Vitafoods Europe & Finished Products Expo 2024

Vitafoods Europe & Finished Products Expo 2024

Храна и напитки
Genève, Switzerland
14-16 May 2024
Организатор:
Informa Exhibitions
Място на провеждане:
Palexpo
Честота:
1 year

Най-незаменимото събитие за световната нутрацевтична индустрия

Vitafoods Europe & Finished Products Expo е диетично международно изложение, което обхваща всяка област от възможностите, свързани със здравословна храна и напитки. От откриването си през 1997 г. това международно изложение е в челните редици на иновациите и бизнес възможностите в сегмента на здравословния начин на живот.

Програмата се фокусира върху бизнес мрежи, покупки и придобивания, както и презентации за нововъзникващи тенденции. Елате и научете кои са най-новите тенденции, проучете конкуренцията и се позиционирайте на чужди пазари. Vitafoods Europe & Finished Products Expo е организирано около четири основни изложбени зони – съставки и суровини, маркови готови продукти, договорно производство и частни марки, услуги и оборудване. Заедно те въплъщават изцяло цялата верига на обработка.

По отношение на продуктовото разнообразие, изложителите покриват всеки спектър, от хранителни добавки и хранителни технологии до ензими и фито екстракти.

Vitafoods Europe 2024

Vitafoods Europe 2024 ще определи бъдещето на индустрията на хранителните добавки с хибридно събитие. Физическото събитие ще се проведе заедно с онлайн версията от 14.05.2024 до 16.05.2024 в Palexpo в Женева, Швейцария. Мястото няма да има строги предпазни мерки за Ковид-19,  поради премахването на пандемичните ограничения от страна на правителството. Участниците ще бъдат призовани да се придържат към указания като честа хигиена на ръцете. Те трябва да знаят, че няма да се изискват 3G документи за влизане при пристигането си в Швейцария.

Настаняване

Тъй като ще има 25 000 търговски посетители, най-добре е да започнете отрано с намирането на място, което искате. Ако искате да получите някои специални оферти, които ви спестяват пари, обърнете се към Trade Fair Trips ltd. Ние ви помагаме да намерите правилното хотелско настаняване за Vitafoods Europe & Finished Products Expo и да го направите бързо. Отнема ни един ден от първоначалната консултация, за да ви изпратим подбран списък с най-добрите хотелски цени.

Ние работим в тясно сътрудничество с вашите критерии, така че да получите стая, която отговаря на вашия бюджет и минимизира пътуването до работното място. Избираме хотели близо до Palexpo с добри връзки с обществения транспорт. След като обработим вашата резервация, ние можем да ви помогнем с други въпроси, като инсталиране на вашия изложбен щанд или предварително резервиране на заседателни зали на ваше име. Изберете и съпоставете правилните услуги за вас, за да подобрите изживяването си и да имате едно успешно бизнес пътуване. 

Пеша
Пеша:

11 минути при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

 50 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

С кола
С кола:

1 минута при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

13 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

5 минути при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

25 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

map

Хотели около Vitafoods Europe & Finished Products Expo

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Vitafoods Europe & Finished Products Expo 2024 Genève NH Geneva Airport Hotel 3.9 Genève от € 442.00 EUR Запази сега
Vitafoods Europe & Finished Products Expo 2024 Genève Oskar Hotel 11.8 Annemasse от € 159.00 EUR Запази сега
Vitafoods Europe & Finished Products Expo 2024 Genève Holiday Inn Express Geneva Airport 2.64 Genève от € 435.00 EUR Запази сега
Hotel Montbrillant 3.7 Genève от € 327.00 EUR Запази сега
ibis Geneve Petit Lancy 5.9 Genève от € 343.00 EUR Запази сега
Vitafoods Europe & Finished Products Expo 2024 Genève ibis Annemasse 10.8 Annemasse от € 148.00 EUR Запази сега
Vitafoods Europe & Finished Products Expo 2024 Genève Hotel d'Alleves 4.4 Genève от € 508.00 EUR Запази сега
Vitafoods Europe & Finished Products Expo 2024 Genève Auberge de Confignon 8.7 Genève от € 200.00 EUR Запази сега
Vitafoods Europe & Finished Products Expo 2024 Genève Hotel Adriatica 6.01 Genève от € 402.00 EUR Запази сега
citizenM Geneva 4.8 Genève от € 534.00 EUR Запази сега

Vitafoods Europe & Finished Products Expo е базирано в Женева, Швейцария и се организира от Informa PLC - Централен офис. Годишната изложба продължава общо три дни, а изданията обикновено се падат през май. Palexpo функционира като официално място за събитието и достъпът е предоставен само за лица от индустрията.

Официалната програма все още не е потвърдена, но работното време обикновено е от 10:00 до 18:00 ч. и през трите дни. Palexpo се намира в непосредствена близост до летище Женева - всъщност толкова близо, че можете да изминете пътя пеша за няколко минути. Предлагат се и други форми на пътуване до работното място. Има автобуси, трамваи и влакове, които могат да ви отведат до изложбените площи от всяка част на Женева.

 

  • „Vitafoods Europe обединява цялата индустрия и е централна за маркетинговите планове за бизнеса в цялата индустрия. Просто не можете да намерите същата концентрация на качествени перспективи и клиенти на други събития,” – Лонза;
  • „Vitafoods Europe е и единственото търговско изложение, за което знаем, че комбинира съставките и потребителските продукти. Това е мястото за това, което правим. Има всички доставчици на съставки и материали, клиенти и партньори на едно място и е нашето най-добро шоу всяка година – очакваме го с нетърпение, подготвяме се за него и то се отплаща“, – Фрисланд Кампина.
  • „Нашата 7-ма година във Vitafoods Europe беше още по-успешна от всякога. Огромната посещаемост ни държеше заети през всичките три дни, с рекорден брой запитвания и бизнес възможности. Тазгодишното изложение Vitafoods Europe отново показа, че ParkAcre продължава да повишава осведомеността за марката в международен план, което ни прави водещ производител на VMS и новатор в сектора на хранителните добавки,” – ParkAcre.

Vitafoods Europe & Finished Products Expo има значително стабилна траектория на растеж, надграждайки посещаемостта си от предходните години както за изложители, така и за търговски посетители. Очаква се броят на изложителите да надхвърли 1250, а що се отнася до публиката, организаторите прогнозират скок до над 25 000 професионалисти.

Но с кого ще се срещнеш? Целият бизнес свят ще бъде там – купувачи, доставчици, дистрибутори, вносители и износители, търговци на едро, хранителни експерти, изследователи, специалисти по доставките, търговци на дребно и учени. Изложението привлича хора, които искат да инвестират и имат власт за вземане на решения в своите компании. По-нататъшна разбивка в индустрията на всички посетители виждаме обичайните хранителни добавки, функционални храни и напитки, общи храни и напитки, фармацевтични продукти и природни и билкови лекарства.

 

Vitafoods Europe 2021

Хибридното издание на Vitafoods 2021 се проведе между датите 4.10.2021 – 8.10.2021. Представянето се проведе в два формата - изложба на живо и дигитална платформа. Изложението на живо се проведе в Palexpo в Женева, Швейцария между 5.10.2021 г. и 7.10.2021 г. Дигиталният вариант на събитието се проведе между 4.10.2021 г. и 8.10.2021 г. Хибридното издание на Vitafoods за 2021 г. включваше около 580 изложители.

Vitafoods Europe 2022

Vitafoods Europe 2022 също беше хибридно събитие, с търговско изложение лице в лице, допълнено от дигитална платформа. Личната секция се проведе между 10 май 2022 г. и 12 май 2022 г., докато цифровият компонент се проведе между 2 май 2022 г. и 13 май 2022 г. Секцията лице в лице на търговското изложение беше домакин на Palexpo, което не включваше предпазни мерки за Covid-19 поради премахването на свързаните национални ограничения през февруари 2022 г. Vitafoods Europe 2022 включваше 700 компании-изложители от 56 нации, включително 100 нови и завръщащи се предприятия. Освен това имаше 15 251 дигитални и лични посетители от повече от 130 държави.

 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Vitafoods Europe & Finished Products Expo 2024 Изпрати

Vitafoods Europe & Finished Products Expo акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.