Your free enquiry
Texworld Evolution Paris

Texworld Evolution Paris

Paris, France
Индустрия
Индустрия:
Мода, Облекло, Текстил, Кожи, Обувки
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
Texworld Evolution Paris
Frequency
Frequency:
6 months

Texworld & Ковид-19

Parc des Expositions - Le Bourget в Париж ще бъде домакин на изданието на Texworld Evolution Paris за 2023. Събитието ще се проведе под формата на търговско изложение "лице в лице". Texworld Evolution Paris 2023 е планирано да се състои между 06.02.2023 и 08.02.2023. На мястото на провеждане на събитието няма да бъдат инсталирани мерки за безопасност срещу Covid-19, включително 3G политика за влизане. Това се дължи на факта, че през предходните месеци страната премахна вътрешните си ограничения, свързани с Ковид. Участниците трябва да имат предвид, че 3G документите за влизане трябва да бъдат предоставени при пристигането им във Франция поради ограниченията за пътуване.

Въведение

Можете да очаквате асортимент от водещи производители и марки да бъдат изложени в Texworld Evolution Paris - един от най-големите търговски панаири за текстилната индустрия. Texworld Evolution Paris е специализирана в конците и облеклото, а търговията продължава от 1997 г. Днес тя съществува като главна среща на търсенето и предлагането с изцяло представени пазари като Източна и Централна Азия. Texworld Evolution Paris ви дава дълбоко потапяне в световните тенденции и ви отваря към нови географски региони. Продуктовото портфолио се разпростира върху коприна, копринени аспекти, трикотажни платове, влакна памук, деним, бродерия и дантели, облицовки и аксесоари, функционални тъкани, лен и коноп, щампи, риза, вълна и вълнена смес. Това е цялата верига на стойността под един покрив, която естествено привлича най-големите купувачи. Следователно можете да бъдете уверени, че ако посетите събитието, ще имате шанса да се свържете с високопоставени играчи в областта на модата и аксесоарите.

Логистиката

Тъй като модната индустрия поддържа невероятни темпове по отношение на тенденциите, текстилната индустрия поддържа темпото и затова Texworld Evolution Paris се събира два пъти годишно в Париж, Франция. Панаирът се организира през февруари и втори път през септември в парижкия Le Bourget. Изданията са отворени в продължение на четири дни като цяло и достъпът се дава само на търговски посетители. Официален организатор е Messe Frankfurt France SAS. Работното време е посочено от 09:00 сутринта до 18:00 следобед през първите три дни и до 16:30 ч. В заключителния ден. Изложбеният център се намира в близост до оживеното летище Le Bourget, така че има множество начини да стигнете до терена, без да се налага да наемате кола. На ваше разположение са автобусни линии, RER и метрото.

Какво казват хората?

  • „Шоуто ми дава възможност да намеря решения за тъкани и материали, които са подходящи за мен. Работата, извършена преди представленията за процеса на предварителен подбор, предоставя общ преглед и спестява много време “, каза Агате Кудерд, директор на Apostrophe George Rech Paris;
  • „Texworld Paris“ дава индикация за текущата ситуация в текстила и стратегиите, възприети от големите изпълнители. От дизайнери като нас зависи да ги интерпретират ... ”, каза Ламин Куяте, художествен директор в Xuly Bët;
  • „Модните марки и луксозните етикети до готови за носене, като не забравяме капсулните колекции и младите дизайнери - изглежда, че всички са разбрали невероятната перспектива, която 1000 изложители в Texworld Париж представляват с тенденциите за материали и платове. Богатство от текстилни решения от четирите краища на света, които да обслужват индустрията и които могат да бъдат намерени на една входна точка за европейския пазар ”, каза Майкъл Шерпе, президент и главен изпълнителен директор в Messe Frankfurt Франция.

Аудитория и статистика

Нека разгледаме дали Texworld Evolution Paris си струва вашето време и ресурси, за да се позиционирате като изложител? Отговорът е прост - да! Данните за посещаемост повече от това подкрепят. Средно Texworld Evolution Paris привлича повече от 1700 изложители и 29 000 търговски посетители - това е добро съотношение, което работи във ваша полза. Вие също не сте ограничени до същия тип купувачи. Професионалният опит на търговската аудитория е разнообразен - търговци на дребно и търговци на едро, вериги магазини, универсални магазини, търговски компании, агенти, дизайнери, търговски представители. Това, което също е изгодно за вас, е, че основната причина те да посещават Texworld Evolution Paris е да правят покупки и приблизително 88% от всички посетители на търговията са в състояние да вземат решение. Извън Франция имате следните пазари с най-голямо присъствие - Италия, Германия, Великобритания, Гърция, САЩ, Испания, Китай и Холандия.

Настаняване

Ако желаете да резервирате хотел на достъпна цена в Париж, тогава трябва да дойдете в Trade Fair Trips ltd - ние сме най-добрият доставчик на услуги за настаняване за търговски панаири. За времето, през което сме в бизнеса, основният приоритет на Trade Fair Trips Ltd винаги е бил да задоволява своите клиенти. Това означава да търсите най-добрите хотелски цени по време на Texworld Evolution Paris и обслужващи компании на всяка налична ценова точка! Ние вярваме, че командировките трябва да са достъпни за всички. Trade Fair Trips също гарантира, че вашите хотели имат добра връзка с обществения транспорт за бързи пътувания до работното място. Друг начин, по който можем да помогнем, е да подпомагаме логистиката. Клиентите идват при нас, за да резервират съоръжения за срещи или да ни таксуват за изграждането на вашия изложбен щанд. Смесете услугите от нашия каталог, за да създадете перфектното изживяване в Texworld Evolution Paris.

Информация относно миналите издавания

Зима 2022

Зимното издание на Texworld 2022 се проведе между 07.02.2022  и 09.02.2022. Parc des Expositions de Paris - Le Bourget послужи за място на провеждане на мероприятието. Мястото се отличаваше с най-съвременните предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19, включително социално дистанциране. Всички участници, включително 2800-те посетители и 200-те изложители, трябваше да спазват разпоредбите.

Лято 2022

Лятното издание на Texworld Evolution Paris за 2022 се проведе от 4-ти до 6-ти юли 2022. То се проведе в Parc des Expositions - Le Bourget в Париж при отсъствието на строги процедури за безопасност срещу Ковид-19. Поради отмяната на вътрешните разпоредби мястото на провеждане не приложи такива мерки. На изданието присъстваха около 3700 участници, като 83% от тях представляваха чужда държава и 400 изложители.

Full list of
hotels for
Texworld Evolution Paris

Book Now
How to get to Texworld Evolution Paris

Similar trade shows