Your free enquiry
PharmagoraPlus

PharmagoraPlus

Paris ,France
индустрия
индустрия:
Фармация, Козметика, Парфюми, Продукти за красота и лична грижа
Organizer
Organizer :
CloserStill Media
Event website
Event website :
PharmagoraPlus
Frequency
Frequency:
1 year

Международното изложение обхваща всички постижения и нововъведения във фармацевтичната индустрия в световен мащаб, a организаторите прогнозират участието на над 240 специализирани изложители. Присъединете се към над 11 000-те професионални представители на сектора, пристигащи за двудневното събитие и запазете своята хотелска стая по-рано.

С Трейд Феър Трипс ЕООД вие разполагате с разнообразен избор от специални оферти за всякакви поводи. Пишете ни още сега и ще можем да ви осигурим най-добрите хотелски оферти за PharmagoraPlus само за ден. Трябват ни само вашите конкретни изисквания – ценови диапазон, идеалната категория на хотела и предпочитано местоположение. Останалото оставете на нас. Посветете вниманието си на това, което е най-важно – програмата на събитието с многобройните конференции, както и шанса да получите достъп до най-добри практики и съвети от международни експерти. Темата на тазгодишното събитие се върти около ролята, която играят фармацевтите и как тя може да се промени, за да помага на онези, които най-много се нуждаят от нея.

Трейд Феър Трипс ЕООД ще се погрижи вашето бизнес пътуване да мине гладко и безпроблемно, а освен това ще спестите и пари от хотелската си резервация.

Full list of
hotels for
PharmagoraPlus

Book Now
How to get to PharmagoraPlus

Similar trade shows