TOP HAIR INTERNATIONAL
TOP HAIR INTERNATIONAL

TOP HAIR INTERNATIONAL

New Dates
5 мар 2022 - 6 мар 2022
Germany , Düsseldorf

General Information

Organizer

Messe Dusseldorf GmbH

Frequency

1 year

TOP HAIR INTERNATIONAL Map

Past Editions

30 - 31 Mar TOP HAIR INTERNATIONAL 2019

Международно изложение за фризьорство Top Hair International събира коафьори, фризьори и производители на професионална козметика за грижа за косата, оборудване за фризьорски салони, аксесоари за коса от цял свят. Събитието е едно от най-важните в индустрията. Дава възможности за създаване на партньорства, сключване на изгодни сделки и информиране за новостите при продукцията и за тенденциите в стайлинга за коса. Множеството семинари и шоу програми също привличат огромен брой посетители – професионалисти и любители.

Посетете Top Hair International, за да създадете нови възможности за своя бизнес в сферата на фризьорството и красотата.

Започнете подготовката си за посещение на изложението, а организацията на пътуването оставете на нас. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с помощта на вашия личен асистент от „Трейд Феър Трипс” ЕООД. Той ще ви предложи не просто хотели в Дюселдорф, а най-удобните хотели за Top Hair International. Ще уреди летищния трансфер, както и безпроблемното ви придвижване из града. Ако имате предварително уговорени срещи и презентации, ще ви осигури конферентна зала. Свържете се с нас, за да обсъдим как можем да ви бъдем полезни. Услугите ни са безплатни за вас.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА