Your free enquiry
Cosmoprof Worldwide Bologna

Cosmoprof Worldwide Bologna

Bologna ,Italy
индустрия
индустрия:
Фармация, Козметика, Парфюми, Продукти за красота и лична грижа
Organizer
Organizer :
Bologna Fiere
Event website
Event website :
Cosmoprof Worldwide Bologna
Frequency
Frequency:
1 year

COVID19 доведе до отлагане на Cosmoprof Worldwide Bologna до 2022 г. Организаторите разкриха датите за периода 10 март - 14 март и изданието ще се проведе при строги хигиенни мерки.

Въведение

Cosmoprof Worldwide Bologna се утвърди като задължително събитие за професионалния сектор за красота, където най-добрите и най-новите парфюмерийни и козметични продукти дебютират и се борят за глобално господство. Всички основни продуктови категории са представени в тематични зали от парфюмерия и козметика, красота и спа и природни продукти до производство на поръчки и суровини.

Акценти

  • Най-голямото привличане е размерът на аудиторията, тъй като говорим за 250 000 търговски посетители - поразителна база за възможни продажби.
  • Изложението оценява практическите приложения и е домакин на 18 практически семинара.
  • Програмирането се фокусира върху по-екологично въплъщение на индустрията с теми като възобновяеми енергийни източници, отпадъци от продукти, рециклиране и повторна употреба на материали.

Логистиката

Международната изложба излиза на сцената в Болоня, Италия, за пет дни всяка година в началото и споделя сцената на BolognaFiere с Cosmopack, която се занимава с иновациите в опаковъчния сектор в рамките на козметиката. BolognaFiere Cosmoprof S.p.a и вратите са отворени за търговски посетители всеки ден от 09:30 сутринта до 18:30 следобед. Тези времена подлежат на промяна и все още не са финализирани.

Аудитория и статистика

Cosmoprof Worldwide Bologna обещава мрежови възможности с доставчици, производители и дистрибутори в бранша, както и несравним достъп до всички канали за дистрибуция. Публиката се състои от козметици, фризьори, търговци на дребно, агенти на едро, собственици на салони за красота и козметика и магазини за естествени продукти и парфюми. Панаирът е толкова успешен, че има две сателитни събития, в Лас Вегас и Хонг Конг.

Достъпно хотелско настаняване в близост до Болонския панаир

Всяка марка, която си струва да се спомене, ще бъде представена, така че започнете рано от вашите условия за пътуване и оставете лов за хотелска стая на Trade Fair Trips ltd. Ние гарантираме, че получавате най-добрите хотелски цени за Cosmoprof Worldwide Bologna в персонализиран списък. Ние предлагаме конкурентни цени, така че винаги да спестявате от бюджета си за пътуване и да се намирате в близост до ключови спирки на обществения транспорт, за да осигурите безпроблемно пътуване до работното място.

Резервирайте своите хотелски стаи за Cosmoprof Worldwide Bologna достатъчно рано и можете да се възползвате от отстъпки и хотели в близост до BolognaFiere. Освен настаняване на търговски панаири, Trade Fair Trips ltd помага и в логистиката. Елате с вашите запитвания относно съоръженията за срещи и услугите за инсталиране на щанда!

Full list of
hotels for
Cosmoprof Worldwide Bologna

Book Now
How to get to Cosmoprof Worldwide Bologna

Similar trade shows