Your free enquiry
TOP HAIR INTERNATIONAL

TOP HAIR INTERNATIONAL

Düsseldorf ,Germany
индустрия
индустрия:
Фармация, Козметика, Парфюми, Продукти за красота и лична грижа
Organizer
Organizer :
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website :
TOP HAIR INTERNATIONAL
Frequency
Frequency:
1 year

Международно изложение за фризьорство Top Hair International събира коафьори, фризьори и производители на професионална козметика за грижа за косата, оборудване за фризьорски салони, аксесоари за коса от цял свят. Събитието е едно от най-важните в индустрията. Дава възможности за създаване на партньорства, сключване на изгодни сделки и информиране за новостите при продукцията и за тенденциите в стайлинга за коса. Множеството семинари и шоу програми също привличат огромен брой посетители – професионалисти и любители.

Посетете Top Hair International, за да създадете нови възможности за своя бизнес в сферата на фризьорството и красотата.

Започнете подготовката си за посещение на изложението, а организацията на пътуването оставете на нас. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с помощта на вашия личен асистент от „Трейд Феър Трипс” ЕООД. Той ще ви предложи не просто хотели в Дюселдорф, а най-удобните хотели за Top Hair International. Ще уреди летищния трансфер, както и безпроблемното ви придвижване из града. Ако имате предварително уговорени срещи и презентации, ще ви осигури конферентна зала. Свържете се с нас, за да обсъдим как можем да ви бъдем полезни. Услугите ни са безплатни за вас.

Full list of
hotels for
TOP HAIR INTERNATIONAL

Book Now
How to get to TOP HAIR INTERNATIONAL

Similar trade shows