Most booked hotels
Your free enquiry
The Big 5 Show

The Big 5 Show

Dubai, UAE
Индустрия
Индустрия:
Архитектура, Строителство, Градско оборудване
Organizer
Organizer:
dmg :: events Middle East
Event website
Event website:
The Big 5 Show
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

The Big 5 Show беше международното търговско изложение за професионалисти в строителната и строителната индустрия, които гледат да погледнат бъдещето и да се позиционират на конкурентните пазари в Близкия изток. Панаирът е изградил солидна репутация на силна платформа за обществени поръчки с трансгранично обжалване от официалното му откриване през 1980 г. Той беше толкова успешен, че успя да се разклони на панаири със същото име в Саудитска Арабия, Източна Африка, Мароко , Египет и Нигерия. Има много основание за продуктово портфолио, така че както казва името, етажът на шоуто е разделен на пет основни зони. Посетителите могат да разгледат пълната верига на стойността на услугите на MEP, Интериори на сгради и довършителни работи, Плитки за сгради и специално строителство, Строителни инструменти и строителни материали и Конструктивни технологии и автоматизация на сгради.

Логистиката

Шоуто на Големите 5 пристига ежегодно в Дубай, Обединени арабски емирства, за да демонстрира следващото поколение материали, оборудване и машини. Изданията се провеждат в Международния конгресен и изложбен център на Дубай - Световния търговски център на Дубай в края на ноември и програмирането продължава общо четири дни. Основната роля на организатор се пада на dmg :: events Middle East, но с повече от щедрата подкрепа на община Дубай, Министерството на електричеството и водите, Дубайската търговско-промишлена палата, Федерацията на VAE и Департамента за икономическо развитие . Официалното работно време е от 11:00 до 19:00 ч. И през портите се допускат само професионалисти. Сега да обсъдим пътуването до Дубай. Най-лесният начин да стигнете до Световния търговски център в Дубай е да разчитате на метро системата, която е обширна и една от най-бързите в света.

Какво казват хората?

  • „Ако една компания има популярен продукт и има желание да се развива и расте в региона MENA, тогава изложението в The Big 5 е задължително“, каза Елдар Ибрагимов, главен изпълнителен директор, KAPELLI;
  • „Големият 5 е едно от най-добрите и най-важните събития в региона на Близкия изток и Азия. Кой кой е от строителната индустрия се появява тук, включително много доставчици и потенциални клиенти, “каза Аш Bhardwaj, президент, Katerra;
  • „Мрежата е голяма част от Голямата 5 и да бъдем сред лидерите на мисли и професионалисти в бранша е изключително важно за нас“, каза Мохамад Салех, регионален мениджмънт в Близкия изток, Audiodesk.

Аудитория и статистика

The Big 5 Show награждава своите изложители. В момента той носи титлата като най-голямото строително събитие в Близкия изток, така че естествено всички най-важни играчи гравитират първо към този търговски панаир. Това се вижда от цифрите, които показват над 2500 международни изложители и над 66 000 инсайдери от бранша. Общо това са 134 държави, представени в момента. Това е достатъчно, за да ви отвори изцяло за нови региони. Най-големите купувачи наистина идват от Обединените емирства и Саудитска Арабия, но имате и пазари като Пакистан, Китай и Индия. Също така трябва да видим кои са посетителите, които посещават Големия 5. Групата е разнообразна и включва не само експерти, но и много лица, вземащи решения. Говорим за инженери, дистрибутори, архитекти, консултанти, мениджъри на проекти, изпълнители, ръководители на ниво c и професионалисти по обществени поръчки.

Настаняване

Намерете най-добрите хотели на разумни цени рано преди потвърдените над 80 000 професионалисти да започнат да правят същото. Елате в Trade Fair Trips ltd, за да получите необходимото съдействие и да направите онлайн резервация на хотел за The Big 5 Show, която ви пасва като ръкавица. Trade Fair Trips ltd гарантира, че няма да пропуснете отстъпки и оферти, които спестяват разходите ви за пътуване. Просто трябва да ни кажете своя ценови диапазон, предпочитано местоположение и да оставите тежката работа на нас, докато се фокусирате върху планирането на присъствието си. Нашият приоритет е да ви приближим възможно най-близо до изложбените площадки, така че търсим хотели близо до Световния търговски център на Дубай. Освен това можете да се възползвате от разнообразни услуги, които предлагаме, като резервиране на съоръжения за срещи и обработка на инсталацията на вашата справедлива кабина.

Full list of
hotels for
The Big 5 Show

How to get to The Big 5 Show

Similar trade shows