Vitafoods Europe & Finished Products Expo 2023

Vitafoods Europe & Finished Products Expo 2023

Food & Drink
Genève, Switzerland
09-11 May 2023
Организатор:
Informa Exhibitions
Място на провеждане:
Palexpo
Честота:
1 year

Най-незаменимото събитие за световната нутрацевтична индустрия

Актуализация за събитието

Vitafoods Europe 2023 ще определи бъдещето на индустрията на хранителните добавки с хибридно събитие. Физическото събитие ще се проведе заедно с онлайн версията от 9 май до 11 май в Palexpo в Женева, Швейцария. Мястото няма да има строги предпазни мерки за Covid-19, като регламента за допускане до 3G, поради премахването на вътрешните ограничения от страна на правителството през февруари 2022 г. Участниците ще бъдат призовани да се придържат към указания като честа хигиена на ръцете. Те трябва да знаят, че няма да се изискват документи за влизане в 3G при пристигането в Швейцария.

Въведение

Vitafoods Europe & Finished Products Expo е диетично международно изложение, което обхваща всяка област от възможностите, свързани със здравословна храна и напитки. От откриването си през 1997 г. това международно изложение е в челните редици на иновациите и бизнес възможностите в сегмента на здравословния начин на живот.

Програмата се фокусира върху бизнес мрежи, покупки и придобивания, както и презентации за нововъзникващи тенденции. Елате и научете кои са най-новите тенденции, проучете конкуренцията и се позиционирайте на чужди пазари. Vitafoods Europe & Finished Products Expo е организирано около четири основни изложбени зони – съставки и суровини, маркови готови продукти, договорно производство и частни марки, услуги и оборудване. Заедно те въплъщават изцяло цялата верига на обработка.

По отношение на продуктовото разнообразие, изложителите покриват всеки спектър, от хранителни добавки и хранителни технологии до ензими и фито екстракти.

Логистиката

Vitafoods Europe & Finished Products Expo е базирано в Женева, Швейцария и се организира от Informa PLC - Централен офис. Годишната изложба продължава общо три дни, а изданията обикновено се падат през май. Palexpo функционира като официално място за събитието и достъпът е предоставен само за лица от индустрията.

Официалната програма все още не е потвърдена, но работното време обикновено е от 10:00 до 18:00 ч. и през трите дни. Palexpo се намира в непосредствена близост до летище Женева - всъщност толкова близо, че можете да изминете пътя пеша за няколко минути. Предлагат се и други форми на пътуване до работното място. Има автобуси, трамваи и влакове, които могат да ви отведат до изложбените площи от всяка част на Женева.

Какво казват хората?

„Vitafoods Europe обединява цялата индустрия и е централна за маркетинговите планове за бизнеса в цялата индустрия. Просто не можете да намерите същата концентрация на качествени перспективи и клиенти на други събития,” – Лонза;

„Vitafoods Europe е и единственото търговско изложение, за което знаем, че комбинира съставките и потребителските продукти. Това е мястото за това, което правим. Има всички доставчици на съставки и материали, клиенти и партньори на едно място и е нашето най-добро шоу всяка година – очакваме го с нетърпение, подготвяме се за него и то се отплаща“, – Фрисланд Кампина.

„Нашата 7-ма година във Vitafoods Europe беше още по-успешна от всякога. Огромната посещаемост ни държеше заети през всичките три дни, с рекорден брой запитвания и бизнес възможности. Тазгодишното изложение Vitafoods Europe отново показа, че ParkAcre продължава да повишава осведомеността за марката в международен план, което ни прави водещ производител на VMS и новатор в сектора на хранителните добавки,” – ParkAcre.

Аудитория и статистика

Vitafoods Europe & Finished Products Expo има значително стабилна траектория на растеж, надграждайки посещаемостта си от предходните години както за изложители, така и за търговски посетители. Очаква се броят на изложителите да надхвърли 1250, а що се отнася до публиката, организаторите прогнозират скок до над 25 000 професионалисти.

Но с кого ще се срещнеш? Целият бизнес свят ще бъде там – купувачи, доставчици, дистрибутори, вносители и износители, търговци на едро, хранителни експерти, изследователи, специалисти по доставките, търговци на дребно и учени. Изложението привлича хора, които искат да инвестират и имат власт за вземане на решения в своите компании. По-нататъшна разбивка в индустрията на всички посетители виждаме обичайните хранителни добавки, функционални храни и напитки, общи храни и напитки, фармацевтични продукти и природни и билкови лекарства.

Настаняване

Тъй като ще има 25 000 търговски посетители, най-добре е да започнете отрано с намирането на място, което искате. Ако искате да получите някои специални оферти, които ви спестяват пари, обърнете се към Trade Fair Trips ltd. Ние ви помагаме да намерите правилното хотелско настаняване за Vitafoods Europe & Finished Products Expo и да го направите бързо. Отнема ни един ден от първоначалната консултация, за да ви изпратим подбран списък с най-добрите хотелски цени.

Ние работим в тясно сътрудничество с вашите критерии, така че да получите стая, която отговаря на вашия бюджет и минимизира пътуването до работното място. Избираме хотели близо до Palexpo с добри връзки с обществения транспорт. След като обработим вашата резервация, ние можем да ви помогнем с други въпроси, като инсталиране на вашия изложбен щанд или предварително резервиране на заседателни зали на ваше име. Изберете и съпоставете правилните услуги за вас, за да подобрите изживяването си и да имате едно успешно бизнес пътуване. 

Минали издания

2021 г

Хибридното издание на Vitafoods 2021 се проведе между датите 4.10.2021 – 8.10.2021. Представянето се проведе в два формата - изложба на живо и дигитална платформа. Изложението на живо се проведе в Palexpo в Женева, Швейцария между 5.10.2021 г. и 7.10.2021 г. Дигиталният вариант на събитието се проведе между 4.10.2021 г. и 8.10.2021 г. Хибридното издание на Vitafoods за 2021 г. включваше около 580 изложители.

2022 г

Vitafoods Europe 2022 също беше хибридно събитие, с търговско изложение лице в лице, допълнено от дигитална платформа. Личната секция се проведе между 10 май 2022 г. и 12 май 2022 г., докато цифровият компонент се проведе между 2 май 2022 г. и 13 май 2022 г. Секцията лице в лице на търговското изложение беше домакин на Palexpo, което не включваше предпазни мерки за Covid-19 поради премахването на свързаните национални ограничения през февруари 2022 г. Vitafoods Europe 2022 включваше 700 компании-изложители от 56 нации, включително 100 нови и завръщащи се предприятия. Освен това имаше 15 251 дигитални и лични посетители от повече от 130 държави.

Ако искате да имате едно успешно бизне пътуване, Trade Fair Trips ltd може да се погрижи за всички важни логистични въпроси, свързани с него – хотелско настаняване, запазване на конферентна зала за срещи и дори монтиране на вашия търговски щанд. Оставете всичко на нашите опитни специалисти! Поискайте оферти от нас и ние ще ви предложим списък с най- добрите хотели, при това със страхотна отстъпка! 

Пеша
Пеша:

11 минути при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

 50 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

С кола
С кола:

1 минута при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

13 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

5 минути при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

25 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

map

Хотели около Vitafoods Europe & Finished Products Expo

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Ramada Encore by Wyndham Geneva 8.8 Genève от € 338.00 EUR Запази сега
Hotel des Horlogers 8.5 Genève от € 193.00 EUR Запази сега
Fraser Suites Geneva 7.64 Genève от € 451.00 EUR Запази сега
Hotel Metropole Geneve 7.7 Genève от € 542.00 EUR Запази сега
Vitafoods Europe & Finished Products Expo 2023 Genève Hotel Adriatica 16.97 Genève от € 311.00 EUR Запази сега
Hotel le Soleil 24.7 Mijoux при поискване Заявка
Hotel Le Rive 20.4 Nyon при поискване Заявка
Vitafoods Europe & Finished Products Expo 2023 Genève Campanile Annecy Centre - Gare 43.4 Annecy при поискване Заявка
Kyriad Geneve St-Genis-Pouilly 11.9 Saint-Genis-Pouilly при поискване Заявка
Hotel Le Divona 18.3 Divonne-les-Bains при поискване Заявка

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Vitafoods Europe & Finished Products Expo 2023 Изпрати

Vitafoods Europe & Finished Products Expo акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.