PharmagoraPlus
PharmagoraPlus

PharmagoraPlus

New Dates
13 мар 2021 - 14 мар 2021
France , Paris

General Information

Organizer

CloserStill Media

Event website

PharmagoraPlus

Frequency

1 year

PharmagoraPlus Map

Past Editions

27 - 28 Jun PharmagoraPlus 2020

30 - 31 Mar PHARMAGORA 2019

7 - 8 Apr PHARMAGORA 2018

11 - 12 Mar PHARMAGORA 2017

2 - 3 Apr PHARMAGORA 2016

Международното изложение обхваща всички постижения и нововъведения във фармацевтичната индустрия в световен мащаб, a организаторите прогнозират участието на над 240 специализирани изложители. Присъединете се към над 11 000-те професионални представители на сектора, пристигащи за двудневното събитие и запазете своята хотелска стая по-рано.

С Трейд Феър Трипс ЕООД вие разполагате с разнообразен избор от специални оферти за всякакви поводи. Пишете ни още сега и ще можем да ви осигурим най-добрите хотелски оферти за PharmagoraPlus само за ден. Трябват ни само вашите конкретни изисквания – ценови диапазон, идеалната категория на хотела и предпочитано местоположение. Останалото оставете на нас. Посветете вниманието си на това, което е най-важно – програмата на събитието с многобройните конференции, както и шанса да получите достъп до най-добри практики и съвети от международни експерти. Темата на тазгодишното събитие се върти около ролята, която играят фармацевтите и как тя може да се промени, за да помага на онези, които най-много се нуждаят от нея.

Трейд Феър Трипс ЕООД ще се погрижи вашето бизнес пътуване да мине гладко и безпроблемно, а освен това ще спестите и пари от хотелската си резервация.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА