TUTTOFOOD 2025

TUTTOFOOD 2025

Храна и напитки
Milan, Italy
05-08 May 2025
Организатор:
FIERA MILANO
Място на провеждане:
FIERA MILANO RHO PERO
Честота:
2 years
Уебсайт:
TUTTOFOOD

Иновативната платформа на сектора за търговия със селскостопански продукти

Италия винаги е била известна като основен център в гурме средите и важен играч в европейската индустрия за храни и напитки. TUTTOFOOD отваря граници за местните производители, за да получат нови контакти в чужбина и да сключват доходоносни сделки. Международният търговски панаир е проектиран да бъде функционална B2B платформа за трансгранични покупки. В този смисъл можете да генерирате много потенциални клиенти за продажби, да научите за пазарните тенденции и да създадете видимост на марката за значително кратък период от време. Продуктовото портфолио е наистина обширно и включва тестени изделия, хляб, сирене, масла, органични храни, кафе, сладкарски изделия, диетична храна, мазнини, риба, млечни продукти, замразени храни, месо, сосове, плодове и зеленчуци. Но вие също така можете да се насладите на забавната страна на кулинарната индустрия чрез поредица от спиращи дъха шоу готварства, ръководени от най-големите готвачи в света.

Tuttofood 2025

Датите за изданието на Tuttofood за 2025 са потвърдени от 05.05.2025 до 08.05.2025. От участниците няма да се изисква да се придържат към най-новите мерки за защита от коронавирус, въведени във Fiera Milano в Милано, Италия. Това се дължи на отпадането на пандемичните ограничения.

Настаняване

Тъй като TUTTOFOOD поддържа толкова висока избирателна активност, наложително е да започнете подготовката си за пътуване до Милано, Италия рано. Trade Fair Trips ltd отговаря на всички ваши нужди като изложител и е повече от способен да планира вашето работно пътуване само за няколко дни. Ние сме специализирани в резервации за съоръжения за срещи и също така можем да извършваме инсталации на търговски щандове. Елате при нас, за да откриете най-добрите хотелски цени по време на TUTTOFOOD, специално подбрани с оглед на вас. Trade Fair Trips ltd поддържа тесни работни отношения с имоти в цяла Милано и разбираме, че искате бързо пътуване до работното място. Затова търсим хотели близо до Fiera Milano!

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

Не е препоръчително при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

С кола
С кола:

38 минути при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

39 минути при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Не е препоръчително при пътуване от Malpensa Airport (Летище Малпенса)

45 минути при пътуване от Milan Central Station (Централна Гара Милано)

map

Хотели около TUTTOFOOD

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
TUTTOFOOD 2025 Milan Hotel Pierre Milano 12.6 Milan от € 665.00 EUR Запази сега
TUTTOFOOD 2025 Milan 43 Station Hotel 11.8 Milan от € 307.00 EUR Запази сега
TUTTOFOOD 2025 Milan Nhow Milan 12.7 Milan от € 436.00 EUR Запази сега
TUTTOFOOD 2025 Milan Hyatt Centric Milan Centrale 12.8 Milan от € 779.00 EUR Запази сега
TUTTOFOOD 2025 Milan Santa Barbara Hotel 15 Milan от € 307.00 EUR Запази сега
TUTTOFOOD 2025 Milan NH Bergamo 55.51 Bergamo от € 276.00 EUR Запази сега
Hotel Berlino 10.29 Milan от € 149.00 EUR Запази сега
Hotel For You 25.5 Milan от € 297.00 EUR Запази сега
TUTTOFOOD 2025 Milan NH Collection Milano President 13.5 Milan от € 937.00 EUR Запази сега
Hotel Corallo 9.4 Milan от € 444.00 EUR Запази сега

За разлика от много търговски изложения за храни и напитки, TUTTOFOOD се провежда веднъж на всеки две години, което оставя на пазара шанс да диша и след това се предлага с най-добрите продукти и иновации. Панаирът е със седалище в Милано, Италия и продължава от 2007 г. Fiera Milano S.p.A. е официален организатор и съучастник на TUTTOFOOD с Fruit & Veg Innovation във Fiera Milano. Изданията обикновено се провеждат в края на май за общо четири дни, а работното време е от 9:30 сутринта до 18:00 следобед през първите три дни и до 16:00 часа през последния ден. Ако не сте в хотел до изложбената площадка, трябва да знаете, че има много начини да пътувате до Fiera Milano. Underground ATM Red Line M1 обслужва директно центъра, а има и гара Rho Fiera, обслужвана от три влакови линии; S5, S6 и S11.

  • „TUTTOFOOD беше пълен панаир, предлагащ огромно разнообразие от контакти, започвайки от малки до големи играчи, събирайки най-доброто от храната и напитките на едно място. Много положителен опит, ”- Давиде Сика, Перо;
  • „Бих искал да изразя своята благодарност и признателност за чудесната възможност да посетя събитието TUTTOFOOD. Това наистина беше фантастично шоу и срещнах много страхотни изложители, ”- Pikzern, Малайзия;
  • „Всичко беше перфектно. Автобусното обслужване до панаира беше бързо и винаги навреме. Салон за купувачи на стратегическа позиция и полезна информация. Страхотен хотел и невероятно вечерно гала събитие. Търсих нови доставчици за нашия бизнес и имах няколко срещи, които в момента разработваме за нашия пазар. По-скоро бих се радвал да участвам в бъдещи събития, ”- Europa Importadora, Бразилия;
  • „Una Experencia maravillosa“, - Mesa Italiana, Колумбия;
  • „Всичко беше добре организирано и удобно за нас. Благодаря ти! На панаира отново беше много интересно и имахме доста контакти и видяхме много нови продукти, ”- Списание zum Globus AG, Швейцария.

AIDEPI, ASSICA, UNIONALIMENTARI, UNAS и ITA са основните поддръжници и спонсори на TUTTOFOOD, което доведе до доста впечатляваща избирателна активност през годините. Последното издание регистрира над 82 000 търговски посетители, които дойдоха от 143 държави. Представена е цяла Европа, но имаше и брой посетители от нови пазари като Централна Америка, Близкия изток и Северна Африка. Разпределението между национални и чуждестранни посетители беше 79% до 21%. Десетте най-големи чуждестранни пазари бяха САЩ, Испания, Франция, Германия, Обединеното кралство, Китай, Канада, Бенелюкс, Япония и Руската федерация. Изложителите общо наброяват малко над 3000 марки, което води до добри продажби и видимост като цяло по време на процедурите.

TUTTOFOOD 2021

Между 22-ри и 26-ти октомври 2021 се проведоха Host Milano 2021 и Tuttofood 2021. Търговските изложения се състояха като присъствени експозиции във Fiera Milano. По време на изложенията бяха приложени мерки за превенция на Ковид-19, включително 3G правило за допускане. Участниците имаха право да влизат на мястото на провеждане на събитието след представяне на 3G документи за влизане. Участниците можеха да представят отрицателни резултати от тестове или сертификати за възстановяване. Двете издания привлякоха над 150 000 търговски посетители и 2700 изложители.

TUTTOFOOD 2023

TUTTOFOOD 2023 се проведе на Fiera Milnao като търговско изложение на живо между 08.05.2023 и 11.05.2023. Мястото на провеждане не включваше мерки за защита от Ковид-19 поради отпадането на ограниченията в страната, свързани с пандемията. Събитието беше посетено от 83 000 посетители от 132 държави, като 20% от тях пътуваха от чужбина.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до TUTTOFOOD 2025 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.