Texprocess
Texprocess

Texprocess

New Dates
21 юни 2022 - 24 юни 2022
Germany , Frankfurt am Main

General Information

Organizer

Messe Frankfurt GmbH

Event website

Texprocess

Frequency

2 years

Texprocess Map

Past Editions

14 - 17 May Texprocess 2019

9 - 12 May TEXPROCESS 2017

Ситуацията с блокираните граници в Германия принуди организаторите да преместят Texprocess на бъдеща дата през 2022 г., която все още предстои да бъде определена към момента на писането. Texprocess 2022 ще се помещава в Messe Frankfurt във Франкфурт на Майн, Германия. Социалните мерки за отдалечаване и строги санитарни мерки трябва да се прилагат стриктно.

Международен търговски панаир Texprocess е важно за цялата текстилна промишленост събитие, което се провежда паралелно с изложението Techtextil. То е с фокус върху обработката на текстилни и гъвкави материали и представя иновативни технологии от цял свят. Излагат се машини за целия процес на производство – рязане на модел, шиене, бродиране и плетене, довършителни работи и печат. Обръща се специално внимание на системите за управление в цеховете и логистиката. В събитието са включени и множество лекции, презентации и демонстрации, а паралелно провежданото изложение за нетъкан текстил гарантира допълнителни посещения и възможности за създаване на контакти с професионалисти от бранша.

Оставете на вашия личен асистент за това пътуване от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД да направи онлайн хотелски резервации в някой от подходящите хотели за Texprocess. Това ще ви спести търсене на хотели във Франкфурт и ще имате повече време да се съсредоточите върху подготовката за панаира. По ваше желание асистентът ви ще се погрижи и за летищния трансфер, придвижването ви из града, осигуряването на конферентна зала и проектирането и изграждането на щанд за изложението. Нашата цел е да ви създадем условия за максимално комфортно и ползотворно пътуване. И услугите ни са безплатни за вас. Обадете ни се.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА