Your free enquiry
TV TecStyle Visions

TV TecStyle Visions

Stuttgart, Germany
Индустрия
Индустрия:
Мода, Облекло, Текстил, Кожи, Обувки
Organizer
Organizer:
LandesMesse Stuttgart GmbH
Event website
Event website:
TV TecStyle Visions
Frequency
Frequency:
2 years

Ковид-19 Актуализация за TV TecStyle Visions

Поради настоящата пандемична ситуация, включително въведените наскоро ограничения за пътуване, събитието TV TecStyle Visions 2022 е отменено. Организаторите заявиха, че са се ориентирали към това трудно решение след продължителни заседания с изложителите. Последното издание на панаира ще се проведе като търговско изложение на живо между 30.03.2023  и 01.04.2023. Messe Stuttgart, мястото на провеждане на събитието, ще разполага с най-новите предпазни мерки за безопасност срещу Covid-19. Те ще включват, например, необходимостта участниците да практикуват социално дистанциране и да покажат преди влизане 3G документи. 

Представяне на TV TecStyle Visions

TV TecStyle Visions е международно изложение за графична обработка и печат на текстил. Събитието привлича производители на текстилни принтери, на текстил, цифрови принтери; рекламодатели, фирми за транспорт и мърчандайзинг, рекламни агенции и специалисти; търговци на спортни стоки на едро и дребно. Обсъждат се проблеми, нови технологии и решения, свързани с печатарство и реклама и ефективни рекламни техники. Изложението е подходящо за представяне на нови продукти и фирми, за създаване на контакти и сключване на сделки.

Провежда се в Щутгарт, Германия. Изложението се организира на всеки 2 години. Резервирайте хотел за TV TecStyle Visions с помощта на вашия личен асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване. Той ще ви предложи настаняване в подходящите за събитието хотели в Щутгарт и ще направи онлайн хотелски резервации за избраното от вас място. Ще се погрижи и за всичко друго, което ви е необходимо: летищен трансфер, кола под наем и/или информация за градския транспорт, конферентна зала. Доверете ни се – всички членове на нашия екип са професионални организатори на бизнес пътувания, групови и индивидуални.

Full list of
hotels for
TV TecStyle Visions

Book Now
How to get to TV TecStyle Visions

Similar trade shows