не бях виждал преди. За мен това беше наистина интересно изживяване и определено си струва пътуването от САЩ.“ - Мишел Коредор, директор Разработка на продукти, Estee Lauder;
  • „Като независима марка, специализирана в продукти за спортисти, ние сме много заинтересовани да научим за нови съставки и иновации и видяхме, че компании, за които знаем, че ще представляват голям интерес за нас.“ - Жизел Виолин, търговски мениджър, Pink Cheeks;
  • „За първи път бях на изложението и открих, че толкова много от него е интересно от продуктите и съставките на изложението до предлаганите образователни сесии. Беше много добре организиран и ми даде блестящ шанс да се свържа с нови и съществуващи контакти.“ - Марта Майя, старши технолог, Coty

Аудитория и статистика

Като изложител в in-cosmetics, ще бъдете напълно доволни от избирателната активност, тъй като последното издание успя да надмине общо 12 000 търговски посетители от цял ​​свят. Това е повече от достатъчно за над 800 изложители, дошли от цял ​​свят.

Причината, поради която in-cosmetics е световна тенденция, е, че изложителите представят пазарите в Европа, Азия и Америка, създавайки задълбочено възприятие за пазара. Изложителите обикновено са доставчици на лабораторно оборудване и софтуер; производители на суровини, съставки и ароматни компоненти и доставчици на тестове и изследвания. Естеството на козметичните продукти е предимно за насърчаване на покупките - аудиторията се състои главно от купувачи от най-високото ниво на световната козметична индустрия.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd задоволява всички ваши нужди от пътуване, като се започне с настаняване в хотел за търговски панаири и се продължи с планирането на логистиката около вашето посещение. Елате при нас с искания за съоръжения за срещи и ние ще запазим подходящите заседателни зали с всички адекватни изисквания за A / V. Друга услуга, която предлагаме, е пълна инсталация на вашия изложбен щанд. Обратно към престоя ви в хотела.

Ние предлагаме хотелски услуги за in-cosmetics, които са гъвкави и са изцяло зависими от вашия бюджет. Дайте ни ценови диапазон и ще намерим хотели близо до Fira Barcelona - Gran Vía, които намаляват разходите ви. Нашият основен приоритет е да осигурим вашия комфорт, така че всички хотели да имат добри връзки с обществения транспорт. Trade Fair Trips ltd прави бизнес пътуването без усилия за планиране, независимо къде се отправяте по света.

Предишни издания

Издание 2022

Изложението In-cosmetics се проведе от 5-ти до 7-ми април 2022 в Париж, Франция. От участниците се изискваше да носят защитни маски за лице като част от процедурите за безопасност срещу Ковид-19. На изданието присъстваха 8091 посетители и 732 доставчици на продукти за лична хигиена. Чуждестранните нации бяха представени от 57% от посетителите.

Full list of
hotels for
in - cosmetics

Book Now
How to get to in - cosmetics
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Barcelona Airport (Летище Барселона)

50 минути при пътуване от Barcelona-Sants Station (Гара Барселона-Сантс)

By car
By car:

15 минути при пътуване от при пътуване от Barcelona Airport (Летище Барселона)

10 минути при пътуване от Barcelona-Sants Station (Гара Барселона-Сантс)

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от при пътуване от Barcelona Airport (Летище Барселона)

40 минути при пътуване от Barcelona-Sants Station (Гара Барселона-Сантс)

Similar trade shows