Your free enquiry
Vitafoods Europe & Finished Products Expo

Vitafoods Europe & Finished Products Expo

Genève ,Switzerland
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
Informa Exhibitions
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Vitafoods Europe 2023

Vitafoods Europe 2023 ще определи бъдещето на хранително-вкусовата промишленост с хибридно събитие. Изложението ще се проведе от 9-ти до 11-ти май в Palexpo в Женева, Швейцария. На мястото няма да има строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради отмяната на вътрешните ограничения от страна на правителството през февруари 2022. Участниците ще бъдат призовани да се придържат към указания като честа дезинфекция на ръцете. Те трябва да знаят, че при пристигане в Швейцария няма да се изискват 3G входни документи. 

Въведение

Vitafoods Europe & Finished Products Expo е диетично международно изложение, което обхваща цялото поле на опциите за здравословни храни и напитки. От откриването си през 1997 г., това международно изложение е в челните редици на иновациите и бизнес възможностите в сегмента на здравословния начин на живот.

Програмата се фокусира върху бизнес мрежи, покупки и придобивания, както и презентации за нововъзникващите тенденции. Елате и научете кои са най-новите тенденции, проучете конкуренцията и се позиционирайте на чужди пазари. Vitafoods Europe & Finished Products Expo е организиран около четири основни изложбени зони - съставки и суровини, маркови готови продукти, договорно производство и частна марка, услуги и оборудване. Заедно те въплъщават напълно цялата верига за обработка.

По отношение на разнообразието от продукти, изложителите покриват всеки ъгъл от хранителни добавки и хранителни технологии до ензими и фито-екстракти.

Логистиката

Vitafoods Europe & Finished Products Expo е със седалище в Женева, Швейцария и се организира от Informa PLC - Централен офис. Годишната изложба продължава общо три дни и изданията обикновено падат през май. Palexpo функционира като официално място за провеждане на събитието и достъпът се предоставя само на вътрешни лица от бранша.

Официалната програма все още не е потвърдена, но работното време обикновено е от 10:00 сутринта до 18:00 следобед и през трите дни. Palexpo се намира в непосредствена близост до летище Женева - всъщност толкова близо, че ще можете да извървите пътуването пеша за няколко минути. Предлагат се и други форми на пътуване до работното място. Има автобуси, трамваи и влакове, които могат да ви отведат до изложбените площадки от всяка част на Женева.

Какво казват хората?

  • „Vitafoods Europe обединява цялата индустрия и е от първостепенно значение за маркетинговите планове за бизнеса в цялата индустрия. Просто не можете да намерите една и съща концентрация на перспективи за качество и клиенти на други събития.“ - Lonza;
  • „Vitafoods Europe е и единствената известна търговска изложба, която съчетава съставките и потребителските продукти. Тук е мястото да бъдем за това, което правим. Той разполага с всички доставчици на съставки и материали, клиенти и партньори на едно място и е нашето най-добро шоу всяка година - очакваме го с нетърпение, подготвяме се за него и това се отплаща.“ - Friesland Campina.
  • „Нашата 7-ма година във Vitafoods Europe беше дори по-успешна от всякога. Огромната посещаемост ни занимаваше и през трите дни с рекорден брой запитвания и възможности за бизнес. Тази година Vitafoods Europe отново показа, че ParkAcre продължава да повишава осведомеността за марката в международен план, превръщайки ни във водещ производител на VMS и иноватор в сектора на хранителните вещества.“, - ParkAcre.

Аудитория и статистика

Vitafoods Europe & Finished Products Expo е значително по-здравословно изграждане на траектория на растеж в допълнение към посещаемостта от предишните години както за изложители, така и за търговски посетители. Очаква се броят на изложителите да надхвърли 1250, а що се отнася до публиката, организаторите прогнозират скок над 25 000 професионалисти.

Но с кого ще се срещнете? Целият бизнес свят ще бъде там - купувачи, доставчици, дистрибутори, вносители и износители, търговци на едро, хранителни експерти, изследователи, специалисти по обществени поръчки, търговци на дребно и учени. Изложбата привлича хора, които искат да инвестират и имат правомощия за вземане на решения в съответните си компании. По-нататъшно разбиване на индустриалния произход на всички посетители виждаме обичайните хранителни добавки, функционални храни и напитки, общи храни и напитки, фармацевтични продукти и природни и билкови лекарства.

Настаняване

Тъй като ще има 25 000 търговски посетители, най-добре е да започнете рано от намирането на място, което да кажете. Ако искате да получите някои специални оферти, които ви спестяват пари, обърнете се към Trade Fair Trips ltd. Ние ви помагаме да получите правилното настаняване в хотел за Vitafoods Europe & Finished Products Expo и то бързо. Отнема ни един ден от първоначалната консултация, за да ви изпратим списък с най-добрите хотелски цени по време на изложението.

Ние работим в тясно съответствие с вашите критерии, така че вие ​​получавате стая, която отговаря на вашия бюджет и минимизира пътуването до мястото на събитието. Избираме хотели в близост до Palexpo с добри връзки с обществения транспорт. След като обработим вашата резервация, ние можем да ви помогнем по други въпроси, като например инсталиране на изложбената ви кабина или резервиране на заседателни зали на ваше име предварително. Изберете и съчетайте подходящите за вас услуги, за да подобрите вашето изживяване.

Предишни издания

2021

Хибридното издание на Vitafoods през 2021 се проведе между датите 4.10.2021 - 8.10.2021. Изданието се проведе в два формата - изложение на живо и цифрова платформа. Изложението на живо се състоя в Palexpo в Женева, Швейцария, между 5.10.2021 и 7.10.2021. Цифровият аспект на събитието се проведе между 4.10.2021 и 8.10.2021. В хибридното издание на Vitafoods през 2021 участваха около 580 изложители.

2022

Vitafoods Europe 2022 беше също така хибридно събитие, с търговско изложение лице в лице, допълнено от цифрова платформа. Личната част се проведе между 10-ти май 2022 и 12-ти май 2022, а цифровият компонент - между 2-ри май 2022 и 13-ти май 2022. Личната част на търговското изложение се проведе в Palexpo, което не включваше предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването на свързаните с тях национални ограничения през февруари 2022. Vitafoods Europe 2022 включваше 700 компании изложители от 56 държави, включително 100 нови и завръщащи се предприятия. На него присъстваха и 15 251 дигитални и лични посетители от повече от 130 държави.

Full list of
hotels for
Vitafoods Europe & Finished Products Expo

Book Now
How to get to Vitafoods Europe & Finished Products Expo

Similar trade shows