The Big 5 Show 2024

The Big 5 Show 2024

Строителство и конструкция Архитектура Градско оборудване
Dubai, UAE
26-29 Nov 2024
Организатор:
dmg :: events Middle East
Място на провеждане:
Dubai World Trade Centre
Честота:
1 year
Уебсайт:
The Big 5 Show

Най-мащабното и влиятелно строително събитие в Близкия изток и Южна Азия

The Big 5 Show беше международното търговско изложение за професионалисти в строителната и строителната индустрия, които гледат да погледнат бъдещето и да се позиционират на конкурентните пазари в Близкия изток. Панаирът е изградил солидна репутация на силна платформа за обществени поръчки с трансгранично обжалване от официалното му откриване през 1980 г. Той беше толкова успешен, че успя да се разклони на панаири със същото име в Саудитска Арабия, Източна Африка, Мароко , Египет и Нигерия. Има много основание за продуктово портфолио, така че както казва името, етажът на шоуто е разделен на пет основни зони. Посетителите могат да разгледат пълната верига на стойността на услугите на MEP, Интериори на сгради и довършителни работи, Плитки за сгради и специално строителство, Строителни инструменти и строителни материали и Конструктивни технологии и автоматизация на сгради.

The Big 5 Show 2024

Изложението Big 5 Show 2024 ще се проведе от 26.11.2024 до 29.11.2024. Търговското изложение ще се проведе в Dubai World Trade Centre. Няма да се използват процедури за превенция на Ковид-19, като например задължителните предпазни маски за лице. Участниците следва да бъдат уведомени, че при пристигането си в Дубай трябва да представят 3G документи за влизане в страната поради ограниченията за пътуване.

Настаняване

Намерете най-добрите хотели на разумни цени рано преди потвърдените над 80 000 професионалисти да започнат да правят същото. Елате в Trade Fair Trips ltd, за да получите необходимото съдействие и да направите онлайн резервация на хотел за The Big 5 Show, която ви пасва като ръкавица. Trade Fair Trips ltd гарантира, че няма да пропуснете отстъпки и оферти, които спестяват разходите ви за пътуване. Просто трябва да ни кажете своя ценови диапазон, предпочитано местоположение и да оставите тежката работа на нас, докато се фокусирате върху планирането на присъствието си. Нашият приоритет е да ви приближим възможно най-близо до изложбените площадки, така че търсим хотели близо до Световния търговски център на Дубай. Освен това можете да се възползвате от разнообразни услуги, които предлагаме, като резервиране на съоръжения за срещи и обработка на инсталацията на вашата справедлива кабина.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

20 минути при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

15 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай)

map

Хотели около The Big 5 Show

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
The Big 5 Show 2024 Dubai Ibis Deira City Centre 7.8 Dubai при поискване Заявка
The Big 5 Show 2024 Dubai Mercure Dubai Barsha Heights Hotel Suites 21.9 Dubai при поискване Заявка
The Big 5 Show 2024 Dubai Ramada Plaza by Wyndham Dubai Deira 8.3 Dubai при поискване Заявка
The Big 5 Show 2024 Dubai Rove At The Park 48 Dubai при поискване Заявка
Kings Square Hotel LLC 7 Dubai при поискване Заявка
The Big 5 Show 2024 Dubai Novotel Bur Dubai 5 Dubai при поискване Заявка
The Big 5 Show 2024 Dubai Roda Al Murooj Residences 4.5 Dubai при поискване Заявка
The Big 5 Show 2024 Dubai Al Waleed Palace Hotel Apartments - Oud Metha 4 Dubai при поискване Заявка
The Big 5 Show 2024 Dubai Canal Central Hotel 7.2 Dubai при поискване Заявка
The Big 5 Show 2024 Dubai Landmark Plaza Hotel 6.5 Dubai при поискване Заявка

Big 5 Show пристига ежегодно в Дубай, Обединени арабски емирства, за да демонстрира следващото поколение материали, оборудване и машини. Изданията се провеждат в Международния конгресен и изложбен център на Дубай - Световния търговски център на Дубай в края на ноември и програмирането продължава общо четири дни. Основната роля на организатор се пада на dmg :: events Middle East, но с повече от щедрата подкрепа на община Дубай, Министерството на електричеството и водите, Дубайската търговско-промишлена палата, Федерацията на VAE и Департамента за икономическо развитие . Официалното работно време е от 11:00 до 19:00 ч. И през портите се допускат само професионалисти. Сега да обсъдим пътуването до Дубай. Най-лесният начин да стигнете до Световния търговски център в Дубай е да разчитате на метро системата, която е обширна и една от най-бързите в света.

  • „Ако една компания има популярен продукт и има желание да се развива и расте в региона MENA, тогава изложението в The Big 5 е задължително“, каза Елдар Ибрагимов, главен изпълнителен директор, KAPELLI;
  • „Големият 5 е едно от най-добрите и най-важните събития в региона на Близкия изток и Азия. Кой кой е от строителната индустрия се появява тук, включително много доставчици и потенциални клиенти, “каза Аш Bhardwaj, президент, Katerra;
  • „Мрежата е голяма част от Голямата 5 и да бъдем сред лидерите на мисли и професионалисти в бранша е изключително важно за нас“, каза Мохамад Салех, регионален мениджмънт в Близкия изток, Audiodesk.

 

The Big 5 Show награждава своите изложители. В момента той носи титлата като най-голямото строително събитие в Близкия изток, така че естествено всички най-важни играчи гравитират първо към този търговски панаир. Това се вижда от цифрите, които показват над 2500 международни изложители и над 66 000 инсайдери от бранша. Общо това са 134 държави, представени в момента. Това е достатъчно, за да ви отвори изцяло за нови региони. Най-големите купувачи наистина идват от Обединените емирства и Саудитска Арабия, но имате и пазари като Пакистан, Китай и Индия. Също така трябва да видим кои са посетителите, които посещават Големия 5. Групата е разнообразна и включва не само експерти, но и много лица, вземащи решения. Говорим за инженери, дистрибутори, архитекти, консултанти, мениджъри на проекти, изпълнители, ръководители на ниво c и професионалисти по обществени поръчки.

 

The Big 5 Show 2022

Изданието на Big 5 Show за 2022 се проведе между 05.12.2022 и 08.12.2022 в Dubai World Trade Centre. Търговското изложение на живо не включваше мерки за защита от Ковид-19. Това се дължеше на подобрената ситуация по отношение на пандемията от коронавирус. Общо 766 млн. долара бяха генерирани чрез бизнес взаимодействията между 2 000-те изложители на място и над 65 000-те посетители от 150 държави.

The Big 5 Show 2023

Изложението Big 5 Show 2023 се проведе като търговско изложение на живо в DWTC. То се състоя между 04.12.2023 и 07.12.2023, и в него участваха 2,200 изложители от над 60 държави.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до The Big 5 Show 2024 Изпрати

The Big 5 Show акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.