Your free enquiry
Texprocess

Texprocess

Frankfurt am Main, Germany
Индустрия
Индустрия:
Fashion, Clothing, Textiles, Leather, Shoes
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
Texprocess
Frequency
Frequency:
2 years

Texprocess & Ковид-19

Texprocess 2024 ще се проведе от 23-ти до 26-ти април като събитие на живо в Messe Frankfurt. Изданието отново ще съвпадне с Techtextil Франкфурт. Понастоящем Messe Frankfurt не разполага със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19 поради премахването на свързаните с него национални ограничения през април 2022. Понастоящем в Германия не са въведени и забрани за пътуване поради подобрената епидемиологична ситуация. Участниците ще бъдат посъветвани да следват препоръчителни стъпки, като например да поддържат социална дистанция.

Въведение

Първо проведено през 2011 г., Texprocess е водещият международен търговски панаир за обработка на текстил и други гъвкави материали. Той се провежда паралелно с Techtextil - международен търговски панаир за технически текстил и нетъкан текстил. И двете заедно осигуряват достъп до авангардни технологии и панаирът активно работи за устойчиви решения в модната и текстилната индустрия. Това прави Texprocess събитие от глобално значение. Продуктовото портфолио включва текстилни машини, технология на плетене, технология на бродерия, технология за шиене, свързване и закрепване, логистика на текстил, обработка и довършване на продукти, стаи за рязане и автоматизация.

Логистиката

Texprocess се провежда през лятото и създава най -големия момент в сектора за текстообработка в края на юни заедно с друг популярен международен търговски панаир - Techtextil. Изданията обикновено продължават четири дни и се провеждат в Messe Frankfurt. Те са домакини веднъж на всеки две години от Messe Frankfurt Exhibition GmbH и достъп се дава само на търговски посетители. Не забравяйте да проверите времето за отваряне и затваряне преди пристигането си, защото изданията варират от година на година. Нямате кола за шофиране до изложбата? Не се притеснявай. Messe Frankfurt е добре разположен в оживена част на града. Достъпът до обществения транспорт е изобилен. Имате две редовни трамвайни линии (16 и 17), които обслужват центъра. Разбира се, трябва да споменем метрото и крайградските влакови линии. Можете да карате линиите S3, S4 и S6 на редовни интервали.

Какво казват хората?

„Дигитализацията и мрежите в индустрията достигнаха следващото ниво. С участието на изкуствен интелект много процеси станаха по -контролируеми и дори са възможни нови бизнес модели “, - Елгар Страуб, управляващ директор, VDMA Textile Care, Fabric and Leather Technologies

„Текстилът в наши дни е високотехнологичен продукт. Техническият и интелигентен текстил, по -специално, дават възможност на компаниите в Германия да имат положителна представа за бъдещето “, - Томас Барейс, парламентарен държавен секретар в германското федерално министерство, икономическите въпроси и енергетиката

„Texprocess и неговите изключително иновативни изложители стоят за високотехнологични в сектора на текстилната обработка, по ненадминат, концентриран начин“,-Детлеф Браун, главен изпълнителен директор, Messe Frankfurt

„Бяхме напълно наводнени още първия ден, особено с чуждестранни посетители. Наред с вече големия ни дял от съществуващи клиенти, ние получихме много нови контакти по време на търговския панаир, ” - д -р Гюнтер Градниг, управляващ директор в Sattler Pro -Tex GmbH;

Аудитория и статистика

VDMA Fachverband Textile Care, Fabric & Leather Technologies е основният партньор, който оживява Texprocess. Има и други спонсори като JASMA, EURATEX, spesa и DTB. Изданията обикновено представят продуктите на над 300 международни изложители. Заедно с Techtextil, Texprocess се радва на значителна аудитория от над 26 000 търговски посетители, които идват от 96 страни. Над 60% от всички посетители са чуждестранни граждани и основните им причини за участие са разглеждане на иновации, разширяване на специализираните знания, запознаване с продуктовите варианти и създаване на нови бизнес връзки. Наред с добре развитите европейски пазари като Франция, Италия и Холандия, посетители дойдоха от САЩ, Пакистан, Китай, Южна Корея и Колумбия. В своите професионални роли посетителите идват от производство, производство, управление, продажби, изследвания и разработки и дистрибуция. Имате всички необходими компоненти, за да пробиете на чисто нови пазари и да повлияете на продажбите.

Настаняване

Trade Fair Trips Ltd е специализирана в хотелски резервации за търговски изложения и е настанила търговски посетители във всеки голям град по света. Резервирате безпроблемно хотелски стаи и се наслаждавате на най-достъпните хотелски цени на пазара. Имаме опит в работата с големи и скромни бюджети. Каквато и да е вашата ценова точка, ние ви покриваме. На ваше разположение е голяма база данни, която предлага отлични имоти във Франкфурт. Когато работим, винаги намираме добри оферти за хотели близо до Messe Frankfurt. На кратко пътуване сте пеша или с обществен транспорт. Освен това ние помагаме на клиентите с подготвителни работи в Texprocess. Можете да ни наемете за изграждане на изложбен щанд или да поискате резервация на помещения за срещи в изложбения център на ваше име. Така че продължете и ни се обадете днес за изключителни хотелски услуги за Texprocess!

Предишни издания

2022

Texprocess се проведе заедно с еднократното лятно издание на Heimtextil и изданието на Techtextil Frankfurt за 2022. Трите хибридни търговски изложения символизираха успешното възобновяване на световната текстилна индустрия. Те включваха цифрово разширение, както и изложение на живо. Изложенията на живо се проведоха в Messe Frankfurt между 21-ви и 24-ти юни 2022. В тях участваха около 63 000 посетители и 2300 изложители от 117 държави.

Full list of
hotels for
Texprocess

Book Now
How to get to Texprocess
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

By car
By car:

15 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

5 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

By public transport
By public transport:

25 минути при пътуване от Frankfurt Airport (Летище Франкфурт)

20 минути от Frankfurt Hauptbahnhof (Централна Гара Франкфурт)

Similar trade shows