VISION 2024

VISION 2024

Оптоелектроника Електричество и електроника
Stuttgart, Germany
08-10 Oct 2024
Организатор:
Messe Stuttgart
Място на провеждане:
Messe Stuttgart
Честота:
2 years
Уебсайт:
VISION

Водещо събитие за индустрията за машинно зрение

VISION 2024

Търговското изложение ще се проведе на живо в Messe Stuttgart от 8-ми до 10-ти октомври 2024. Поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията, най-новите превантивни мерки срещу COVID-19 няма да бъдат приложени. Организаторите заявиха, че ще продължат да следят пандемичната ситуация и ще адаптират политиките за безопасност при необходимост.

Въведение

VISION винаги е на върха на технологичните открития и новите пазарни приложения за технологиите за машинно виждане. Това нараства бързо през последните години и затова този международен търговски панаир се радва на голяма посещаемост и популярност. Посетителите на търговията идват, за да научат всичко за невижданите досега технологии, решения и иновации. VISION се състоя за първи път през 1987, точно когато обработката на изображенията, оптиката и технологията на камерата започнаха. Продуктовото портфолио е едно от най -богатите в света. Купувачите могат да разглеждат пълния спектър от интелигентни камери, високоскоростни камери, кутии за събиране на изображения, лазери, специфичен за приложението софтуер, кабели, камери, матрични камери, оптика, процесори, софтуерни библиотеки, грайфери за рамки и редактиране на изображения. VISION е първата голяма възможност за стартиращи компании да впечатлят сериозни купувачи и инвеститори. Също така наградата VISION е една от най -престижните награди в тази област.

Логистиката

VISION е със седалище в Щутгарт, Германия и пристига в Messe Stuttgart на всеки две години. Изданията са насрочени за три дни в началото на октомври и падат на четни години. Международният търговски панаир споделя изложбените площи с Motek и Bondexpo. Landesmesse Stuttgart GmbH е официалният организатор на търговския панаир и държи вратите отворени само за професионални посетители. Работното време е определено за 09:00 сутринта и 18:00 вечерта, но проверете отново за промени, след като официалната програма бъде разкрита. До Messe Stuttgart се достига най -добре с кола и има 6700 места за паркиране. Ако не шофирате собствено превозно средство, на разположение са също автобусни линии и крайградска релса (S-Bahn), които да ви отведат до изложбените площадки. Изложбеният център има и бърза връзка с летище Щутгарт.

Какво казват хората?

• „В сравнение с търговските панаири, включващи зона за машинно виждане, дискусиите са по -дълбоки и по -подробни. Клиентите имат специфични изисквания, подкрепени от съответните номера на единици. Що се отнася до нас, VISION е и ще остане водещото търговско изложение за машинно виждане. Вече очакваме с нетърпение следващата година, когато отново ще представим акцентите в иновациите “, - Christian Vollrath, ръководител на Computer Vision, Wenglor;

• „Искаме да направим нов принос в индустрия, която работи от много години с конвенционална рамкова технология за визия. Голямото признание, което получихме, като спечелихме наградата VISION 2021, е едновременно огромна чест и признание за упорития труд, който инвестирахме в новата ни технология “, - основателят и изпълнителен директор на Лука Verre Prophesee;

Аудитория и статистика

В периодите преди пандемията VISION редовно привличаше около 11 000 търговски посетители, а изданието, което ще се проведе по време на пандемията, успяваше около половината с 5400 посетители. Средно имаше 472 изложители, пристигащи от 32 държави. VISION се радва на щедрата подкрепа на VDMA Industrielle Bildverarbeitung. Професионалната публика представлява 66 пазара и пристига от Италия, Швейцария, Франция, Австрия, Холандия, Белгия, Испания, САЩ, Корея, Япония, Тайван Полша, Обединеното кралство и Швеция. Приблизително 46% са чуждестранни граждани - солидно увеличение на шанса за проникване на международните пазари. Около 80% от всички посетители имат някаква покупателна способност или са силно ангажирани с решенията за покупка, така че това означава добре за изложителите, които търсят нови клиенти. Петте индустрии с най -голям брой посетители са обработката на изображения, електротехниката и електрониката, автомобилната индустрия, медицинските технологии и фармацията, машиностроенето и машиностроенето.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd прави лесно да направите хотелска резервация за VISION и да се насладите на ниски цени във всяка част на Щутгарт, Германия. Като компания, ние работим с клиенти във всяка ценова категория, тъй като нашата услуга е изцяло създадена по поръчка, за да сведе до минимум разходите и да увеличи удобството. С нас спестявате пари и време. Не сте сигурни къде да отседнете? Екипът ни ви насочва към най -добрите хотели, най -близки до Messe Stuttgart, до които можете да стигнете за минути пеша или с обществен транспорт. Можете да резервирате стаите си в рамките на същия ден и само след една консултация. Trade Fair Trips ltd също помага с логистиката на територията на изложението. Имате ли нужда от някой, който да изгради вашата панаирна щанд? Нека един от нашите екипи да се справи с работата. Освен това можем също така да направим резервации в помещенията за срещи предварително на ваше име. Комбинирайте необходимите услуги в специален пакет!

VISION - Минали издания

Издание от 2021

Изданието на VISION за 2021 се проведе на Messe Stuttgart между 05.10.2021 и 07.10.2021. Събитието се проведе като изложение на живо със строги мерки за превенция на Ковид-19. Изданието посрещна над 5400 търговски посетители от страни като Нидерландия и Италия.

Издание през 2022

VISION 2022 беше събитие на живо, проведено в Messe Stuttgart от 4-ти до 6-ти октомври 2022. Поради премахването на съответните вътрешни ограничения мястото на провеждане на събитието не включваше предпазни мерки за превенция на Ковид-19. Събитието привлече 6 505 участници от 60 държави (55% от които имаха значителна покупателна способност) и 378 изложители (60% от които бяха от чужбина).

Пеша
Пеша:

7 минути при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

Не е препоръчително при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

С кола
С кола:

1 минутa при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

20 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

40 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

map

Хотели около VISION

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
VISION 2024 Stuttgart Pullman Stuttgart Fontana 8.3 Stuttgart от € 309.50 EUR Запази сега
VISION 2024 Stuttgart Hotel am Hirschgarten 4 Filderstadt от € 216.00 EUR Запази сега
VISION 2024 Stuttgart Hayta Hotel Stuttgart Airport Messe 3.9 Filderstadt от € 335.00 EUR Запази сега
VISION 2024 Stuttgart Park Inn by Radisson Stuttgart 11 Stuttgart от € 286.00 EUR Запази сега
VISION 2024 Stuttgart ibis Styles Stuttgart Vaihingen 8.8 Stuttgart от € 372.00 EUR Запази сега
VISION 2024 Stuttgart Adagio Access Stuttgart Airport Messe 3.22 Leinfelden-Echterdingen от € 297.00 EUR Запази сега
VISION 2024 Stuttgart Martins Klause Airport Messe Hotel 3.36 Leinfelden-Echterdingen от € 272.00 EUR Запази сега
VISION 2024 Stuttgart Vienna House Easy by Wyndham Stuttgart 9.8 Stuttgart от € 357.00 EUR Запази сега
VISION 2024 Stuttgart Aloft Stuttgart 13.4 Stuttgart от € 387.00 EUR Запази сега
VISION 2024 Stuttgart Relax-Wellnesshotel Stuttgart 12.8 Stuttgart от € 147.00 EUR Запази сега

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до VISION 2024 Изпрати

VISION акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.