Your free enquiry
Pharmapack Europe

Pharmapack Europe

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Фармация, Козметика, Парфюми, Продукти за красота и лична грижа
Organizer
Organizer:
UBM
Event website
Event website:
Pharmapack Europe
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на Pharmapack Europe за 2023 ще се проведе от 1-ви до 2-ри февруари 2023. Търговското изложение ще се състои във формат "лице в лице". Порт дьо Версай в Париж ще бъде домакин на изложението на живо. В Порт дьо Версай ще бъдат представени препоръки за безопасност срещу Ковид-19. Сред тях ще бъде препоръчителната насока участниците да бъдат насърчавани да носят маски за лице по време на струпване на хора. Преди да влязат във Франция, участниците трябва да представят отрицателни резултати от тестове или доказателство за ваксинация поради ограниченията за пътуване.

Представяне на събитието

Pharmapack Europe е водещият международен панаир за опаковане на фармацевтични продукти и доставка на медикаменти. Ежегодното събитие се провежда от 1997 година и се е превърнало в ключова конферентна платформа за основните играчи и специалисти от фармацевтичната индустрия в цял свят. Изложителите специализат в най-различни области, като например първично опаковане, дизайн инженеринг, сурови материали, устройства за доставка на медикаменти, етикетиране, стерилизация и др.

Следващото издание на фармацевтичното търговско изложение ще се в Париж и ще представи изчерпателна програма от събития, включително 40 полу-научни конференции, симпозиум за сериализация и проследяване, уъркшопове, учебни лаборатории, награди на Pharmapack и много други. Търсите хотел за събитието? Трейд Феър Трипс ЕООД специализира в хотелски резервации за търговски изложения и е подбрала най-добрите оферти специално и само за вас – нашите уважаеми клиенти. Свържете се с нас още сега, за да изберете от голямо разнообразие от хотели на конкурентни цени и да резервирате своя хотел за Pharmapack Europe!

Минали издания на Pharmapack Europe

Издание 2021

Изданието на Pharmapack Europe за 2021 беше хибридно събитие, което се проведе в Porte de Versailles Expo. Изданието се състоеше от изложение на живо, както и от дигитално търговско събитие. Събитието се проведе на 13-ти и 14-ти октомври 2021. В мястото на провеждане на събитието бяха приложени мерки за превенция на Ковид-19, като социално дистанциране и 3G правила за влизане. На събитието присъстваха 4120 участници онлайн и 3088 участници на живо, които представляваха общо 62 държави. В търговското изложение се включиха и 377 изложители.

Издание 2022 г.

Pharmapack Europe 2022 беше двуетапно хибридно събитие, което се проведе между 9-ти и 27-ми май 2022. Събитието на живо се състоя в Port de Versailles в Париж между 18-ти и 19-ти май 2022. Между 09.05.2022 г. и 27.05.2022 г. дигиталният елемент се случи на официалния уебсайт на събитието. Предпазните мерки за безопасност срещу Ковид-19 на мястото на събитието бяха облекчени, включително беше премахната 3G политиката за допускане. В събитието участваха над 300 изложители от 75 държави.

Full list of
hotels for
Pharmapack Europe

Book Now
How to get to Pharmapack Europe

Similar trade shows