Your free enquiry
TOP HAIR INTERNATIONAL

TOP HAIR INTERNATIONAL

Düsseldorf, Germany
Индустрия
Индустрия:
Фармация, Козметика, Парфюми, Продукти за красота и лична грижа
Organizer
Organizer:
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website:
TOP HAIR INTERNATIONAL
Frequency
Frequency:
1 year

Ковид-19 и Top Hair International

TOP HAIR INTERNATIONAL 2023 ще се проведе като търговско изложение лице в лице между 01.04.2023 и 02.04.2023. От април 2022 Германия е отменила вътрешните си разпоредби за безопасност спрямо Ковид-19. В резултат на това всички места за провеждане на събития в страната няма да разполагат със строги планове за безопасност. Въпреки това организаторите силно ще насърчават участниците да спазват определени препоръки по време на участието си на изложението в Messe Dusseldorf. Това ще включва спазването на правилото за социална дистанция. Участниците ще трябва да представят 3G документи, като например удостоверения за възстановяване, когато пристигнат в Германия, поради въведените ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

Международно изложение за фризьорство Top Hair International събира коафьори, фризьори и производители на професионална козметика за грижа за косата, оборудване за фризьорски салони, аксесоари за коса от цял свят. Събитието е едно от най-важните в индустрията. Дава възможности за създаване на партньорства, сключване на изгодни сделки и информиране за новостите при продукцията и за тенденциите в стайлинга за коса. Множеството семинари и шоу програми също привличат огромен брой посетители – професионалисти и любители.

Посетете Top Hair International, за да създадете нови възможности за своя бизнес в сферата на фризьорството и красотата.

Започнете подготовката си за посещение на изложението, а организацията на пътуването оставете на нас. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с помощта на вашия личен асистент от „Трейд Феър Трипс” ЕООД. Той ще ви предложи не просто хотели в Дюселдорф, а най-удобните хотели за Top Hair International. Ще уреди летищния трансфер, както и безпроблемното ви придвижване из града. Ако имате предварително уговорени срещи и презентации, ще ви осигури конферентна зала. Свържете се с нас, за да обсъдим как можем да ви бъдем полезни. Услугите ни са безплатни за вас.

Предишни издания

2022

TOP HAIR INTERNATIONAL 2022 се проведе като събитие на живо в Messe Dusseldorf от 07.05.2022 до 08.05.2022. Събитието привлече 19 000 търговски посетители от 30 държави и приблизително 350 изложители. За да се гарантира безопасността на посетителите, мястото на провеждане приложи строги предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране.

Full list of
hotels for
TOP HAIR INTERNATIONAL

Book Now
How to get to TOP HAIR INTERNATIONAL

Similar trade shows