Your free enquiry
Cosmoprof Worldwide Bologna

Cosmoprof Worldwide Bologna

Bologna ,Italy
Индустрия
Индустрия:
Фармация, Козметика, Парфюми, Продукти за красота и лична грижа
Organizer
Organizer :
Bologna Fiere
Event website
Event website :
Cosmoprof Worldwide Bologna
Frequency
Frequency:
1 year

Cosmoprof Worldwide Bologna и Ковид-19

Изданието на Cosmoprof Worldwide Bologna през 2023 г. ще се проведе от 16-ти до 20-ти март 2023. Домакин на 54-тото издание на търговското изложение ще бъде Fiera Bologna. По време на събитието ще бъдат приложени строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Сред защитните мерки, които ще бъдат въведени, са:

  • Преди влизане на участниците ще бъде измерена телесната им температура. Ако тя превиши определена температура, те ще бъдат помолени да се върнат в хотелските си стаи. Изисква се също така редовна хигиена на ръцете.
  • Мястото на провеждане ще претърпи няколко промени, за да се помогне на участниците да спазват протоколите за безопасност. На мястото на провеждане на събитието това ще включва инсталирането на актуализирани графици за хигиена.
  • При пристигането си в Италия участниците трябва да покажат 3G документи, като например отрицателни резултати от тестове.

Въведение

Cosmoprof Worldwide Bologna се утвърди като събитие, което трябва да посетите, ако сте професионалист в сектора за красота. На събитието се събират представители от най-добрите и най-новите парфюмерия и козметика, кото дебютират и се борят за глобално влияние. Всички основни категории продукти са представени в тематични зали, от парфюмерия и козметика, красота и СПА и природни продукти до договорно производство и суровини.

Акценти

  • Най-голямото предимство е размерът на аудиторията, защото става въпрос за 250 000 търговски посетители – удивителна база за потенциални клиенти. 
  • Търговското изложение предлага практически приложения и е домакин на 18 практически семинара.
  • Програмата се фокусира върху по-екологично въплъщение на индустрията с теми като възобновяеми енергийни източници, отпадъци от продукти, рециклиране и повторна употреба на материали.

Логистиката

Международното изложение излиза на сцената в Болоня, Италия, за пет дни в началото на всяка година и споделя сцената на BolognaFiere с Cosmopack, който се занимава с иновации в сектора на опаковките в областта на козметиката. BolognaFiere Cosmoprof S.p.a и вратите са отворени за търговски посетители всеки ден от 09:30 сутринта до 18:30 часа следобед. Тези часове подлежат на промяна и все още не са финализирани.

Аудитория и статистика

Cosmoprof Worldwide Bologna е обещаваща възможност за работа в мрежа с доставчици, производители и дистрибутори в индустрията, както и несравним достъп до всички канали за дистрибуция. Публиката се състои от козметици, фризьори, търговци на дребно, агенти на едро, собственици на салони за нокти и красота, магазини за натурални продукти и парфюми. Търговският панаир беше толкова успешен, че има две сателитни събития, в Лас Вегас и Хонг Конг.

Достъпно хотелско настаняване в близост до Bologna Fiera

Всеки утвърден бранд в сектора ще се позиционира на това изложение, така че, ако искате да бъдете и вие част от събитието, започнете по- рано с организирането на пътуването си и оставете търсенето на хотелска стая на Trade Fair Trips ltd. Ние гарантираме, че получавате най-добрите хотелски цени за Cosmoprof Worldwide Bologna. Ние предлагаме конкурентни цени, така че винаги можете да спестявате бюджета си за пътуване и да се позиционирате близо до ключови спирки на обществения транспорт, за да осигурите лесно пътуване до работното място. Резервирайте своите хотелски стаи за Cosmoprof Worldwide Bologna достатъчно рано и можете да се възползвате от отстъпки и хотели в близост до BolognaFiere. В допълнение към настаняването на търговски панаири, Trade Fair Trips ltd може да ви помага и с логистиката. Отправете вашите запитвания относно зали за срещи и услуги за монтаж на кабини и ние ще ви предоставим индивидуална оферта!

Минали издания

Издание от 2021

Заради продължаващата пандемия от Ковид-19 организаторите отложиха 53-тото издание за 2022. Като компромисен вариант те организираха изложението OnBeauty, което се проведе лице в лице. Изложението OnBeauty се състоя във Fiera Bologna между 09.09.2021 и 13.09.2021. Събитието съвпадна с изложенията Sana и Cosmopharma. Общо 1150 изложители и около 50 000 посетители посетиха трите събития. Това показа потенциала на индустрията да възстанови икономическите стойности отпреди Ковид-19.

Издание през 2022

53-тото издание на търговския панаир се случи като изпълнение на живо между 28.04.2022 и 02.05.2022. Събитието се проведе във Fiera Bologna в Болоня, Италия. По време на мероприятието бяха приложени мерки за безопасност срещу Ковид-19, включително политика на социална дистанция и периодични сесии за почистване. Изданието привлече 220 057 участници от 140 държави и над 2700 изложители от 70 държави. Тридесет процента от изложителите бяха участници, които посещават изложението за първи път или се завръщат отново.

Full list of
hotels for
Cosmoprof Worldwide Bologna

Book Now
How to get to Cosmoprof Worldwide Bologna

Similar trade shows