Your free enquiry
PharmagoraPlus

PharmagoraPlus

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Pharmaceuticals, Cosmetics, Perfumes, Beauty and Personal Care
Organizer
Organizer:
CloserStill Media
Event website
Event website:
PharmagoraPlus
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини, свързани с PharmagoraPlus

PharmagoraPlus 2023 ще се проведе като търговско изложение на живо от 11-ти до 12-ти март 2023 г. Мястото на провеждане на събитието ще бъде Porte de Versailles в Париж, Франция. Конгресният център ще бъде снабден с най-съвременните мерки за безопасност срещу Ковид-19, за да се гарантира безопасността на участниците. Преди да бъдат допуснати до изложбените площи на търговското изложение, от участниците ще се изисква да покажат 3G документи, като например доказателство за възстановяване. Те трябва също така да спазват определена социална дистанция и винаги да носят предпазни маски на лицето. При пристигането си във Франция участниците ще трябва да покажат документи като отрицателни резултати от тестове поради въведените ограничения за пътуване.

Представяне на PharmagoraPlus

 

Международното изложение обхваща всички постижения и нововъведения във фармацевтичната индустрия в световен мащаб, a организаторите прогнозират участието на над 240 специализирани изложители. Присъединете се към над 11 000-те професионални представители на сектора, пристигащи за двудневното събитие и запазете своята хотелска стая по-рано.

С Трейд Феър Трипс ЕООД вие разполагате с разнообразен избор от специални оферти за всякакви поводи. Пишете ни още сега и ще можем да ви осигурим най-добрите хотелски оферти за PharmagoraPlus само за ден. Трябват ни само вашите конкретни изисквания – ценови диапазон, идеалната категория на хотела и предпочитано местоположение. Останалото оставете на нас. Посветете вниманието си на това, което е най-важно – програмата на събитието с многобройните конференции, както и шанса да получите достъп до най-добри практики и съвети от международни експерти. Темата на тазгодишното събитие се върти около ролята, която играят фармацевтите и как тя може да се промени, за да помага на онези, които най-много се нуждаят от нея.

Трейд Феър Трипс ЕООД ще се погрижи вашето бизнес пътуване да мине гладко и безпроблемно, а освен това ще спестите и пари от хотелската си резервация.

PharmagoraPlus в предишни години

Издание за 2022 г.

Между 12.03.2022 г. и 13.03.2022 г. PharmagoraPlus 2022 се проведе като търговско изложение лице в лице. Събитието се проведе в условията на строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 в Porte de Versailles в Париж. Мерките за безопасност включваха социално дистанциране и задължителни предпазни маски за лице. Участниците също така трябваше да покажат преди влизане документи, като например отрицателни резултати от тестове. На PharmagoraPlus 2022 се представиха над 450 фирми изложителки, 200 експерти и 14 000 търговски посетители.

 

Full list of
hotels for
PharmagoraPlus

Book Now
How to get to PharmagoraPlus
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

Не е препоръчително при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

 

 

By car
By car:

15 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

35 минути при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд) 

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от Charles de Gaulle Airport (Летище Шарл де Гол)

Не е препоръчително при пътуване от Gare du Nord Station (Гара Гар дю Норд)

  

Similar trade shows