Your free enquiry
BEAUTY DUSSELDORF

BEAUTY DUSSELDORF

Düsseldorf, Germany
Индустрия
Индустрия:
Фармация, Козметика, Парфюми, Продукти за красота и лична грижа
Organizer
Organizer:
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website:
BEAUTY DUSSELDORF
Frequency
Frequency:
1 year

BEAUTY DÜSSELDORF И КОВИД-19

Голямото търговско изложение за красота и уелнес ще се проведе в Дюселдорф, Германия, от 31-ви март до 2-ри април 2023. Поради отпадането на вътрешните разпоредби за безопасност спрямо Ковид-19 в Германия през април 2022, Messe Dusseldorf няма да разполага с цялостен план за здраве и безопасност. Въпреки това изложбените площи ще бъдат добре проветрявани и често дезинфекцирани. Също така организаторите силно ще насърчават всички посетители да спазват препоръки като поддържане на социална дистанция и носене на хирургически маски. Поради въведените в Германия ограничения за пътуване, при пристигането си те ще трябва да представят 3G документи за влизане, като например доказателство за възстановяване.

Въведение

BEAUTY DÜSSELDORF задвижва индустрията за красота и уелнес в Германия. Това е мястото, където новите продуктови линии се предлагат за първи път и купувачите могат да получат представа за общите тенденции, които се оформят през следващите години. Първото издание се проведе през 1995 г. и през следващите две десетилетия международното търговско изложение се превърна в топ платформа за обществени поръчки. Вие сте в най-добрата позиция да продавате на германския пазар и да установявате трайни връзки. Представена е всяка категория продукти за красота и грижа - козметика за грижа за кожата, хироподия, продукти за нокти, защита от слънце, козметични услуги, спа продукти, фитинги и оборудване, уелнес продукти, аксесоари и бижутерия, предварителна обработка в cos made и продукти за гримьори .

Логистиката

BEAUTY DÜSSELDORF поставя началото на годината за индустрията за красота и уелнес с издания в началото на март всяка година. Въпреки това, поради пандемията, общият график е леко отклонен и се очакват промени. Международното търговско изложение се организира от Messe Düsseldorf GmbH, който е и домакин на събитието, а изданията продължават общо три дни. BEAUTY DÜSSELDORF споделя сцената с TOP HAIR - DIE MESSE. Билетите са достъпни само за търговски посетители. Работното време е определено за 09:00 сутринта и 18:00 часа в късния следобед. Пътуването до Messe Düsseldorf е невероятно лесно, тъй като Дюселдорф има невероятна транспортна услуга. Имате няколко опции – автобус №. 722, и трамвайни линии бр. U78 и бр. U79. Но независимо къде се намирате, можете лесно да промените транспорта в транспортните центрове Hauptbahnhof и Heinrich-Heine-Allee.

Какво казват хората?

• „Посещавам BEAUTY повече от 30 години. Оформи изкачването ми изключително. Получихме нови контакти чрез Messe Düsseldorf, успяхме да покажем нашите иновации и да ги представим на мястото на срещата. Messe Düsseldorf е задължителен за KLAPP.”

• „Намерих го за наистина вълнуващо. Тук можете да намерите всичко за красота, иновации, нови неща. Мисля, че сърцата на жените наистина бият по-бързо тук и посещението определено си заслужава.”

• „Винаги обичам да се връщам на панаира, защото тук има фундаментални нови разработки и нови компании. Така че винаги намирам нещо вдъхновяващо за по-нататъшно образование.”

• „Големият брой посетители на BEAUTY и многото зони, от които идват посетителите, правят шоуто привлекателно за нас. Тук е много иновативно и подходящо за нови разработки. Стартирахме компанията горе-долу на панаира и това ни доставя много удоволствие тук – все едно се прибираме у дома.”

Аудитория и статистика

BEAUTY DÜSSELDORF е наистина международно събитие, което успява да привлече голямо разнообразие от марки и клиенти от цял ​​свят. Цифрите за последното издание бяха наистина впечатляващи. Над 1500 изложители присъстваха на търговското изложение и около 28% бяха чуждестранни граждани от общо 26 страни. Аудиторията нарасна до общо 58 000 търговски посетители от 76 страни. Това прави BEAUTY DÜSSELDORF идеалната платформа за проникване на много отвъдморски пазари без бариери. Като цяло степента на удовлетвореност остава 84% за изложителите. Същият процент се отнася и за броя на високопоставените професионалисти като изпълнителни директори, мениджъри и собственици. По-голямата част от търговските посетители идват от Холандия, Белгия, Австрия и Швейцария. Икономическите сектори, които представляват, включват – козметични институти, студиа за нокти, грижи за краката и хироподия, ферми за красота, уелнес институти, спа, фризьорски салони, лечебни професии и колежи за красота. Сегментът на продуктите за грижа за кожата остава като най-популярната причина за излагане.

Настаняване

След като имате своите билети за BEAUTY DÜSSELDORF, е време да резервирате настаняването си в Дюселдорф, Германия. Изданието за 2022 г. ще привлече хиляди посетители, всички търсещи най-добрите хотели в близост до Messe Dusseldorf. Trade Fair Trips ltd ви дава първия избор от най-добрите хотелски цени във вашия ценови диапазон. От достъпни хостели до просторни апартаменти, ние разполагаме с всякакъв вид настаняване и се уверяваме, че ще останете в рамките на бюджета. Вашата хотелска резервация за BEAUTY DÜSSELDORF ще ви постави близо до изложбените площи. Независимо дали ходите пеша или използвате обществения транспорт, ще бъдете там за нула време. Trade Fair Trips ltd предоставя и други услуги.

Предишни издания

2022 Издание

Изданието на BEAUTY DÜSSELDORF за 2022 се проведе като изложение лице в лице между 06.05.2022 и 08.05.2022. То се осъществи в Messe Düsseldorf и събра 32 000 търговски посетители от 60 държави и повече от 1000 изложители. Поради премахването на вътрешните мерки за безопасност на Германия спрямо Ковид-19 през април 2022, мястото на провеждане не приложи строг план за безопасност. Въпреки това участниците бяха активно насърчавани да се придържат към препоръки като спазването на социална дистанция от 1,5 метра.

 

Full list of
hotels for
BEAUTY DUSSELDORF

Book Now
How to get to BEAUTY DUSSELDORF

Similar trade shows